Torstai 19.10.2017
Nimipäivää viettää tänään
Uljas
Suomeksi
På Svenska
In English
на русском языке
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
在中國
Olet tässä:  Etusivu › Ajankohtaista

Laurinpäivän tapahtumaa vietetään Lohjalla la 12.8.

08.08.2017

- Laurinpäivää vietetään jo 33. kerran

Laurinpäivän tapahtumaa vietetään Lohjalla la 12.8. klo 7-14. Perinteiseen tapaan Laurin julkistus on Lohjan torilla klo 12.00. Laurin valintaa ennen klo 11 torilla kuullaan musiikkia Huvitusbändiltä ja Laurin valinnan jälkeen nähdään Lohjan Kesä Tanssi Festivaalin näytöksiä klo 12.20 eteenpäin noin 13.30 saakka. Laurinpäivän juontajana toimii Jukka Lehtonen.

Laurinpäivän perinteisiin kuuluvat ilmaiset kirpputoripaikat Laurinkadun ja Torikadun jalkakäytävillä sekä Keskusaukiolla. Ennakkovarauksia paikkoihin ei tarvita vaan paikan voi hakea klo 7-9 välissä. Parkkiruudut tulee jättää tyhjäksi ja lauantaina avoinna olevien liikkeiden eteen ei ole suotavaa mennä. Keskuskengän Harry Saarinen opastaa kirppismyyjät tarvittaessa oikealle paikalle klo 7 lähtien.

Tärkeä huomio on aikaisin saapuville kirpputorimyyjille, että Laurinkadun kävelykatualue jätetään vapaaksi kirpputoripaikoista
. Kävelykatualueelle tulee erilaisia esittely- ja esiintymispisteitä. Lapsille on tarjolla pomppulinna Keskusaukiolla säävarauksella.

Nummenkylän Martat tarjoilevat kahvia Laurinkadulla, Keskuskengän edessä, klo 9 alkaen. Kahvin tarjoavat Keskuskenkä ja Nordea.

Laurinpäivä tapahtuman perinteen ovat aloittaneet Laurinkadun kauppiaat ja Lohjan kaupungin matkailu vuonna 1985. Tänä vuonna valitaan jo 33. Lauri.

Tapahtuman ohjelma

7.00-14.00 Kirpputorimyyntiä Laurinkadulla, Torikadulla, Keskusaukiolla. Ilmaiset paikat, ilman ennakkovarausta. Huom! Ei kävelykatualueella.
9.00-14.00 Laurinkadun kauppiaiden ulkomyyntiä ja esittelypisteitä sekä esityksiä Laurinkadun kävelykatualueella.
9.00 - Ilmainen kahvitarjoilu Laurinkadulla, Keskuskengän edustalla, Nummenkylän Martat tarjoilemassa
9.00-14.00 Pomppulinna lapsille Keskusaukiolla, säävaraus

Lohjan torilavan ohjelmaa

11.00 Huvitusbändi viihdyttää yleisöä
12.00 Vuoden 2017 Laurin valinta
12.20 Lohjan Kesä tanssii -festivaalin esityksiä, esiintymässä mm. Lohjalaisia tanssikouluja sekä toritapahtumassa nähdään myös lyhyet otteet festivaalilla esitettävistä teoksista: Laura Koistisen Speaking of, jossa tanssii Vera Tegelman, ja Satu Tuomiston Puoliksi täynnä, tanssijat Saara Norvio sekä Fornier Ortiz.

Laurinkadun kävelykadun ohjelmaa

Lohjan Liikuntakeskuksen ja järjestöjen aikuisliikunta-päivä, jolloin seurat ja järjestöt esittelevät omaa syksyn alkavaa toimintaansa. Päivässä on aikuisille suunnattuja liikuntatuokioita ja näytöksiä. Lisäksi liikuntakeskus esittelee alkavan toimintakauden 2017-2018 ohjelmaansa ja tuote-esittelynä tapahtumassa High-Roller, suosittu putkirulla.

Kävelykadulla mukana mm. Montessori päiväkoti ry, Aplico, LoKove taitoluistelijat, MLL, lavatanssijat, kansalliset seniorit, Airfit, naisvoimistelijat, Kuntokeskus Balanssi, Trendi Liikennekoulu ja Valmennuskeskus Huippu, CrossfitLohja, Lohjan Sydän, Kioski Synnerberg/Siilo, Jippii kasvomaalaus SRK, WaudeApples, Nordea, Re-max ja K-Rauta.

Lisätietoja Laurinpäivän tapahtumasta: Lohjan Matkailupalvelukeskus, Minna Ermala, p. 044 374 1218. Laurinkadun kauppiaiden edustaja Harry Saarinen p. 0400 489 025

Laurinkadun kävelykadun alueen esittely-, myynti- ja esiintymispisteet pitää varata linkistä: https://link.webropolsurveys.com/S/DCEF4E0C3B59A0B3 tai ota yhteyttä raija.rajantaus@lohja.fi tai p. 044-374 0070.

 
Olet tässä: Etusivu › Ajankohtaista
Sivun alkuun