Sunnuntai 26.04.2015
Nimipäivää viettävät tänään
Teresa, Terttu, Tessa
Suomeksi
På Svenska
In English
Š½Š° руссŠŗŠ¾Š¼ яŠ·Ń‹ŠŗŠµ
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
åœØäø­åœ‹
Olet tässä:  Etusivu

Yhteystiedot

Lohjan Matkailupalvelukeskus
Hossanmäentie 1
08350 LOHJA
044 369 1309

tourist@lohja.fi

Avoinna:

ma-pe klo 9.00-16.00

Pikalinkit

Share |

Ajankohtaista Ajankohtaista RSS

Ystävänpäivänä tekemistä Lohjalla – 13.2.2015


Minun mielestä ystäviä ja omaa rakasta on mukava muistaa ympäri vuoden, mutta ystävänpäivä tuo toki hyvän tekosyyn lähteä yhdessä kahvilaan, konserttiin tai vaikka luontoretkelle. Ystävää voi myös muistaa pienellä lahjalla. Siksipä olen tähän listannut vinkkejä musikaaliseen, romanttiseen, herkulliseen tai vaikka reippaaseen ystävänpäivään Lohjalla.

Kuva: Muffet1

Herkkusuille

Lohjalaiset kahvilat ovat tunnelmallisia ja mitä parhaimpia paikkoja kupposeen kuumaa kaakaota kaverin kanssa. Käy tutustumassa esimerkiksi Cafe Lauriin, konditoria St. Honoréen tai uuteen Hilman Herkkuun Virkkalassa. Luksusta ystävänpäivään saat tilaamalla vain teille kahdelle seitsemän ruokalajin illallisen Ravintola Hanneksesta.

Mikäli kuitenkin oman kullan kainalo houkuttelee enemmän, ystävänpäivän viettoon kotona kannattaa varautua käymällä ostoksilla Deli Bakersista tai ostamalla lähiruokaherkku Lohjan Suoramyynnistä. Alitalon omenaviinitilan kuplivat juhlajuotavat kruunaavat herkuttelun.


Kuva: Cafetoria Roastery

Lahja rakkaalle

Pieni muistaminen on aina juhlapäivänä paikallaan. Ainutlaatuisia paikallisia perinnekoruja löydät kultapaja K. Hietaselta, sisustajalle aarteita hankitaan Ishavetista, Tuulentuvasta ostetut lohjalaisten käsityöläisten tekemät villasukat lämmittävät niin saajan mieltä kuin varpaitakin ja saunakaverille voi hankkia Liessaari-aiheisen laudeliinan Sisuste Siivoselta.

Kuva: IsHavet


Liikunnallisille kavereille

Ystävänpäivänä virkistysuimala Neidonkeitaassa on Lempi-Lauantai. Ystävänpäivän kunniaksi kaksi uimaria pääsee polskimaan yhden hinnalla, kun Lohjan Liikuntakeskus tarjoaa edullisemman uinnin ilmaiseksi. Ulkoilmasta kaveriporukan kanssa on helppo nauttia esimerkiksi Karnaisten Korven luontopolulla, jota Lohjan kaupunki pitää avoinna myös näin talvikautena. Mikäpä mukavampaa kuin vaahtokarkit ja kahvi luonnon rauhassa.Teatteri-treffit

Kulttuurin ystävien kannattaa suunnata Lohjan Teatteriin, mikäli vielä on näkemättä herkkä ja elämänmakuinen Hiiriä ja Ihmisiä näytelmä. John Steinbeckin tarina ystävyydestä ei jätä ketään kylmäksi. Esityksen väliajalla on aikaa käydä myös tutustumassa Milja Viljamaan Sielussa, Sydämessä jaSylissä- taidenäyttelyyn teatterin kahviossa.

Musiikin ystäville

Ystävänpäivän konserttitarjonnan aloittaa LohjanLaulupäivien ystävänpäiväkonsertti Harjulassa klo 18. Konsertissa esiintyvät mm. baritoni Jorma Elorinne sekä sopraano Pirjo Honkanen. Iki-ihana Katri-Helenavuorotaan esiintyy Laurentius-salissa klo 19 alkaen. Konserttiin on enää muutama vapaa paikka, joten kannattaa toimia nopeasti.

Netta Skog- The first digital accordion Show digiharmonikka-konserttiLohjantähdessä alkaa klo 19. Skogin soittimesta pärähtää nykypäivän dancehittejä, perinteisiä ikivihreitä, hieman folkkia ja poppia, sekä ripaus melodista heavymetallia. Konsertin jälkeen viralliset jatkobileet järjestetään Ravintola Hehkussa, joissa pikkutunneilla voi löytää ikioman ihastuksen, mikäli sellainen on vielä hakusessa.
Kaksi sydäntä voi kohdata myös tanssilattialla, kun Tanhuhovin lauantaitansseissa soittaa in the mood solistina Suvi Karjula.

Hyvää ystävänpäivää kaikille.

T. Helena

P.S. Oikein ihanaa ystävänpäivää myös mahtaville työkavereilleni

Kuva: Stiina Seliö