Perjantai 24.11.2017
Nimipäivää viettävät tänään
Lemmikki, Lempi, Sivi
Suomeksi
På Svenska
In English
Š½Š° руссŠŗŠ¾Š¼ яŠ·Ń‹ŠŗŠµ
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
åœØäø­åœ‹
Olet tässä:  Etusivu Matkailukohteet Galleriat ja näyttelytilat › Näyttelytilat

Matkailukohteet

Lohjan galleriat ja näyttelytilat

KÄSSÄN TALO

Kässän talo toimii paitsi taidenäyttelytilana myös konserttien, matineoiden, pienimuotoisten teatteriesitysten, illanviettojen, perhejuhlien yms. pitopaikkana. Yläkerrassa on työskentelytiloja eri taiteenharjoittajille joko ryhmissä tai yksin.
Piha-aluetta voi käyttää esim. konserttien, yhteislaulutilaisuuksien ja teatteriesitysten järjestämiseen. Se voi toimia myös osana näyttelytilaa.
Kässän talo sijaitsee idyllisen Vappulantien varressa, joka sivuaa myös Eero Järnefeltin äidin, Elisabetin, pitkäaikaista kotitilaa Vieremää ja Arvid Järnefeltin asuttamaa Rantalaa. Vappulantien läheisyydessä sijaitsee myös kuvanveistäjä Aimo Tukiaisen suunnittelema Arvid Järnefeltin muistomerkki.

Tilojen vuokraus:
Lohjan kaupunki, Maarit Ahlroth-Vartiainen
maarit.ahlroth-vartiainen(a)lohja.fi
puh. 019-369 1552
Kässän Talon osoite: Tynninharjuntie 21, Virkkala
Kässän talon tapahtumat: visitlohja.fi tapahtumakalenteri

LAINAJYVÄSTÖ

Sammatin Kirkon vieressä oleva lainajyvästö on 1700-luvulta. Se oli entisajan pankki, johon talletettiin ja josta voitiin lainata viljaa. Lainajyvästöä vuokrataan näyttelykäyttöön. Vuokraus Lohjan museo. Lisätietoa näyttelyistä Lohjan Museon sivuilta

LOHJAN PÄÄKIRJASTON NÄYTTELYTILAT

Lohjan pääkirjastossa on kaksi näyttelytilaa, Lohjan Museon isännöimä Linderinsali sekä lapsille ja nuorille suunnattu monitoimitila Pähkinä. Lohjan pääkirjaston näyttelytiloissa järjestetään näyttelyitä ympäri vuoden.

Avoinna: kirjaston aukioloaikoina
Osoite: Karstuntie 3, 08100 Lohja
Linderinsalin varaukset: Lohjan Museo (019) 396 4204
Pähkinäsalin varaukset: Lohjan Pääkirjasto: (019) 369 1477
www.lohja.fi/museo
www.lohja.fi/kirjasto

MAKASIINI

Lohjan Museon Makasiini sijaitsee keskiaikaisen kirkon läheisyydessä kulttuurihistoriallisesti arvokkaalla Iso-Pappilan alueella. Lohjan museo järjestää vuosittain useita näyttelyitä Iso-Pappilan näyttelytiloissa. Lisätietoa näyttelyistä Lohjan Museon sivuilta

MARTINPIHA

Martinpihan Galleria Helmessä on vaihtuvat näyttelyt.
www.martinpiha.fi

MIINAN MÖKKI

1860-luvun asuinrakennus, joka on saanut nimensä pitkäaikaisimman asukkaansa, Elias Lönnrotin veljentyttären Miina Lönnrotin mukaan. Mökki sijaitsee Paikkarilla. Taidenäyttelyitä sekä käsitöiden myyntinäyttely.

Käsityönäyttely: 20.6.-29.6.2015 klo 11-17
Tiedustelut: Kaisa Rinne, kaisaleenarinne(a)gmail.com, puh. 050 377 4308
Heinäkuussa taidenäyttelyitä.
Tiedustelut: Marja Eloranta 040-549 4568

TAIDEAITAT

TaideAitat kesänäyttely. Laadukas taidenäyttely vuosittain Sammatissa heinäkuussa. Näyttelyn tiedot ja osallistuvat taiteilijat sekä ajankohtaiset kuulumiset: www.taideaitat.blogspot.com/ tai www.facebook.com/taideaitat

TaideAitat / Ateljee Hannula
Valkjärventie 296
09220 Sammatti

TAIDENAVETTA

Johannes Lohilammen museon vanha navetta on lasten ja nuorten kulttuuri- ja ympäristökeskus, jota käytetään vaihtuvien näyttelyiden tilana. Näyttelytilaa isännöi Lohjan Museo. Lisätietoa näyttelyistä löydät Lohja Museon sivuilta.

Olet tässä:  Etusivu Matkailukohteet Galleriat ja näyttelytilat › Näyttelytilat
Sivun alkuun