Perjantai 17.11.2017
Nimipäivää viettävät tänään
Einari, Eino
Suomeksi
På Svenska
In English
на русском языке
Auf Deutsch
en Français
en Español
in Italiano
在中國
Olet tässä:  Etusivu Kokous- ja juhlatilat › Vuokrattavia saunatiloja Lohjalla

Kokous- ja juhlatilat


Vuokrattavia saunatiloja Lohjalla


BREIKKI SAUNAKABINETTI/BILLIARDS
www.breikki.fi
Laurinkatu 57, 08100 Lohja
Marko Puumalainen p. 0400 488 397, marko(a)breikki.fi
Janne Teperi p. 040 5263 412, janne(a)breikki.fi

Saunakabinetin / kokoustilan vuokraus, sisältäen loppusiivouksen sekä saunapyyhkeet 12 hengelle. Lisävarusteina Musiikkivideo-jukeboxi "Mixjay", 2000 musavideota, 1000 biisiä. Viereisessä minikeittiössä voi keittää kahvia, teetä sekä lämmitysmahdollisuus suolaisille mikroaaltouunissa. DELUXE-Ikikiuas takaa pehmeät ja nautinnolliset löylyt! Lisämausteeksi on mahdollista tilata ohjelmateemoja -yksityiskohdat sovitaan erikseen
Hinnat:
Päivä 8.00-17.00 250 €
Ilta 18.00 >290 €
Koko Breikin vuokraus (biljardisali + saunakabinetti) klo. 08.00 >1000 €

GASTHAUS LOHJA,SAUNATILAT
www.gasthauslohja.fi
info@gasthauslohja.fi
Tiedustelut ja varaukset puh. 019 331 771
Laurinkatu 1, LOHJA
Varattavissa viikonloppuisin ( pe - su) max 12 henkilölle

Tervetuloa viettämään saunailtaa viihtyisiin uusittuihin saunatiloihimme. Tiloissa on saunan, pesuhuoneen ja pukuhuoneen lisäksi saunatupa jossa mm biljaripöytä. Kysy tarjoustamme ruokailusta samalla kun varaat saunan; saunatiloissamme on A-oikeudet
joten omien juomien nauttiminen ei ole sallittua.Saunatilamme sijaitsevat hotellin sivurakennuksessa, ulkoterassilta on järvinäköala.
Kaupungin keskustaan on alle kilometrin matka. Tilavuokra alkaen 100 €/2 h.

GUNNARLAN MAJA
Noin 50 hengen tupa, tupakeittiö, 2 sähkösaunaa, 2 pukuhuonetta, 2 wc:tä (toinen inva-wc). Majan vuokrausmahdollisuus: ulkopuoliset seurat, yritykset ja yksityiset voivat vuokrata majaa esim. leiri-, juhla- tai koulutustilaisuuksiin (lattiamajoitusmahdollisuus).

EMILIA - KOTI
jaah.kuosmanen(a)dnainternet.net
p. 019 - 325782 tai 050 - 3472447
Kauniin Hormajärven rannalla vaihtelevassa maisemassa rantahuvila ja 11 neliön saunatilat. Kertalämmitteinenkius ja sähkökiuas sekä pata vedenlämmitykseen. Lasikuisti 10 neliötä, terassi 13 neliötä pöytäryhmillä sekä grillikatos. Soveltuu liikuntarajoitteisille, myös majoitus- ja kokousmahdollisuudet sekä erilaisia aktiviteetteja, kuten puutarhatöitä, kalastusta laiturilta, kuhnekylpyjä ja tavallisia kylpyjä ammeissa järvivedellä.

JYRHANN MÖKKIEN SAVUSAUNA
www.jyrhannmokit.fi/

Suoniementaival 79, 08360 LOHJA
P. 040 083 8871
hannu.turkki@espoo.fi

Jyrhann Mökkien läheisyydessä, oman lammen rannalla, on tunnelmallinen savusauna. Savusauna on varattavissa erikseen. Lammen rannasta löydät myös tilavan grillikatoksen. Lammessa on myös loiva hiekkaranta, jossa perheen pienimmätkin pääsevät nauttimaan vesileikeistä.

KANNELJÄRVEN OPISTO
www.kannelopisto.fi
P. 019 - 357 811
Kanneljärven opistolla on kesäisin (huhtikuu - lokakuu) käytössä kaksi rantasaunaa, pienempi ns. Rehtorin sauna ja Iso Rantasauna. Isossa Rantasaunassa on naisille sekä miehille omat saunat ja pukuhuoneet sekä yksi yhteinen keittiötila. Käytössä on myös kaasugrilli ulkona. Rantasaunat sijaitsevat kauniin Hormajärven rannalla. Myös kokous- ja majoitusmahdollisuudet ryhmille.

KETTUKALLION ELÄMYSTILA
http://www.kettukallio.net/
p. 044-9885760
Kettukallion Elämystilalla tilauksesta savusauna ja palju. Savusaunassa saunoo yhdellä lämmityskerralla n.20 henkilöä. Savusaunan vieressä, metsälammen rannalla on palju, jonne mahtuu n.10 henkilöä yhtä aikaa.
Savusauna ja palju yhteishintaan 600€, pelkkä savusauna 500€ ja pelkkä palju 150€, pyyhkeet tilauksesta 8€ /hlö.

Lisäksi tarjolla saunailta torpan saunalla. Saunan terassilla on iso pöytä, jonka ääreen mahtuu helposti 12 henkilöä istuskelemaan. Saunailtoihin saatavilla tilauksesta ruokatarjoilua tai halutessanne voitte hyödyntää grillipaikkaa.
Saunailta 200€, pyyhkeet tilauksesta 8€ /hlö.
Kuvia savusaunasta ja paljusta voit katsoa osoitteesta: http://www.kettukallio.net/savusauna

KELLUVA SAUNALAUTTA
facebook.com/lb2living
P. 040 307 5406
lb2living@gmail.com

Palveluihin kuuluu:
- Vesijetin vuokraus
- Flyboard-lennätykset
- Saunalautan vuokraus
- Tapahtumat esim. yrityksille/polttariporukoille, johon voi yhdistellä meidän ja yhteistyökumppanien palveluita

KISAKALLION URHEILUOPISTO
www.kisakallio.fi
P. 019 315 11
Kisakallio sijaitsee 10 km Lohjan keskustasta luonnonkauniissa maisemissa. Kisakalliolla on 2 kpl rantasaunoja, 2 kpl uima-allassaunaa miesten puolella, 1 kpl uima-allassauna naisten puolella ja 1 kpl rinnesauna Rantarinteessä. Opistolla on myös monipuoliset liikuntamahdollisuudet, luontopolku ja laavu sekä majoitustilat n. 250 hengelle; hotellitasoisia 44 kpl, opistotasoisia 148 ja uusia Kampuspaikkoja 60 kpl.

LOHIRANNAN KESÄKOTI
Lohirannantie 119, 0860 Lohja
puh (019) 357 731 (Laitinen)
fax (019) 364 402
Helsingin seurakuntayhtymän kesäkoti sijaitsee Lehmijärven rannalla. Majoitustiloina lohirannassa on kaksi majoitusrakennusta joihin voidaan majoittaa 2-4 hengen huoneisiin n. 40 henkeä. Lähellä on 35 hengen kokoontumista varten kodikas takkatupa, jossa on vaatimaton keittiö ja wc. Myös edellä mainittujen rakennusten läheisyydessä on 95 valmistunut päärakennus, jossa on ruokatila 60 hengelle ja koulutustilat 30 hengelle varustettuna AV-laitteistolla. Saunarakennuksessa on yksi löylyhuone ja kaksi pukuhuonetta (10 hlö).

LOMA- JA KURSSIKESKUS VIVAMO
www.vivamo.fi
P. 020 7681 760
Vivamon toimintakeskus sijaitsee Lohjalla, luonnonkauniin Lohjanjärven rannalla vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Vivamon alue käsittää n. 27 hehtaaria vehmasta uusmaalaista luontoa, jossa on tilaa hiljentyä ja harrastaa.Vivamo tarjoaa ihanteelliset puitteet rauhallista kokous- tai kurssipaikkaa etsiville yrityksille tai yhteisöille. Viihtyisät yhden ja kahden hengen vierashuoneemme ovat herättäneet erityistä ihastusta ja keittiömme tarjoaa maukasta kotiruokaa. Rantasauna vuokrattavissa ryhmille. Uimaranta yksityiskäytössä.

LYLYISTEN KARTANO

http://www.kultapalikat.fi/
Lylyrannantie 21, 08450 Lohja
Puh: 019 339 335
Idyllisessä maalaismaisemassa viisi mökkiä, joista kaksi on paritaloa, sekä kartanossa 12 huonetta. Majoitustilaa on yhteensä 60:lle. Pihalla on sauna, rantasauna 30 hengelle ja kolme grillikatosta, joista yksi järvenrannassa. Lisäksi kartanolla on ravintolasali 50 hengelle sekä kokous- ja juhlatila tallirakennuksessa. Luonto antaa mahdollisuuden monipuolisiin aktiviteetteihin. Piha-alueella historiallinen uhripöytä, samanlainen pöytä Uudellamaalla löytyy Inkoosta.

MARTINPIHA

www.martinpiha.fi
info(a)martinpiha.fi
Seppäläntie 130, 08800 Lohja
P. 040 5555443
Martinpiha on idyllinen matkailutila Lohjansaaressa lähellä Lohjanjärveä. Martinpihassa on perinteinen sauna ja kylpytynnyri, 6-8
hengelle. Majoitustilat ovat kodikkaissa aitoissa. Suihku- ja WC-tilat eri rakennuksessa. Juhla- ja kokoustilat sopivat niin pienille kuin isommillekin seurueille. Mahdollisuus myös erilaisiin aktiviteetteihin, kuten melontaa, polkypyöriä, ym. Lisäksi kahvilaravintola ja myymälät.

PARTIONIEMI
www.partioniemi.fi
Partioniementie 81 (risteys), 08450 Lohja
varaukset (at) partioniemi.fi
Varaa itsellesi erähenkinen paratiisi Lohjanjärven rannalta!
Mökissä seitsemän vuodepaikkaa (sekä 5:lle laveripaikat) ja puulämmitteinen saunamökki Lohjanjärven rannalla. Sisätilat on uusittu ja kautta voi jatkaa pitkälle syksyyn!

POHJOLAN TUVAT
www.pohjolantuvat.fi
P. 019 - 348 464, 050 - 575 5636
Pohjolan tuvat sijaitsee Honkaniemessä Kirkniemessä Lohjanjärven rannalla. Pohjolan Tuvilla on ympäri vuoden ruokailumahdollisuus ryhmille (kesällä 80 hlö) sekä majoitusmahdollisuus upeissa kehohirsimökeissä. Ruoka- ja majoituspalveluiden lisäksi Pohjolan Tuvilla on hevosia sekä harrastusmahdollisuuksia uinnista (myös avantouintia) melontaan ja kalastukseen. Pohjolan Tuvilla yhteistyökumppanit järjestävät ohjattuja kalastus- ja luontoretkiä sekä lumikenkäretkiä. Rannassa on myös mahdollisuus saunoa kelosaunassa tai vuokrata soutuvene ja lähteä kalaisalle Lohjanjärvelle joko yksin tai oppaan johdolla. Kesäterassi on avoinna kesäisin juhannuksesta 31.7. saakka arkisin klo 14-21 ja viikonloppuisin klo 14-23. Kokoustilat käytettävissä 25 hengelle.

POIS TIELTÄ! KOKOUS- JA SAUNATILAT
www.poistielta.com
0500 563 681
Tarjoaa vauhdikkaita hetkiä maastoautosafareilla. Pois Tieltä! tarjoaa myös juuri valmistuneet uudet kokous- ja saunatilat idyllisessä maalaisympäristössä. Saunatilat 15 hengelle ja kokoustilat 30 hengelle ovat valmistuneet vanhan maalaistalon päärakennukseen. Vain reilu ½ tuntia Helsingistä.

KATTELUKSEN TILA
Katteluksen tilalla, Syväjärven rannalla sijaitseva perinteinen piilutetusta hirrestä rakennettu savusauna, jonka lauteille mahtuu jopa 20 saunojaa. Saunan terassilla kylpypalju ja talvella laiturin päässä avanto. Savusaunan yhteydessä hirsinen pukuhuonetila, jonka keskelle kotakeittiö.

VILLA VANHAN PASSIN SAVUSAUNAT, PALJUT JA TERASSIT
www.akri.fi/kulttuuritapahtumat
Seppo Juurikko
Mikolanraitti 9, 09120 Karjalohja
0400 680 333
seppo.juurikko@pp.inet.fi

Savusauna on ainoa Vanhan Passin uudisrakennus, joka rakennettiin kuitenkin vanhan ajan perinteitä kunnioittaen, mutta nykyajan vaatimuksia vastaamaan. Saunan kiuas lämmitetään ulkopuolelta lattiatason alta, kiuaskivet nousevat lattiapinnan yläpuolelle yli metrin matkan ja antavat hitaasti pihisten huikeat löylyt yli 10 hengen porukalle samaan aikaan.
Sisällä ja ulkona sijaitsevien suihkuttelujen jälkeen voikin sitten mennä ensin avantopaljuun viilenemään ja sitten lämminvesipaljuun lämmittelemään. Sauna on kokonaisuudessaan ympäröity terasseilla, joilla voi iltaa viettää pidempäänkin makkaroita grillaten tai nuotiolla paistaen. Tällaista ei taida muualta Suomesta löytyä!

Olet tässä:  Etusivu Kokous- ja juhlatilat › Vuokrattavia saunatiloja Lohjalla
Sivun alkuun