Ajankohtaista

Isänpäivän juhlavinkit

Pian on taas aika juhlia isejä. Yhdessä olo on varmasti kaikille isille se tärkein lahja, mutta päivänsankareita on myös mukava muistaa maittavalla lounaalla ja kivoilla lahjoilla. Tässäpä siis meidän vinkit isänpäivän viettoon Lohjalla.

Isänpäivä lounaat:

Lahjavinkit

  1. Vie isä teatteriin. Lohjan teatteritarjonta on tänä syksynä ollut erittäin runsas, joten nyt jos koskaan on oiva tilaisuus viedä isä teatteriin. Valittavana on Lohjan Teatterin syksyn piristys Nunnia ja Konnia -musikaali, Teatteri Tralan joulurevyy Täällä Lohjan tähden alla, JOKO teatterin koskettava suojatie-näytös tai Huoneteatterin suosiota saanut Imiöitä esitys Cafe Laurissa.
  2. Vie isä konsertti. Yhtälailla kuin teatteriin, on isä mukava viedä musiikkielämysten pariin. Miten olisi Gregg Staffordin ja New Orleans Stompersien konsertti Lohjan Pyhän Laurin Kirkossa 17.11. tai Neljänsuoran 20v. Juhlakonsertti Laurentius-salissa 14.12.
  3. Vie isä seikkailulle. Vaikka marraskelit ovat jo täällä, tarjoaa Lohjan luontopolut raikasta ilmaa ja kauniita maisemia ja taianomaisia seikkailuja. Suuntaa siis isän kanssa seikkailulle, vaikka Karnaisten korpeen moottoritien päälle, Suomen kauneimman puuhun Paavolan tammen juurelle tai Karkaliin Torholan luolaan
  4. Vie isä kulttuuriretkelle. Historian siipien havinaa voi isällä tarjota lohjalaisissa nähtävyys kohteissa. Juhlan kunniaksi isän voi viedä vaikka maan alla Tytyrin Elämyskaivokseen ja Lohjan Museon näyttelyihin tai varata opastuksen esimerkiksi Kaarteen Sotamuseoon tai Ojamon kartanoon.

 

Share This