Järvikaupunki Lohja Matka 2020 messuilla - VisitLohja

Ajankohtaista

Järvikaupunki Lohja Matka 2020 messuilla

Tervetuloa tutustumaan Järvikaupunki Lohjaan Matka 2020 messuille osastolle 6f38. Osastoltamme löydät kattavasti tietoa Lohjan Matkailusta, ainutlaatuisesta jääkarusellifestivaalista ja Tytyrin Elämyskaivoksesta. Lohja osastolla esittäytyvät myös elämyskylpylä Lohja Spa & Resort ja Vivamon toimintakeskus, sekä kuullaan Lohjan kaupunginorkesterin ja Lohjan Teatterin kevään ohjelmistosta.

Osaston vetonaula on lohjalaisen pakopeliyrityksen Runaway Planin suunnitelma pulmapeli. Peli koostuu digitaalisesta ja sekä itse paikan päällä selvitettävistä tehtävistä. Kaikki Kalkkikiven salaisuus -tehtävään osallistuneet kilpailijat osallistuvat huippu palkintojen arvontaan, minkä lisäksi kaikki tehtävän ratkaisseet saavat yllätyspalkinnon. Tehtävän teema, kalkkikivi, sopii myös mitä parhaiten Lohjan osastolle, sillä Lohjan osastolla voi tutustua myös eksoottiseen Tytyrin Elämyskaivokseen, jossa erilaisilla kierroksilla pääsee tutustumaan mainarien maailmaan 100m maan alle.

Lohjan matkamessuosastolla pääset kuulemaan myös tuoreimmat kuulumiset Jääkarusellifestivaaleilta. Jännittävä Jääkarusellifestivaali hurmasi median ja perheet vuonna 2018, ja nyt se rakentuu Lohjalle uudelleen. Jääkarusellifestivaali on koko perheelle suunnattu maksuton kaksipäiväinen ulkoilmafestivaali Aurlahdessa, Lohjanjärven rannalla 21.−22.2.2020. Toista kertaa toteutettavilla festivaaleilla on järven jäällä pyörivien jääkarusellien lisäksi monipuolista ohjelmaa aamusta iltaan. Luvassa on myös maailman ensimmäinen vihkiminen jääkarusellissa. Festivaalin järjestää Lohjan Kaupunki yhteistyökumppaneidensa kanssa ja jääkaruselleista vastaa keksijä Janne Käpylehto.

Lohjan osastolla on tavattavissa edustajat myös Lohja Spa & Resort sekä Vivamon kurssikeskuksesta. Lohja Spa & Resort sijaitsee Lohjanjärven rannalla, vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Turusta. Lohja Spa & Resort tarjoaa satumaisia elämyksiä kaikille aisteille sekä hyvinvointia arkeen ja juhlaan. Niin ikään Lohjanjärven rannalla sijaitsee Vivamon kurssikeskus, joka tarjoaa kursseja pintaa syvemmältä sekä mahdollisuuden levolle ja uudistumiselle.

Lisätieota:

Helena Kontio, Visitlohja
helena.kontio@lohja.fi

050 526 7646

Share This