Lohjan alueen matkailupalvelut ja koronainfoa - VisitLohja

Ajankohtaista

Lohjan alueen matkailupalvelut ja koronainfoa

LOHJAN KAUPUNGIN TIETOA KORONAVIRUSTILANTEESTA

Koska koronavirustilanne valitettavasti jatkunee jonkin aikaa, sille on luotu oma verkkosivu Lohjan kaupungin sivujen alle. Sivu ei tule kertomaan kaikkea koronavirukseen liittyvää. Terveyden ja hyvinvoinnin laitos viestii ja vastaa virukseen liittyvistä valtakunnallisista linjauksista sekä antaa yleisiä ohjeita mm. tartunnan välttämiseen. Myös ministeriöt ja aluevirastot antavat linjauksia ja informaatiota. Sairaanhoitopiirit ovat vastuussa mm. tartuntatilanteen viestimisestä.

Lohjan kaupungin koronavirus-sivun tarkoitus on kertoa, miten valtakunnalliset linjaukset vaikuttavat Lohjalla ja mistä lohjalaiset voivat saada tarvitsemaansa apua tai neuvontaa.

Sivulle pääset tästä linkistä https://www.lohja.fi/koronavirus

Valtakunnallisten neuvontalinjojen koronaan liittyvää neuvontaa saa Lohjalla  puhelinnumeroista 044 369 2901 ja 044 369 2902. Numerot palvelevat joka päivä klo 7-21. Lisäksi voit ottaa yhteyttä https://pro.klinik.fi/contact/lohja kautta. Yleistä koronaan varautumiseen liittyvää neuvontaa saat myös lähettämällä sähköpostia koronaneuvonta@lohja.fi Sähköpostitse ei käsitellä henkilökohtaisia terveystietoja. 

KORONAVIRUSTILANTEEN AIHEUTTAMIA MUUTOKSIA LOHJAN ALUEEN MATKAILUPALVELUIHIN

Matkailuyritykset

Mikäli sinulla, matkailupalvelun tuottajana, on sellaista koronaan liittyvää informoitavaa yritystäsi, palveluasi koskien, jonka haluat viestiä myös Visitlohja- sivujen kautta, pyydämme toimittamaan tiedot meille sähköpostitse osoitteeseen tourist(at)lohja.fi. Palvelujen kooste on luettavissa täältä https://www.visitlohja.fi/ajankohtaista/apua-kotioloihin-koronavirustilanteen-vuoksi-saatavilla-nailta-yrityksilta/

Asiakkaat

Lähtökohtaisesti kaikki matkailuun liittyvät palvelut ovat tällä hetkellä Lohjalla avoinna ja toimivat normaalisti hyvää hygieniaa noudattaen ja ravintolassa turvavälit huomioiden. Jos olet asiakkaana tulossa Lohjalle Matkailu- tai ravintolapalvelujen käyttäjäksi ja pohdit mistä esim. voit ostaa ruokaa mukaan, pyydämme sinua ensisijaisesti tarkistamaan yksityisen palvelun ajankohtaiset tiedot suoraan palveluntarjoajan omilta sivuilta tai olemaan muutoin suoraan yhteydessä yritykseen.

Kotioloihin tarvittavaa yritysten apupalvelua sekä ruokien kotiinkuljetuspalvelua sekä kaupoista että ravintoloista, voit tutkailla myös täältä https://www.visitlohja.fi/ajankohtaista/apua-kotioloihin-koronavirustilanteen-vuoksi-saatavilla-nailta-yrityksilta/

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että edellisen linkin takaa olevalla listalla on vain Lohjan matkailuun ilmoitetut palvelut, joten lista ei ole suinkaan täydellinen.

Matkailutoimisto, Laurinkatu 50

Matkailutoimistomme on avoinna normaalisti 1.6.2020 lähtien ma-pe klo 9-17 ja la klo 10-15. Laurinkatu 50. Meiltä voit ostaa lippuja, matkamuistoja ja saada vinkkejä Lohjan alueen matkailuun.
Olethan yhteydessä tourist(at)lohja.fi tai 044 369 1309.

Tytyri Elämyskaivos on avoinna 1.6.2020 lähtien 

Tytyrin Elämyskaivos on avoinna kesän ajan. Pyrimme sekä yleisölle että henkilökunnalle turvalliseen vierailuun ja siksi kesän kierroksiin otetaan rajatusti asiakkaita. Yhdelle yleisökierrokselle mahtuu aina 20 asiakasta. Kierroksia on päivässä tällä hetkellä viisi. Liput tulee ostaa etukäteen Netticket verkkokaupasta tai Lohjan matkailun toimistolta https://www.netticket.fi/advanced_search_result.php?keywords=tytyri . Kierrokset ovat olleet todella kysyttyjä, joten kannattaa ostaa lippu hyvissä ajoin varmistaakseen pääsyn kierrokselle. 

Asiakkailla on mahdollisuus ostaa myös oma privaattikierros vain omalle pienelle ryhmälle parhaan turvallisuuden takaamiseksi ja tottakai on ainutlaatuinen elämys kokea kaivosympäristö aivan oman oppaan johdolla.

Valtakunnallisten koronalinjausten vaikutukset Lohjalla

Lohjan kaupungin tarkemmista linjauksista saat tiedon täältä https://www.lohja.fi/koronavirus

Matkailuyritykset

Valtaosin kaikki alueemme matkailuyritykset palvelevat asiakkaita lähes normaalisti. Muistathan noudattaa liikkuessasi hyvää käsihygieniaa, sairaana ei osallistuta tapahtumiin tai tilatuille kierroksille eikä liikuta julkisilla paikoilla, missä on muita ihmisiä.

 

Tiedote päivitetty viimeksi pe 24.7.2020

 

Share This