LOHJAN MATKAILUKARTTA 2019 - VisitLohja

Ajankohtaista

LOHJAN MATKAILUKARTTA 2019

Tuore matkailukartta Lohjan matkailutarjonnasta on nyt jakelussa

Lohjan matkailukartta vuodelle 2019 on valmistunut suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. Matkailukartta on jakelussa Lohjan Matkailupalvelukeskuksessa, Lohjan kirjastoissa ja Lohjan kaupungintalolla sekä useissa matkailukohteissa ympäri Lohjaa. Matkailukartta on myös selailtavissa ja ladattavissa visitlohja.fi sivuilta.

Matkailukarttaan on koottu matkailupalveluita koko Lohjan alueelta ja tietoa löytyy kattavasti niin nähtävyyksistä, liikunta- ja luontokohteista kuin matkailupalveluista. Kartassa olevat yritykset ja yhteisöt ovat mukana omalla maksullisella ilmoituksella. Yhteistyökumppaneita on tämän vuoden matkailukartassa lähes 80. Matkailukartasta löytyy myös toimituksellinen tapahtumakalenteri, josta voi jo nyt valita itselleen runsaasti menovinkkejä.

Lohjan matkailun printtimateriaali toteutetaan nyt toista kertaa matkailukartta muodossa. Perinteisestä matkailuesitteestä matkailukarttaan siirtymisessä on ollut monta syytä. Matkailukartan avulla on helppo nopeasti nähdä missä eri kohteet sijaitsevat Lohjalla ja se on myös tukena, kun tietoa hankitaan eri sähköisitä kanavista. Muutoksen lähtökohtana ovat kuitenkin olleet asiakkaiden toiveet sekä printtiesitteen kustannukset.

Järjestimme kesällä 2018 asiakkaiden keskuudessa kyselyn matkailun printtimateriaalista ja kyselyyn vastanneista 64% piti informatiivista matkailukarttaa houkuttelevimpana vaihtoehtona eri esitemuodoista. Tämä tulos tukee myös asiakaspalvelussa kohdattujen asiakkaiden toivetta matkailukartasta, jossa tieto on kompaktissa muodossa ja helposti laukkuun tai taskuun sujautettavissa. Toiseksi matkailukartan kustannukset ovat huomattavasti pienemmät kuin monisivuisen matkailuesitteen.

Matkailukartan suunnittelu- ja taittotyöstä vastaa graafikko Jussi Taipale ja esitteen visuaalisena teemana kulkevat Lohjan brändikuvat, jotka ovat valokuvaaja Ville Juurikkalan kuvaamia. Lohjan matkailukarttaa on painettu suomeksi 18 000, ruotsiksi 2000, englanniksi 4000, saksaksi 2000 ja venäjäksi 2000 kappaletta. Matkailukartat painotyöstä vastasi Grano Oy. Matkailukartan julkaisija on Lohjan kaupunki/ Matkailupalvelukeskus ja tiedot matkailukarttaa on kerätty marraskuussa 2018.

Matkailukartan lisäksi kesälle 2019 on tulossa perinteinen Kesän viikko-ohjelma esite. Kesän viikko-ohjelma esitteeseen kootaan kesätekemistä viikon jokaiselle päivälle ja esitteestä voi myös napata muita kesäisiä lomanviettovinkkejä Lohjalla.

Tästä pääset tutustumaan Lohjan Matkailukarttaan.

Lisätietoa:

Lohjan Matkailupalvelukeskus:

Helena Kontio, helena.kontio@lohja.fi, 050 526 7646
Lohjan Matkailu, tourist@lohja.fi, 044 369 1309

Share This