Lohjan Matkailukartta 2021 - VisitLohja

Ajankohtaista

Lohjan Matkailukartta 2021

 

Lohjan matkailukartta vuodelle 2021 on valmistunut suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Matkailukartta on jakelussa Lohjan Matkailupalvelukeskuksessa, Lohjan kirjastoissa ja Lohjan kaupungintalolla sekä useissa matkailukohteissa ympäri Lohjaa. Matkailukartta on myös ladattavissa visitlohja.fi sivuilta.

 

Matkailukarttaan on koottu matkailupalveluita koko Lohjan alueelta ja tietoa löytyy kattavasti niin nähtävyyksistä, liikunta- ja luontokohteista kuin matkailupalveluista. Kartassa olevat yritykset ja yhteisöt ovat mukana omalla maksullisella ilmoituksella. Yhteistyökumppaneita on tämän vuoden matkailukartassa yli 70. Matkailukartasta löytyy myös toimituksellinen tapahtumakalenteri, josta voi valita itselleen runsaasti menovinkkejä.

 

Lohjan matkailun printtimateriaali toteutetaan nyt neljättä kertaa matkailukartta muodossa. Matkailukartta onkin ollut kysytty esite, sillä kartan avulla on helppo nopeasti nähdä missä eri kohteet sijaitsevat Lohjalla ja se on myös tukena, kun tietoa hankitaan eri sähköisistä kanavista. Matkailukartassa tieto on myös mukavan kompaktissa muodossa ja helposti laukkuun tai taskuun sujautettavissa.

 

Vuoden 2021 Lohjan Matkailukartassa näkyy vahvasti tuleva Asuntomessu kesä ja kartan ilme on uudistunut myös Lohjan kaupungin uuden graafisen ilmeen kuin Visitlohjan uuden logon myötä. Uutuutena Lohjan Matkailukartassa on yhteistyö Tripsteri –matkailusovelluksen kanssa. Sovelluksen avulla on tarkoitus yhdistää printti- ja mobiilimaailmaan, sillä kartasta pääsee suoraan tutustumaan Tripsteri-sovelluksen viiteen Lohja-reittiin.

 

Lohjan matkailukarttaa on painettu suomeksi 16 500, ruotsiksi 2000, englanniksi 2500. Matkailukartan suunnittelu- ja taittotyöstä, sekä uudesta graafisesta ilmeestä ja visitlohja-logosta, vastasi Mainostoimisto SST. Matkailukartat painotyöstä vastasi Grano Oy. Matkailukartan julkaisija on Lohjan kaupunki/Visitlohja. Tiedot matkailukarttaa on kerätty marraskuussa 2020 ja muutokset kaikkiin kartan tietoihin ovat mahdollisia.

 

 

Lisätietoa:

 

Visitlohja, Lohjan Matkailu, tourist@lohja.fi, 044 369 1309

 

Linkki esitteen sähköiseen versioon: https://lohja.emmi.fi/l/6KWQp-qnLC6b

Share This