Lohjan tuore matkailukartta Lohjan matkailutarjonnasta on nyt jakelussa - VisitLohja

Ajankohtaista

Lohjan tuore matkailukartta Lohjan matkailutarjonnasta on nyt jakelussa

Lohjan matkailukartta vuodelle 2020 on valmistunut suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, saksaksi ja venäjäksi. Matkailukartta on jakelussa Lohjan Matkailupalvelukeskuksessa, Lohjan kirjastoissa ja Lohjan kaupungintalolla sekä useissa matkailukohteissa ympäri Lohjaa. Matkailukartta on myös ladattavissa visitlohja.fi sivuilta.

Matkailukarttaan on koottu matkailupalveluita koko Lohjan alueelta ja tietoa löytyy kattavasti niin nähtävyyksistä, liikunta- ja luontokohteista kuin matkailupalveluista. Kartassa olevat yritykset ja yhteisöt ovat mukana omalla maksullisella ilmoituksella. Yhteistyökumppaneita on tämän vuoden matkailukartassa yli 80. Matkailukartasta löytyy myös toimituksellinen tapahtumakalenteri, josta voi valita itselleen runsaasti menovinkkejä.

Lohjan matkailun printtimateriaali toteutetaan nyt kolmatta kertaa matkailukartta muodossa. Matkailukartta onkin ollut kysytty esite, sillä kartan avulla on helppo nopeasti nähdä missä eri kohteet sijaitsevat Lohjalla ja se on myös tukena, kun tietoa hankitaan eri sähköisistä kanavista. Matkailukartassa tieto on myös mukavan kompaktissa muodossa ja helposti laukkuun tai taskuun sujautettavissa.

Matkailukartan suunnittelu- ja taittotyöstä vastasi Mainostoimisto SST ja esitteen visuaalisena teemana kulkevat Lohjan brändikuvat, jotka ovat valokuvaaja Ville Juurikkalan käsialaa. Lohjan matkailukarttaa on painettu suomeksi 18 000, ruotsiksi 2000, englanniksi 4000, saksaksi 2000 ja venäjäksi 2000 kappaletta. Matkailukartat painotyöstä vastasi Grano Oy. Matkailukartan julkaisija on Lohjan kaupunki/ Matkailupalvelukeskus ja tiedot matkailukarttaa on kerätty loka- ja marraskuussa 2019.

Matkailukartan lisäksi kesälle 2020 on tulossa perinteinen Kesän viikko-ohjelma esite. Kesän viikko-ohjelma esitteeseen kootaan kesätekemistä viikon jokaiselle päivälle ja esitteestä voi myös napata muita kesäisiä lomanviettovinkkejä Lohjalla.

 

Lisätietoa:

Helena Kontio, helena.kontio@lohja.fi, 050 526 7646
Lohjan Matkailu, tourist@lohja.fi, 044 369 1309

Linkki esitteen sähköiseen versioon: https://www.visitlohja.fi/tietoalohjasta/lohjan-esitteet-ja-kartat/

Share This