Tytyri Elämyskaivokseen pääsee jälleen - VisitLohja

Ajankohtaista

Tytyri Elämyskaivokseen pääsee jälleen

Tytyri Elämyskaivoksen opastetut yleisökierrokset alkavat päivittäisinä tiistaista 1.6. 2021 lähtien. Kevään ajan kaivosmiljööseen on päässyt vain perhekohtaisilla privaattikierroksilla, mutta nyt on koronatilanne ja rajoitukset helpottaneet niin hienosti Lohjalla, että saamme tarjota kesäkuun alusta lähtien vierailijoille sekä opastettuja yleisökierroksia että ryhmäkierroksia.

Tälle kesälle uutuutena ovat kaksi vaihtuvaa installaatiota Ikimetsä maan alisen ja Poranterä. Olemme ottaneet tarjontaan myös taidepainotteisia kierroksia. Näillä kierroksilla asiakkaat viipyvät ajallisesti pidemmän aikaa uusien teosten luona ja kaivosmuseon teollisuushistoria jää kierroksella vähemmälle. Jatkamme myös jo pari kesää tarjonnassa olleita päivän ensimmäisiä kierroksia perheille suunnattuna, jolloin opastettu käynti tehdään lasten tahtiin ja pienempien viihtyvyyden kannalta huomioiden. Pidämme edelleen tarjonnassa myös privaattikierroksia, jolloin asiakkaalla on täysin privaatti opastus maan alle, oman pienen max 6 hengen ryhmässä ja oman oppaan johdolla.

Kierrokset ovat kesäkuussa myynnissä seuraavasti:

ma-su klo 9:00 ja 16:00 privaattikierrokset

ma-pe klo 12:00 lapsiperheille suunnattu kierros

ma-pe klo 14:00 opastettu yleisökierros

la-su klo 11:00 lapsiperheille suunnattu kierros

la-su klo 13:00 yleisökierros

la-su klo 14:30 taidepainotteinen yleisökierros

Heinä-elokuussa yleisökierroksia on tulossa tarjontaan aamusta iltaan ja lähdöt puolen tunnin välein. Tytyri Elämyskaivos on Asuntomessujen oheiskohde ja haluamme olla erityisen hyvin saavutettavissa kesän lomasesongin ajan.

Huolimatta koronarajoituksen asteittaisesta vähenemisestä haluamme toteuttaa kierrokset mahdollisimman turvallisesti. Otamme max 25 henkilöä per kierros ja kaivoksessa on hyvin tilaa pitää turvavälit. Opastetulla kierroksella tulee käyttää maskia ja huolehtia hyvästä käsihygieniasta. Muistutamme myös, että kierrokselle ei pidä tulla nuhaisena tai muuten kipeänä.

Liput ovat myynnissä osoitteessa netticket.fi/visitlohja ja lisätietoja kohteesta ja kierrosajoista löytyy tytyrielämyskaivos.fi. Suosittelemme lippujen ostamista etukäteen, jotta paikka kierrokselle varmistuu.

Share This