Viikon vinkit - VisitLohja

Ajankohtaista

Viikon vinkit

Vinkit viikolle 25!

Tytyrin Elämyskaivoksessa järjestetään nyt myös taidepainotteisia yleisökierroksia, jonka pääosassa ovat upeat vuoden 2021 taideinstallaatiot Ikimetsä maan alisen, Poranterä sekä kaivoslouhoksen valotaideteos. Taidepainotteisella kierroksella käydään siis läpi elämyskaivoksen yleisökierrosreitti kuten tavallisesti, mutta tällä kierroksella pääset vielä paremmin ja syvällisemmin tutustumaan vuoden hienoimpiin taideinstallaatioihin! Juhannusviikolla taidekierros järjestetään sunnuntaina 27.6 klo 15.30. Osta liput osoitteesta: https://www.netticket.fi/taidetta-tytyrissa-lohja

Joko olet käynyt Paikkarin torpalla, eli Elias Lönnrotin syntymä- ja lapsuudenkodissa? Upeassa miljöössä sijaitseva Paikkarin torppa on mielenkiintoinen kesäkohde, jossa pääset tutustumaan itse tupaan ja sen ympäristöön. Kauniit järvimaisemat kruunaavat kesäpäivän! Paikkarin torppa on tällä viikolla avoinna keskiviikkona ja torstaina klo 11-17, liput 6€/aikuinen, eläkeläiset ja yli 10hlö:n ryhmät 4€, alle 18-vuotiaat 0€. Huomioithan, että Paikkarissa käy vain käteismaksu!

Lohjan matkailun toimisto palvelee arkisin klo 9-18 ja lauantaisin klo 10-15 – tule nappaamaan parhaat vinkit Lohjan matkailukesään, kysymään suosituksia asiantuntevalta henkilökunnaltamme tai hakemaan ihanimmat kesälahjat Lohja-puodistamme! Meidät löydät aivan Lohjan keskustasta, osoitteesta Laurinkatu 50.

Ainutlaatuisessa Hyrsylän Mutkassa näet ja koet ihastuttavia ja muistorikkaita näyttelyitä ja museoita, ja kierroksen kruunaa kanelipullakahvit itse Aira Samulinin kanssa. Hyrsylän Mutka starttaa juhannuksen jo aatonaattona 24.6 klo 12 alkavalla kierroksella. Käy tutustumassa tapahtumaan täällä!

Keskikesän juhlaa juhlistetaan Lohjalla tänä vuonna monin tavoin: juhannusaattona luvassa Aurlahden kokko ja musisointia Lakeside Cafe:ssa, ja juhannuspäivänä voit käydä seuraamassa lipunnostoa ja tanssahdella Villa Haikarissa, seikkailla Elias Lönnrotin jalanjäljissä Lammin talolla tai käydä nauttimassa tanssimusiikista Martinpihassa! Lisätiedot tapahtumista löydät tapahtumakalenteristamme.

Share This