Visitlohjan Lahjapuodin tarjonta on kasvanut - VisitLohja

Ajankohtaista

Visitlohjan Lahjapuodin tarjonta on kasvanut

Visitlohjan lahjapuoti, Lohjan matkailutoimiston yhteydessä, osoitteessa Laurinkatu 50, on saanut näin joulun alla mukavasti täydennystä, kun suosittu Lohja-kahvi on saanut seurakseen Lohja-suklaan ja Lohja-teen. ”Lohja-herkkujen” tuoteperhettä laajennettiin asiakkaiden toiveista, sillä pian Lohja-kahvin lanseerauksen jälkeen, tuli toive sekä Lohja-teestä että suklaasta, jota voisi nauttia maukkaiden juomien seurana.

Lohja -suklaa on maultaan omenakaupungille sopiva omena-maitosuklaa. Lohja – suklaalevyt on tehty vastuullisesti tuotetusta kaakaomassasta käsityönä Iittalassa Kultasuklaan tehtaalla. Lohja -tee on puolestaan ihastuttava vihreä luomutee, jossa maistuu omenankukka. Lohja-tee on valmistettu Saksassa ja se sisältää vihreää teetä (93%), omenaa, teekukintoja, magnoliaa ja granaattiomenaa. Lohja-tee on toteutettu yhteistyössä lohjalaisen kahvipaahtimon Cafetoria Roasteryn kanssa.

Cafetoria Roasteryn kanssa on toteutettu myös Gran Palomar pavuista tehty tummapaahtoinen luomukahvi, jota on elokuusta 2019 lähtien myyty jo yli 250kg. Lohja-kahvin, -suklaan ja -teen etiketit ja ilmeen on suunnitellut Milja Viljamaa, MiljArt ja etiketissä on tekstit ja tuoteselosteet suomi, ruotsi ja englanti.

Lohja-kahvia, -suklaata ja –teetä voi ostaa Visitlohjan lahjapuodista, minkä lisäksi Lohja-tuotteita on jälleenmyynnissä mm. Kahvila Liisassa, Lohjan Museolla ja Nummelan joulukaupassa. Visitlohjan lahjapuoti on avoinna talvikautena ma-pe klo 9-16, minkä lisäksi näin jouluna alla on pidennetyt aukioloajat klo 18 saakka to 10.12, ti 15.12 ja to 17.12. Lohja – tuotteita voi tilata myös noutovalmiiksi pakattuna tilauslomakkeella, joka löytyy visitlohja.fi -sivuilta tai ottamalla yhteyttä Visitlohjan toimistoon.

Visitlohjan lahjapuodista löytyy paljon muitakin ideoita lahjaksi tai tuliaisiksi. Esimerkiksi herkkä omenankukka sateenvarjo, Kalkki-Petterin omenamehuja ja hunajaa, paikallisia käsityötuotteita sekä Lohja-aiheista kirjallisuutta. Kaikki asiakkaat ovat tervetulleita tutustumaan tuotteisiin ja tekemään ostoksia turvallisesti terveenä sekä huomioiden turvavälit, hyvän käsihygienian ja kasvomaskien käytön.

Visitlohja lahjapuodin sivut:  https://www.visitlohja.fi/hyodyllista-tietoa-matkailijalle/visitlohjan-lahjapuoti/
Lohja -tuotteiden tilauslomake: https://forms.gle/y3XSEitmY3BPYySu6

Lisätietoa:

Visitlohja
Laurinkatu 50, 08100 Lohja
044 369 1309
tourist@lohja.fi

Share This