Pubar och nattklubbar - VisitLohja

Äta och dricka

Pubar och nattklubbar

Antikvaarinen oluthuone Opus K

Opus K on ainutlaatuinen antikvaarisen kirjakaupan ja erikoisolutravintolan yhdistelmä, ainutlaatuinen Suomessa, kenties muuallakin. Opus K oli ravintola tupakoimattomuuden edelläkävijä ollen Suomen ensimmäinen A-oikeuksin varustettu, täysin savuton iltaravintola. Kirjavalikoimaamme leimaa asiallisuus: Löydät ihania romaaneja, laatudekkareita ja jännityskirjoja sekä kiehtovia vanhoja tietokirjoja.

Olutvalikoimamme on erittäin laaja: Hanaoluita on 15, pullo-oluita keskimäärin 50-70 eri nimikettä. Erityisesti suosimme suomalaisia pienpanimoja. Siiderivalikoimammekin on laaja: neljä hanasiideriä, kotimaista yritämme suosia tässäkin. Pullosiiderit ovat peräisin lähinnä Suomi-Englanti-Ranska akselilta, toki muuallakin valmistettuja pullotteita esiintyy listalla satunnaisesti.

Opus K:ssa on myös monenlaisia tapahtumia: musiikki-iltoja, joissa soi jazz, pop, blues, laulelma ja erilainen populäärimusiikki sekä tietysti tietovisailu, Opusvisa. Opus K:hon voit tulla lukemaan kirjojen lisäksi päivän lehtiä. Pöytäpeli-illat ystävien kesken ovat meillä varsin tuttu näky.

Paikkoja: Salissa 60 , kabinetissa 20
Kokouspaikkoja: 25
Ryhmäpaikkoja: Sisäpihan terassi 60, kadunpuolen terassi 21

Pub Wame

Legendaarinen Lohjalainen olohuone kaupungin keskustassa. Suosittu viikonlopun kohtauspaikka. Ilmainen bilis ja darts ja paljon lautapelejä. muista myös tietovisa torstai-iltaisin ja sunnuntain päiväpokeri klo 15 alkaen!

Ravintola Petteri

Ravintola Petteri on perinteikäs, aivan Virkkalan keskustassa sijaitseva ravintola. Olemme seudun viihtyisin olohuone, lisäksi meillä on paikkakunnan aurinkoisin terassi. Petteriin kokoontuvat iloisen ja kodikkaan ilmapiirin ystävät.Tarjolla on juomien lisäksi tanssia, jukeboxi, biljardia ja ajanvietepelejä.Lisäksi asiakkaiden käytössä on ilmainen nettipääte sekä NINTENDO WII! Hyvään fiilikseen virittää Dj perjantai ja lauantai-iltaisin sekä kerran kuussa järjestettävät liveillat.

Tanhuhovi

Tanhuhovi on Etelä-Suomen suurin tanssija huvikeskus. Tanhuhovissa tanssitaan huippuartistien tahdittamana. Tiloja voidaan käyttää myös juhla- tai kokoustiloina. Tanssisalin lisäksi löytyy kahvio, erilliset pubtilat A-oikeuksin, tunnelmallinen disco sekä kesäterassi. Lisäksi erillinen kabinettitila, jossa karaoke.

ROOM 55 NightClub

Lohjan uusin yökerho ROOM 55 tarjoaa kaupungin parasta yöelämää torstaista sunnuntaihin. Yökerhossa esiintyy monia erilaisia artisteja, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin!

Share This