Kalastamaan - VisitLohja

Järvikulttuuri

Kalastamaan

Kalastamaan

Kalastamaan Lohjanjärvelle

Lohjanjärvestä pyydetään ensisijaisesti kuhaa, taimenta ja haukea. Koukkuun voi tarttua harvakseltaan myös hyvin taisteleva toutain. Kalastusta varten tarvitset kalastusluvan. Yhden vavan kalastuslupa Lohjanjärvelle vaatii Etelä-Suomen viehekalastusmaksun ja valtion kalastuksenhoitomaksun suorittamisen. Isonselän uistelualueelle ja Karjalohjan selälle on saatavissa venekohtainen usean vavan yhtenäislupa. Isoselän uistelualueelle pääset parhaiten Aurlahden rannasta.

Lisätietoa Lohjan vesialueilla kalastamisesta löytyy seuraavien linkkien takaa:

TheraFish – Elämyksiä ja esteetöntä kalastusta Lohjanjärvellä

Lohja – järvikaupunki. Parhaiten Lohjan järviluonnon tuntevat kalastusoppaat tarjoavat retkiä parin tunnin retkistä useamman päivän kestäviin seikkailuihin. Ammattitaitoiset oppaamme opastavat sinut hauen, kuhan ja ahvenen kalastuksen ja kaikuluotauksen saloihin sesongin mukaisilla tekniikoilla.
Käytössä on jopa 10 hengen retkiin sekä erityisryhmien retkiin soveltuva ponttoonilautta. Isommat ryhmät palvelemme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Palvelumme sisältävät matkan aikana tarvittavat kalastus- ja pelastautumisvälineet. Hyppää vain kyytiin ja anna järvielämän viedä. Järjestämme toiveidenne saunat, kokoustilat ja ravintolat.

Palvelut:
Opastetut kalastus- ja veneretket
Venekuljetukset
Liessaari trekking
Venematka & Paavolan tammi
Järven valokuvausmatkat
Ongintaretket lapsille ja erityisryhmille
Opastettu pilkkimatka, sauna sekä avantouinti-paketti

Yrityksille:
Perinteikkäät TYKY- ja TYHY-päivät järvielämä twistillä
Serious Fishing business-kokouspaketit
Kick off-päivät

therafish.fi
info@therafish.fi
Mari Elal +358440402517 mari@therafish.fi
Esa Keino +358407355970 esa@therafish.fi
Messenger & Facebook: www.facebook.com/therafish

Fishing Xperience

Fishing Xperience järjestää kalastusmatkoja ammattioppaiden johdolla Etelä-Suomen upealla Lohjanjärvellä. Retket räätälöidään ryhmän tarpeiden mukaan, joten se sopii niin harrastajille kuin ensikertaa vesillä oleville. Retket sopivat kaiken ikäisille ja ne on mahdollista toteuttaa myös suuremmille ryhmille.
Matkan hinta sisältää veneen vuokran, kalastusoppaan palvelut, kalastusvälineet, kalastusluvat, lämpimän vaatetuksen(kylmä vuodenaika) sekä kylmät ja lämpimät juomat. Retkelle on mahdollista järjestää myös ruokailua esim. eväs sämpylät tai keittolounas. Siiman päähän tavoitellaan vuodenajasta riippuen kuhaa, ahventa sekä haukea.
Tervetuloa kalastamaan kalaisalle Lohjanjärvelle!

Yhteystiedot:
https://www.fishingxperience.fi/
kari.koivisto@fishingxperience.fi
+358504481033

Kalastusopas Ari Karppinen

Päätoimialana on kalastusmatkailu. Tällä hetkellä on myynnissä tämän syksyn tuulastusmatkat. Matkat tehdään pimeään vuorokaudenaikaan syksyllä. Lähtö tapahtuu Moision venesatamasta Lohjanjärvellä. Koko reissun hinta on 200 €.  Hintaan kuuluu kalastusvälinevuokra, vene, pelastusliivit, makkarat, kahvi ja opaspalvelut.

 

Ari Karppinen

Share This