Lohjanjärven kartat - VisitLohja

Järvikulttuuri

Lohjanjärven kartat

Aurlahden venelaituri

Lohjanjärven kartat

Lohjanjärvestä löytyy kolme erilaista karttaa: Lohjanjärven vesiretkeilykartta, Länsi-Uudenmaan melontakartta sekä mobiilikäyttöinen järvikartta

Lohjanjärven vesiretkeilykartta

Lohjanjärven vesiretkeilykartta pohjautuu Maanmittauslaitoksen maastokartta-aineistoon, joka sisältää Lohjanjärven alueella myös veden syvyyskäyrät. Kartalle on merkitty venereitit sekä symbolein veneilijöille ja ulkoilijoille hyödyllisiä palveluja rannoilla ja saarissa. Mukana on muun muassa uimarantoja, venesatamia, kahviloita ja ravintoloita. Uusi kartta kattaa koko Lohjanjärven Lohjalta Mustioon, Kisakallioon ja Karjalohjalle saakka. Kartan mittakaava on 1:25 000 (1 cm kartalla = 250 m maastossa) ja se on painettu vedenkestävälle synteettiselle materiaalille, joka soveltuu hyvin käytettäväksi veneessä tai vaikkapa kajakin kannella.

Lohjan kaupungilla karttaa on myynnissä Lohjan Matkailun toimipisteellä (Laurinkatu 50) ja Kaupungintalon asiakaspalvelussa. Karttaa myyvät myös Karttakeskus (www.karttakauppa.fi) ja jälleenmyyjät, kuten hyvin varustetut kirjakaupat, tavaratalot, maanmittaustoimistot ja retkeilytarvikeliikkeet.

Länsi-Uudenmaan melontakartta

Melontakartta läntisen Uudenmaan sisävesistä ja merialueista kattaa myös Lohjanjärven. Kartasta voit etsiä sopivia kohteita kuten mm. vesillelasku- ja rantautumispaikkoja, telttapaikkoja, käymälöitä, kaivoja, tulentekopaikkoja ja nähtävyyksiä. Voit myös valita nähtäväksi vesiretkeilyalueiden läheisyydessä sijaitsevia palveluita kuten vierasvenesatamia, kahviloita, kauppoja ja majoitusmahdollisuuksia. Sisällöstä vastaa: Uudenmaan virkistysalueyhdistys ry. Länsi-Uudenmaan melontakartan voi ladata ilmaiseksi TÄMÄN linkin kautta. Painettua karttaa on myynnissä Visitlohja Lohjapoudissa (Laurinkatu 50). sekä Lohjan kaupungintalon asiakaspalvelukeskuksesta (Karstuntie 4)..

Lohjanjärven sähköinen veneilykartta

Lohjanjärven sähköinen veneilykartta ja veneilyopas on ilmainen ja löytyy osoitteesta www.lohjanjarvikartta.fi. Kartalta on helppo tutkia syvyyskäyrät, rantautumispaikat, uimarannat sekä muut veneilijää kiinnostavat kohteet. Kartan voi myös tulostaa mukaan omalta kotikoneelta. Lohjanjärven sähköiseen veneilijänoppaaseen on kerätty tietoja mm. rantautumispaikoista, uimarannoista ja vuokrapaikoista. Myös opasta voi katsella maksutta.

Veneilykartan on toteuttanut Karjalohjalainen Nautics Oy Lohjan Matkailupalvelukeskuksen toimeksiannosta. Syvyystiedot on saatu Maanmittauslaitokselta ja tietoja on kerätty myös Karjaanjoki life – sivustolta sekä järven läheisyydessä toimivilta yrittäjiltä. Panoksensa veneilykartan toteutukseen ovat antaneet mm. Lohjan kaupungin kunnallistekniikka ja ympäristönsuojelu, Lohjan Laivurit, Lohjan Liikuntakeskus, Lohjan Purjehtijat, Lohjan Seudun Soutajat, Melan Vääntäjät ja Suomen Meripelastusseura. Kommentit, kuvat ja kokemukset voi lähettää osoitteeseen lohjanjarvi@lohja.fi.

Share This