Uimaan - VisitLohja

Järvikulttuuri

Uimaan

Uimaan Lohjan järviin

 

Lohjan järvien puhdas vesi houkuttelee kesän riemuihin. Suurin uimarantamme on Aurlahden ranta, jossa pitkä hyvin hoidettu hiekkaranta ja lasten leikkipaikka kruunaavat kesäpäivän. Rannan myötäisesti kulkee hyvä kävely- ja pyöräilyreitti Porlan ranta-alueen halki pitkälle Haikarinniemeen. Aurlahden rannalla on myös kesäkahvila. Liessaaressa on toinen suurempi uimaranta kävelysillan päässä Haikarinniemeltä. Rannalta ja sillalta aukeavat kauniit näkymät Lohjan kaupungin silhuettiin.
Lisätietoja rannoista ja ajo-ohjeet löytyvät tämän linkin takaa

Avovesiuintimatkat

Swimming Holidays In Finlandin kansainväliset avovesiuintimatkat järjestetään aikavälillä 18.6. – 9.8. Tarjolla on viisi erilaista kolmen päivän avovesiuintilomaa kauniissa Lohjanjärven saaristossa. Uinti oman nopeuden mukaan 1-5 km/pvä. Uimaretkillä uintioppaat/rantapelastajat ja turvavene ja –lauta. Katso lisätietoja www.swimmingholidaysfinland.fi.

Kiara Oy

Kiara Oy järjestää ryhmille SUP-melonta- ja avovesiuintiretkiä Lohjanjärvellä sekä tarjoaa SUP-melonnan ja avovesiuinnin opetusta. Luontoretkillä Kiara Oy yhdistää luovasti liikuntaa ja paikallis- ja kulttuurihistoriaa, kuten villiryttien poiminnan I. K. Inhan valokuviin, SUP-melonta- ja kävelyretken kuuluisan Paavolan tammen tarinoihin. Nimellä Swimming Holidays in Finland yritys järjestää kansainvälisiä avovesiuintilomia.

Kiara Oy / Swimming Holidays in Finland
Iivarintie, 08800 Lohja
info(@)kiara.fi
050-4133413

Home

Our holidays, tours and camps

Share This