Hyrsylän mutka - VisitLohja

Hyrsylän Mutka

Hyrsylän mutka

Hyrsylän mutka on ainutlaatuinen matkailukohde joka on avoinna ryhmille ympäri vuoden. Karjalaisessa hirsilinnassa Aira kertoo elämästään ja tarjoaa kanelipullat ja juhlamokkaa ruusukupeista. Myynnissä Airan elämänkertakirjat. Hurmaava nukke- ja lelumuseo ja Disney- kokoelma. Airan vanhuudenkodissa tutustutaan miten Aira haluaa elää turvallisesti esteettömässä omassa kodissa mahdollisimman kauan.

Pihapolun varrella näet mm. Vanhan höyryveturin ja resinan Viipurista, Miina Äkkijyrkän ”Woimasonnin”, Panssaritorjuntatykin, muistopatsaat sodassa kaatuneille ja sotaorvoille (Viktor Suvio) ja sotainvalideille (Sten Suvio) sekä lummelammikon. 1700-luvun aitassa on talonpoikaisantiikkia ja ”Vanhat käsityöt”- näyttely, ja Wanhassa Langin talossa (1860) on Lotta- Marski- sotamuseo, koululuokka ja 50 koulujen opetustalua. Antiikkinallet ja miesten lelut ( junat, autot, ym.) Airan ja Ekun ”Elämäntyö”- julistenäyttely.

Jokaiselle Airan runsas lahjakassi!

Osoite: Hyrsyläntie 185, 09430 Saukkola
Vierailun kesto: 2h
Hinta 40€/ Aikuinen , 20€/ Nuoriso
Varaukset ja tiedustelut: kitisamulin@gmail.com
Lisätietoa: www.airasamulin.fi
Tällä hetkellä otamme vastaan vain ryhmiä. Matkanjohtajien toiveesta emme toistaiseksi yhdistä yksittäisiä vierailijoita isompiin ryhmiin kuten normaalisti on tapana.
Minimikoko omalle ryhmälle on 10 aikuista.
Sopii myös liikuntarajoitteisille!