Majoitus

Hotellit ja hostellit

Eväs-Torppa/majoitus

Majoitus 2 hengen huoneissa: 1 henkilö/37€/vrk, 2 henkilöä 2 hengen huoneissa 25€/hlö/vrk yht. 50€ .

Kuukausimaksu: 1henkilö 2 hengen huoneessa 500€/kk, 2 henkilöä 2 hengen huoneessa 750€/kk.

Huoneita 7 kpl, yhteis-WC 3kpl,-suihku 3 kpl, sekä yhteiskeittiö (pieni missä on mm. kahvinkeitin,vedenkeitin ja mikro). Huoneissa TV ja pieni jääkaappi. Langaton internetyhteys.

puh. 050 490 8884 tai (019) 345 1456

Hotelli-Ravintola Gasthaus Lohja

Gasthaus Lohja on idyllinen ja lämminhenkinen hotelli-ravintola keskustan tuntumassa.Hotellissa on tunnelmallinen kellariravintola, baari sekä kabinetit mm. kokouskäyttöön ja katettu terassialue joka on toukokuusta lokakuuhun varattavissa A-oikeuksin myös yksityistilaisuuksiin. Ravintolamme on avoinna maanantaista lauantaihin klo 15.00 – 22.00,tilausravintolana toimimme myös muina aikoina ja sunnuntaisin. Keittiö sulkeutuu klo 21.30. Monipuoliselta listaltamme mm. salaatit, pastat ja kokolihaburgerit sekä oma erikoisuutemme perunaröstit eri lisukkeilla. Lähes kaikki annoksemme on saatavissa myös gluteenittomana sekä laktoosittomina.

Hotelli Lohja

Hotelli Lohja on tasokas ja viihtyisä hotelli Lohjan keskustassa, palvelujen ja linja-autoaseman välittömässä läheisyydessä. Hotellissa on 29 kodikasta ja valoisaa huonetta, yhden hengen huoneesta omalla saunalla varustettuun sviittiin. Pidempään majoittumiseen Hotelli Lohja tarjoaa vierailleen mahdollisuuden yöpyä täysin varustellussa huoneistossa. Hotellissa on myös kokoustila 32 hengelle. Kaikki huoneet ovat savuttomia, suuri osa huoneista on varattu allergiahuoneiksi. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, jossa on suihku ja WC. Huoneissa on lisäksi puhelin, televisio, hiustenkuivain, silitysrauta sekä minibaari. Monipuolinen buffet-aamiainen, iltasauna, alkoholiton minibaari ja laajakaistayhteys sisältyvät huoneen hintaan.

Hinnat alk. 98€/vrk

Kanneljärven Opisto

Kanneljärven Opisto tarjoaa erinomaiset puitteet toimintapäiville, kursseille, kokouksille sekä leireille luonnonkauniissa ympäristössä Hormajärven rannalla ympäri vuoden. Viikonloppuisin tarjoamme ruoka- sekä majoituspalveluja ryhmille.

Tarjoamme majoitusta ainoastaan ryhmille. Majoitus tapahtuu pääasiassa 2 hengen huoneissa. Opistolle mahtuu kerrallaan n. 125 yöpyjää. Kaikissa huoneissa on vuodevaatteet, WC ja suihku sekä keittomahdollisuus omilla astioilla. Majoittuminen tapahtuu tulopäivänä n. klo 9.00–10.00. Huoneiden ja avainten luovutus on ennen lähtöpäivän lounasta. Hinta: alk. 34 €/hlö/vrk

Kisakallion urheiluopisto

Kisakallion Urheiluopisto sijaitsee 10 km Lohjan keskustasta Lohjanjärven rannalla. Kisakalliossa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet melonnasta tennikseen, Karnaisten korven upeat luontopolut, uima-allas, 2 rantasaunaa sekä uimaranta. Majoituspaikkoja Kisakalliossa on 639, joista noin sata on hotellitasoista majoituspaikkaa. Kisakallion majoitustilat ovat Katajarinne I-IV, Koivupiha, Rantarinne sekä Kampus.

http://www.kisakallio.fi/etusivu/majoitustilat.html

Matkakoti Linnakangas

Lohjan ydinkeskustassa, linja-autoasemaa vastapäätä, sijaitsevan majoitusliikkeen huoneissa on tv, jääkaappi, mikroaaltouuni, wc ja suihku. Huoneita on 17 ja majoituspaikkoja yhteensä 34. Hinnat: alk. 42€/vrk

SyysViiru

SyysViiru tarjoaa majoitusta Lohjalla, Sammatissa. Matkaa Helsinkiin on vain 30 min. Iso piha-alueemme tarjoaa tilaa ja mahdollisuuksia ulkoiluun ja lasten leikkeihin. Viihtyisiä kahden hengen huoneita on yhteensä 8 kpl. Toimimme samassa pihapiirissä TTS (Työtehoseura) Koulutusen kanssa Lönnrot Opistolla. Hinta: alk. 86€/ark vrk/2hh

Villa Syysmäki

Villa Syysmäki tarjoaa mukavaa asumista Lohjan keskustan ulkopuolella E18 ja Lempolan kauppapuiston läheisyydessä. Pysyvään asumiseen sopivissa 1-2h huoneissa on oma wc ja suihku sekä koneellinen ilmastointi. Asiakkaiden käytössä on myös yhteiskeittiö kodinkoneineen ja astiastoineen sekä sauna. Tontilla on runsaasti parkkitilaa ja muutama lämpötolppa. Moottoritien liittymään ja kauppapuisto Lempolaan autolla n. 3min.

Hinnat: alkaen 100€/viikko, ei muita kuluja.

Vivamon toimintakeskus

Vivamon loma- ja kurssikeskus sijaitsee Lohjanjärven rannalla 4km Lohjan keskustasta. Majoitustiloja on hotellitason huoneista retkeilymajatason majoitukseen. Rannassa on kaksi saunaa, saunominen sisältyy täysihoitohintoihin saunavuorolla. Vivamossa on myös oma Särkyneen sydämen kirkko ja Pyhän Birgitan kappeli sekä useita erikokoisia kokoontumistiloja ryhmille. Vivamossa on 48 kpl 1-2 hengen huonetta. Kaikkiaan eri tasoisia majoitustiloja on noin 160 hengelle.. Vivamon ravintola tarjoaa herkulliset ateriat. Sen henkilökunta palvelee ilolla ja ammattitaidolla.

Vuokonpenger Mynterlässä

Kaipaatko tilapäistä majoitusta vaikka työ- tai lomamatkasi ajaksi? Haluat viipyä yön tai kaksi tai vaikka viikonkin? Tervetuloa vieraaksemme kotiimme Mynterlään. Meillä on vapaana 2 huonetta tilapäiseen majoitukseen viihtyisässä kodissamme. Matkaa Lohjalle on n. 10 km ja moottoritielle Turkuun ja Helsinkiin viitisen kilometriä. Toisessa huoneistamme yöpyy hyvin kaksi henkilöä ja toiseen voimme majoittaa tarpeen vaatiessa koko perheenkin. Isomman tilan yhteydessä on oma TV ja WC. Langaton nettiyhteys on myös käytössä. Majoituksen hintaan tarjoamme aamiaisen, suihkun ja saunan, liinavaatteet ja pyyhkeet. Pyykinpesu on mahdollista.

Yhden yön hinta on 30 euroa/henkilö. Pidemmän ajan majoituksesta neuvottelemme erikseen. Olethan yhteydessä meihin joko puhelimitse tai sähköpostitse. Jätäthän viestin, niin otamme pian yhteyttä, jos emme heti vastaa.

Share This