Kartano- ja maatilamajoitus - VisitLohja

Majoitus

Kartano- ja maatilamajoitus

Katteluksen tilan majoituspalvelut

Katteluksen tila on luomuviljelyä ja maatilamatkailua harjoittava tila Karjalohjalla. Tilalla on tarjottavana kolme täysinvarusteltua 75-90m2 kokoista lomamökkiä matkailijoiden käyttöön. Kaikki mökit sijaitsevat veden äärellä omassa rauhassaan. Mökkiloman yhteydessä on mahdollista tutustua maatilan elämään ja toimintaan, retkeillä lähimetsissä, marjastaa, sienestää ja kalastaa. Eli lyhyesti sanottuna viettää rentouttavaa mökkilomaa keskellä maalaismaisemaa.

Erityisesti lapsia kiinnostavat tilan pihapiirissä kesäisin asustelevat kotieläimet: lampaat, kanit, kanat, ponit ja vasikat. Vanhan navetan vintille on rakennettu leikkipaikka lapsille ja leikkipaikan vieressä sijaitsee tilan oma kotimuseo.Lisäksi läheisen vanhan lehmähaan mäen päälle on rakennettu hirsinen erämaja, jossa voi kesken retkeilyn käydä nauttimassa elävän tulen loimusta ja paistaa vaikkapa makkarat. Toinen oiva retkikohde on peltojen keskellä sijaitseva tuulimylly. Lähiseuduilla on myös runsaasti käyntikohteita, kuten Fiskarsin ja Billnäsin ruukkikylät sekä Mustion Linna.

Mökkejä vuokrataan juhannuksesta koulujen alkuun ainoastaan viikoksi kerrallaan ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Kettukallion Elämystilan majoitus

Facebook sivu

Martinpiha

Martinpiha

Martinpiha on idyllinen matkailutila Lohjansaaressa lähellä Lohjanjärveä. Aittahuoneet 2-hengen, 3-hengen ja 4-hengen huoneita. Huoneissa jääkaappi ja vedenkeitin, osassa TV. WC- ja suihkutilat eri rakennuksessa. Juhla- ja kokoustilat myös isommille seurueille. Ryhmäruokailu tilauksesta. Mahdollisuus vuokrata kanootteja, soutuveneitä, polkupyöriä, kota. Martinpihassa on myös hirsisauna ja kylpytynnyri. Kesäravintolassa ruokailumahdollisuus. Pihapiirissä useita pieniä myymälöitä.  Hinta alkaen: 84,-€/vrk 2-henkeä.

Juhla- ja kokoustilat

Juhla- ja kokoustilat sopivat niin pienille kuin isommillekin seurueille. Päärakennuksen Saliin mahtuu n. 45 henkeä, katetulle terassille n. 30 henkeä (tilat yhdistettävissä). Juhlavintti on suuremmille tilaisuuksille kuten häille sopiva vaihtoehto (n. 130 henkeä). Lisätilaa saadaan Martinpihan omilla juhlateltoilla. Lisäksi kodikas seurustelu/kokoustila n. 15-20 hengelle sekä
n.20 hengen puinen kota tulisijalla. Myös erilaisia aktiviteetteja, kuten melontaa, soutuveneitä, polkupyöriä, perinteinen sauna ja kylpytynnyri, sekä kahvilaravintola ja myymälät.

Aukioloajat
Kesällä: toukokuu la-su 11-16
kesä-elokuu: ti-pe 11-18, la-su 11-16, ma suljettu

Majoitus- ja juhlatilat sopimuksesta (talvikausi suljettu)

Laiskanlinna

Laiskanlinna on pienimuotoinen, rauhallinen ja laadukas vapaa-ajanvietto- ja kokouspaikka, joka tarjoaa korkeatasoiset ja huolettomat asumis- ja kokoustilat keskellä upeaa uusmaalaista luontoa. Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi Laiskanlinnan majataloon!

 

Vuokrattavana kirkasvetisen Puujärven rannalla 7 asuntoa 34m2 – 56m2. Viikkohinta 400€ -560€ ja vuorokausihinta 100€ -140€. Hyvin varustellut huoneistot ovat savuttomia, joissa on lämmitys, sähköt ja juokseva vesi. Soveltuvat lapsiperheille ja lemmikkieläimille. Hintaan sisältyy saunan, veneen ja rannan käyttö. Kysy esitettä.

Lylyisten kartano

Idyllisessä maalaismaisemassa viisi mökkiä, joista kaksi on paritaloa, sekä kartanossa 12 huonetta. Majoitustilaa on yhteensä 60:lle. Pihalla on sauna, rantasauna 30 hengelle ja kolme grillikatosta, joista yksi järvenrannassa. Lisäksi kartanolla on ravintolasali 50 hengelle sekä kokous- ja juhlatila tallirakennuksessa. Luonto antaa mahdollisuuden monipuolisiin aktiviteetteihin. Piha-alueella historiallinen uhripöytä, samanlainen pöytä Uudellamaalla löytyy Inkoosta.

Hinnat sesongin mukaan: kartanossa 40-95€/yö/hlö. Mökit 70-100€/vrk tai 200-380€/viikko. Hinnat eivät sisällä liinavaatteita eikä aamiaista.

Pohjolan tuvat (majoitus)

Pohjolan Tuvat sijaitsee Honkaniemessä Kirkniemessä Lohjanjärven rannalla. Majoitus ja mökkivuokraus ympäri vuoden. Ruokapalvelut ulkopuolisen cateringin kautta. Suotuveneen käyttö kuuluu mökin vuokrahintaan. Katettu terassi ja sauna vuokrattavissa ryhmille. Mökit sopii erinomaisesti porukoiden/ ystävien/perheiden tapaamisiin ja yöpymiseen. Vene on käytettävissä mökin vuokranneille.Takkapuut kuuluvat hintaan.

Hinnat: alk. 100€/vrk/mökki

(019) 348 464 tai 050 575 5636

Share This