Majoitus

Kartano- ja maatilamajoitus

Kettukallion Elämystila

Vuokrattavana Karstulla Kettukallion torppa omassa rauhassaan jylhän kallion päällä.Torpassa on tupakeittiö, pieni kamari, pesutilat sekä sängyt 10 henkilölle yläkerrassa. Torpan tupakeittiössä on sähköhella, jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin, mikro, monipuoliset keittovälineet sekä astiat 10 hengelle. Torpassa on sähkölämmitys ja tunnelmallista lisälämpöä tuovat vanhanaikainen puuhella ja takka. Pesuhuoneessa sisä-wc, suihku ja pyykinpesukone. Torpalle saa tuoda lemmikkejä. Lisämajoitukseen ja Elämyskylän asiakkaille on tarjolla lisäksi majoitusmökki, jonne mahtuu majoittumaan 8 henkilöä.

Hinnat: Viikko 500€, viikonloppu 350€, yksi yö 300€ Liinavaatteet (lakanat, pyyhe) tilauksesta hintaan 15€ / setti Vauvan matkasänky, peti- ja liinavaatteet tilauksesta hintaan 15€

Facebook sivu

Laiskanlinna

Laiskanlinna on pienimuotoinen, rauhallinen ja laadukas vapaa-ajanvietto- ja kokouspaikka, joka tarjoaa korkeatasoiset ja huolettomat asumis- ja kokoustilat keskellä upeaa uusmaalaista luontoa. Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi Laiskanlinnan majataloon!

 

Vuokrattavana kirkasvetisen Puujärven rannalla 7 asuntoa 34m2 – 56m2. Viikkohinta 400€ -560€ ja vuorokausihinta 100€ -140€. Hyvin varustellut huoneistot ovat savuttomia, joissa on lämmitys, sähköt ja juokseva vesi. Soveltuvat lapsiperheille ja lemmikkieläimille. Hintaan sisältyy saunan, veneen ja rannan käyttö. Kysy esitettä.

Lylyisten kartano

Idyllisessä maalaismaisemassa viisi mökkiä, joista kaksi on paritaloa, sekä kartanossa 12 huonetta. Majoitustilaa on yhteensä 60:lle. Pihalla on sauna, rantasauna 30 hengelle ja kolme grillikatosta, joista yksi järvenrannassa. Lisäksi kartanolla on ravintolasali 50 hengelle sekä kokous- ja juhlatila tallirakennuksessa. Luonto antaa mahdollisuuden monipuolisiin aktiviteetteihin. Piha-alueella historiallinen uhripöytä, samanlainen pöytä Uudellamaalla löytyy Inkoosta.

Hinnat sesongin mukaan: kartanossa 40-95€/yö/hlö. Mökit 70-100€/vrk tai 200-380€/viikko. Hinnat eivät sisällä liinavaatteita eikä aamiaista.

Martinpiha

Majoitus

Martinpiha on idyllinen matkailutila Lohjansaaressa lähellä Lohjanjärveä. Majoitustilat ovat talvilämpimiä aittoja. Aittahuoneet 2-hengen, 3-hengen ja 4-hengen huoneita. Huoneissa jääkaappi, osassa TV. WC- ja suihkutilat eri rakennuksessa. Juhla- ja kokoustilat sopivat niin pienille kuin isommillekin seurueille. Ruokailu tilauksesta erikokoisille ryhmille. Myös erilaisia aktiviteetteja, kuten melontaa järjestetään tilauksesta. Martinpihassa on myös sauna ja kylpytynnyri. Kesäkahvilassa ruokailumahdollisuus. Myöskin puoli/täysihoito tilauksesta. Hinta alkaen: 42€/hlö/vrk sis. aamiaisen.

Juhla- ja kokoustilat

Juhla- ja kokoustilat sopivat niin pienille kuin isommillekin seurueille. Päärakennuksen Saliin mahtuu n. 45 henkeä, katetulle terassille n. 30 henkeä (tilat yhdistettävissä). Juhlavintti on suuremmille tilaisuuksille kuten häille sopiva vaihtoehto (n. 150 henkeä). Lisätilaa saadaan helposti Martinpihan omilla juhlateltoilla. Lisäksi kodikas seurustelu/kokoustila n. 15-20 hengelle, kokoustila n. 15-20 hengelle sekä 20-25 hengen puinen kota tulisijalla. Myös erilaisia aktiviteetteja, kuten melontaa, soutuveneitä, polkupyöriä, perinteinen sauna ja kylpytynnyri, sekä kahvilaravintola, myymälät ja näyttelytila. Lohjan kesämatkailukohde vuonna 2015. Avoinna: toukokuu la-su 11-16, kesä-elokuu ti-pe 11-18, la-su 11-16, ma suljettu.

Pohjolan tuvat (majoitus)

Pohjolan Tuvat sijaitsee Honkaniemessä Kirkniemessä Lohjanjärven rannalla. Majoitus ja mökkivuokraus ympäri vuoden. Ruokapalvelut ulkopuolisen cateringin kautta. Suotuveneen käyttö kuuluu mökin vuokrahintaan. Katettu terassi ja sauna vuokrattavissa ryhmille. Mökit sopii erinomaisesti porukoiden/ ystävien/perheiden tapaamisiin ja yöpymiseen. Vene on käytettävissä mökin vuokranneille.Takkapuut kuuluvat hintaan.

Hinnat: alk. 100€/vrk/mökki

(019) 348 464 tai 050 575 5636

Villa Vanha Passi

Vanhan Passin majoitus ja toimintatilat soveltuvat hyvin perheille, ryhmille, harrastajile, kursseihin, seminaareihin, kulttuuri- ja muihin tapahtumiin, häihin ja muihin perhejuhliin. Majoitukseen kuuluu aina kaikkien oheistilojen käyttöoikeus, niitä ovat mm. kulttuurivintti, tatamisali, savusauna ja tavallinen sauna, liikuntasali trampoliineineen, pingispöytineen, kävelysauvoineen, nuotiopaikka grilli-, savustus- ja rosvopaistiuuneineen ym. ym.

Näkinmäki Bed&Breakfast

Näkinmäki tilakeskus on nykyisin yrittäjäpariskunnan kotina, vuokrattavat tilat majoitukseen löytyvät pihan muonamiehentalosta, navettarakennuksesta ja piharakennuksesta. Vuodepaikkoja Näkinmäki B&B:ssä on 8. Tilan päärakennuksessa on myös mahdollisuuus pitää erilaisia juhlia ja sen tilat soveltuvat parhaiten 20-25 hengen tilaisuuksiin.

Henkilömäärä: 8
Share This