Majoitus

Mökit

Ali-Alha Kirsi

Vuokrattavana lammen rannalla mökki 45m2. Pihalla aitassa lisää makuutilaa 35m2, soveltuu neljälle hengelle. Viikkovuokraus.Tämän kesän viikkohinta on 590e. Soveltuu liikuntarjoitteisille, lapsiperheille ja lemmikkieläimille. Mökissä on puulämmitteinen sauna, suihku, wc, sähkölämmitys, varaava takka, varusteltu keittiö, pyykinpesukone.Liinavaatteet eri maksusta. Laaja nurmikko mökin ympärillä.

 

019- 355 620 tai 0400- 522 516

Arvola Lasse

Vuokrattavana funkkistyylillä rakennettu ja sistustettu huvila aivan Kurkijärven rannalla. Huvila on savuton, jossa lämmitys, sähköt ja juokseva vesi. Huvila on vuokrattavissa ympäri vuoden, kesäaikana vain viikkoperiaatteella. Makuutilat huvilassa kuudelle. Lisäksi pihapiirissä on erillinen mökki, jota vuokrataan kesäsesongin jälkeen myös ilman päähuvilaa. Hintaan sisältyy rantasaunan, veneen ja rannan käyttö.

Ervaston lomamökit

Vuokrattavana Karjalohjalla kirkasvetisen Lauklammen (pienen järven kokoinen vesistö) rannalla tasokas Katajaranta hirsimökki ja erillinen rantasauna lyhytaikaiseen käyttöön. Hirsimökki on noin 35 neliötä ja
rantasauna noin 25 neliötä. Vuodepaikkoja on yhteensä 5. Sesonkiaikana Katajaranta on viikkovuokrauksessa hintaan 690 euroa ja juhannusviikko 750 euroa. Sesongin ulkopuolella viikonloppu 200 euroa. Katajaranta on varustetasoltaan talvikäyttöön tarkoitettu. Sekä hirsimökissä että
rantasaunalla omat suihkut.

Keltavuokko ja Valkovuokko mökit Lohjanjärven rannalta on vuokrattu kesäkaudelle 2017. Lisätietoja mökeistämme kotisivuiltamme.

Mummonmökki Arovuokko soveltuu sekä vapaa-ajankäyttöön että vakituiseen käyttöön. Kalustamaton.

puh. 0400 465271 tai 040- 5859816

Fresh Lake Cottages (Puujärven Loma oy)

Vuokrattavana Karjalohjalla kirkasvetisen Puujärven rannalla kaksi mökkiä omalla tontilla.
Hintaan sisältyy veneen, saunan ja rannan käyttö. Katso varauskalenteri, hinnat ja muut tiedot kotisivuilta.

Fresh Lake Cottages on suorittanut Green Start valmennuksen

Hawkhill Nature

Vuokraamme huviloita 4-8 hengelle vuokrakäyttöön viikko ja viikonloppuvuokralle. Meillä on kuusi huvilaa. Huvilamme soveltuvat loistavasti myös kokousten ja tyhy-päiven viettopaikoiksi. Huvilamme sijaitsevat Nuuksion kansallispuiston sisällä, Helsingin keskustasta/lentoasemalta ainoastaan 45 min ajomatka.Kaikissa huviloissa oma sauna, viihtyisät majoitustilat, grillipaikat ja soutuveneet. Lisäpalveluna tarjoamme loppusiivouksen lisäksi, lumikenkien, pilkkivälineiden, potkukelkkojen, maastopyörine ja kickbiken vuokrausta. Liinavaatteet eivät kuulu hintaan, 16€/setti. Ohjelmapalveluina tarjoamme luovat työpajat, luonnonyrttiretket, sieniretket, patikkaretket , nuotioruokailu sekä lumikenkäily Nuuksion kansallispuistossa.

 

Olemme myös Instagramissa #hawkhillnature

Heikkilä Ritva ja Vesa

Cottage and cabin for those who love hiking, bird watching, paddling, fishing, mushroom picking, just relaxing. Accomodation, suitable especially for a family. Please, look at our web site for further information.

Heljävaara Tapio

Vuokrattavana n. 40m2 mökki, 3-4 vuodepaikkaa.
Sauna, pesuhuone, puku-makuuhuone, tupa ja veranta.
Puukiuas ja kevyttakka. Sähkö ja talousvesi sisään.
Vene ja venepaikka sis. hintaan. Uimarantaan n.
1,5 km. Vuokra 3200 e/vuosi.

Vuokrattavana n. 28 m2 mökki Innonlammen rannalla.
2-3 vuodepaikkaa. Sauna, pesuhuone, pukuhuone, tupa
ja veranta. Puukiuas ja kevyttakka. Sähkö ja talous-
vesi sisään. Vuokra 3200 e/vuosi. (varattu v. 2015).

Vuokrattavana n. 40 m2 hirsimökki kesäkäyttöön Innonlammen
rannalla. Ei mukavuuksia. Sähkö on. Vuokra n. 1700 e/kesä.

Hillebrandtin tila

Vuokrattavana Vähäjärven rannalla kaksi 90m2 hirsihuvilaa 8 hlö:lle. Viikkohinta 500-900€, ajankohdasta riippuen. Viikonloppuhinta 330€-380€. Savuttomat huvilat ovat talviasuttavia, joissa lattialämmitys, sähköt ja juokseva vesi. Soveltuvat hyvin lapsiperheille. Hintaan sisältyy saunan, veneen ja rannan käyttö. Ei lemmikkejä.

Jyrhann mökit

Lohjan Karnaisissa luonnonkauniilla paikalla vuokrattavana kolme Jyrhann -mökkiä 8-12 henkilölle, kaksi 80m2+30m2 ja yksi 80m2+40m2 sekä Huvila Antti, jossa vuodepaikat jopa 20 henkilölle kolmessa kerroksessa. Jyrhann Mökit ovat hyvien liikenneyhteyksien varrella, rauhallisella paikalla järven ja lammen läheisyydessä, joissa kummassakin uimaranta. Varustelutasoltaan mökit ovat erittäin hyvät (lämmitys, vesi, sähköt) ja niissä on invaluiskat. Tunnelmaa mökeissä voi luoda varaavan takan hemmottelevassa lämmössä. Hintaan sisältyy veneen, kesäkeittiön, rannan ja saunan käyttö. Mökit vuokrataan lyhyt- ja pitkäaikaiseen käyttöön, Huvila Antti vuokrataan vähintään viikoksi kerrallaan. Vuokrahinnat sopimuksen mukaan. Vuokrattavana myös lammen rannalla 12 hlön savusauna.

Karhusalmen lomamökit, Hirsimökki

Karkkilan – Nummi-Pusulan erämaajärvialueella hyvin varusteltu
hirsihuvila 100m2 max 15 hengelle. Viikonloput alkaen 242€ ja
viikkohinta alkaen 622€. Vuokrataan 1.4.-30.11. välisenä aikan.
Mökkeihin ei saa tuoda lemmikkejä.
Hintaan sisältyvät polttopuut, sähkö, vene, oma ranta. Varauskalenteri löytyy osoitteesta: www.huvila.net/1496
Tarkempi esittely kuvineen kotisivuilla.

0400-710437 tai 0400-494063

Karhusalmen lomamökit, Majasaari

Upea, hyvin varusteltu huvila omassa saaressa Karkkilan Vähävesi järvellä . Yhteys 140 metriä mantereelta toimii asiakkaiden käyttöön varatulla helppokäyttöisellä sähköperämoottorilla varustetulla lossilla. Auton saa rannassa yksityisellä parkkipaikalla aivan lossin viereen, joten kulkeminen on vaivatonta. Saaressa on myös aivan vesirajaan rakennettu perinteinen sauna ja ”vierasmökki”, jossa on vuoteet kahdelle. Yhteensä vuodepaikkoja on max. kuudelle hengelle.
Mökkeihin ei saa tuoda lemmikkejä.
Viikkohinta alkaen 850 eur ja viikonloput 350 eur. Vuokraamme mökkiä 15.5.-31.10. välisellä ajalla. Tarkempi esittely runsaine kuvineen kotisivuilla.

0400 710437 tai 0400 494063
Saarihuvila, Vähävesi

Kettukallion Elämystila

Vuokrattavana Karstulla Kettukallion torppa omassa rauhassaan jylhän kallion päällä.Torpassa on tupakeittiö, pieni kamari, pesutilat sekä sängyt 10 henkilölle yläkerrassa. Torpan tupakeittiössä on sähköhella, jääkaappi, tiskikone, kahvinkeitin, mikro, monipuoliset keittovälineet sekä astiat 10 hengelle. Torpassa on sähkölämmitys ja tunnelmallista lisälämpöä tuovat vanhanaikainen puuhella ja takka. Pesuhuoneessa sisä-wc, suihku ja pyykinpesukone. Torpalle saa tuoda lemmikkejä. Lisämajoitukseen ja Elämyskylän asiakkaille on tarjolla lisäksi majoitusmökki, jonne mahtuu majoittumaan 8 henkilöä.

Hinnat: Viikko 500€, viikonloppu 350€, yksi yö 300€ Liinavaatteet (lakanat, pyyhe) tilauksesta hintaan 15€ / setti Vauvan matkasänky, peti- ja liinavaatteet tilauksesta hintaan 15€

Facebook sivu

Kultahiekka Caravan mökit

Vuokrattavana Nummi- Pusulassa 3 kpl 4-7 hlön mökki 18m2+ parvi. Vuorokausihinta 45 €, pe-su 90 € ja viikkohinta 270 €. Liinavaatteet eivät kuulu hintaan. Lakanat+ pyyhe 5€/hlö. Mökkeihin saa tuoda koiria, mutta hinta on 10€/ koira/ vrk. Mökki on savuton, jossa lämmitys ja sähköt. Soveltuu lapsiperheille. Hintaan sisältyy perjantain yleinen tervetulosauna, veneen ja rannan käyttö lammella (ei saunavuorojen aikana). Ranta on matala ja hiekkainen. Wc, suihkut ja sauna on päärakennuksessa.

Laiskanlinna mökit

Vuokrattavana kirkasvetisen Puujärven rannalla 7 asuntoa 34m2 – 56m2. Viikkohinta 400€ -560€ ja vuorokausihinta 100€ -140€. Hyvin varustellut huoneistot ovat savuttomia, joissa on lämmitys, sähköt ja juokseva vesi. Soveltuvat lapsiperheille ja lemmikkieläimille. Hintaan sisältyy saunan, veneen ja rannan käyttö. Kysy esitettä.

Lakeside Cafe mökki

Aivan Lohjanjärven rannalla luonnonrauhassa sijaitseva kokoustila- ja elämysmatkakohde Lakeside Cafen yhteydessä aitta- ja saarimajoitusta. Aittamajoitukseen mahtuu 4hlö, hinta 25€/hlö/yö. Liinavaatteet kuuluvat hintaan, lemmikit ovat tervetulleita, suihku käytössä päärakennuksessa. Saarimajoitus 5:lle henkilölle vuonna 65 rakennetussa talossa. Rakennukseen ei tule sähköä eikä vettä, omat liinavaatteet mukaan, veneen vuokra kuluu majoituksen hintaan. Saarimajoitus 300€/viikko.

Facebook sivu

019-314 693, 045-1122274

Lehtosen tila

Vuokrattavana viisi mökkiä Karjalohjalla 100m2 ja 145m2 8hlö:lle. Vuokrahinnat ovat sopimuksen mukaan. Lapsiperheille ja lemmikkieläimille soveltuvissa mökkeissä on lämmitys, sähköt ja juokseva vesi. Lähimpään kauppaan on matkaa 6 km. Hintaan sisältyy saunan, rannan ja veneen käyttö. Mahdollisuus kalastukseen.

019- 355 609 tai 0500- 907880

Lohjan Seudun Invalidit ry mökit

Vuokrattavana kaksi 4-6 hlö mökkiä 40m2 kesäksi. Vuorokausihinta 80€, viikonloppu 180€ (pe-su) ja viikko hinta 350€ (pe-pe). Paloniemenkylässä sijaitsevat mökit ovat savuttomia, lämmitettyjä, joissa juokseva vesi ja sähköt. Mukaan tarvitset vain omat lakanat. Rannankäyttö ja vene sisältyvät hintaan. Mökit soveltuvat liikuntarajoitteisille, lapsiperheille ja lemmikkieläimille.Kesä-elokuu varattu,toukokuussa ja syyskuussa vielä vapaata. Vain kesäkäytössä.

Mailan tila mökit

Vuokrattavana luonnonkauniissa Lohjansaaressa, kolme 2+2 hlö 34m2 mökkiä, Mailan kylässä. Viikkohinta 280€/2hlö. Pitempi aikainen vuokraus sopimuksen mukaan. Mökit ovat savuttomia, joissa lämmitys, juokseva vesi, sähköt ja porakaivo. Hintaan kuuluu veneen ja rannan käyttöoikeus . Savusaunaa vuokrataan myös erikseen hintaan 220€ +alv. 1 huoneisto lemmikeille.

Manninen Heli ja Pekka

Lohjansaaressa vuokrattavana täysin varustettu ja savuton 127m2 luxusmökki, Kalliopesä. Viikkohinta 800€ ja lomaviikoilla 1000€. Hinnat sisältävät loppusiivouksen ja lakanat, sekä saunan, ulkona lämmitettävän kylpypaljun, veneen ja rannan käytön. Rantaan on matkaa 300m. Mahdollisuus käyttää yritysten tilaisuuksiin ruokapalveluin.

Monthen Birgitta, Störsby bed & breakfast mökit

Vuokrattavana kolme 4-6hlö mökkiä Siuntiossa, 43m2- 60m2. Mökit ovat savuttomia, joissa lämmitys ja sähköt. Soveltuvat lapsiperheille, liikuntarajoitteisille ja lemmikkieläimille. Mökit sijaitsevat 8km Lohjalta. Lisäksi aamiaismajoitus maatilan päärakennuksessa 1 kpl 4 hengen huone parvekkeella ja yksi 2 hengen huone. Yhteiset tilat ovat iso olohuone täysi varustettu keittiö, WC ja suihku.

Störsby tarjoaa yöpymispalveluita, ohjelma- ja ruokapalveluita maalaismaisemissa. Toivomme tervetulleeksi niin yksittäisiä henkilöitä kuin ryhmiä.

Myllyniemi mökit

Vuokrattavana 3 viihtyisää vierastaloa kalaisan Nummenjoen rannalla, Nummi-Pusulassa n. 65 km Helsingistä.
Liinavaatteet, sauna ja kanoottien käyttö sisältyvät vuokraan. Ruokapalveluja voi tilata Myllyravintolasta. Vuokra: 100eur/vrk, 500eur/viikko Syrjälä 800eur/kk.

”Riihelä” : 65 m2
– 2 x kahden hengen makuhuoneet.
– 2 kylpyhuonetta
– Tupakeittiö
– Terassi
– Varustelu: Takka, sähköhella, jääkaappi, sähkölämmitys, mikroaaltouuni, tv, kahvinkeitin, vedenkeitin, keittiövarusteet 5 hengelle.
– Vieressä rantasauna ja laituri.

”Viertola” :
– 2 x kahden hengen makuhuoneet.
– 2 kylpyhuonetta
– Tupakeittiö
– olohuone
– Terassi
– Varustelu: Takka, sähköhella, jää –ja pakastekaappi, sähkölämmitys, mikroaaltouuni, tv, kahvinkeitin, vedenkeitin, astiapesukone, keittiövarusteet 5 hengelle.

”Syrjälä” :
– 2 x kahden hengen makuhuoneet.
– 2 kylpyhuonetta
– Tupakeittiö
– olohuone
– Terassi
– Varustelu: Takka, sähköhella, puuhella, jää –ja pakastekaappi , sähkölämmitys, mikroaaltouuni, tv, kahvinkeitin, vedenkeitin, keittiövarusteet 5 hengelle.

Nummi-Pusula, Saukkola

Onervala

Vuokrattavana vuodeksi 5hlö mummonmökki, jonka tilan suuruus on 1,5 hehtaaria. Alakerrassa tupakeittiö ja kamari (2hlö mahtuu nukkumaan). Yläkerrassa 2 kesähuonetta ja uuni (4hlö mahtuu nukkumaan). Mökissä lämmitys, sähkö, erillinen sauna, puuliiteri ja ulkokäymälä. Vesi toimii kesävesijärjestelmällä. Mökissä on valmiina kaikki tarvittavat astiastot, mutta omat vuodevaatteet täytyy tuoda. Onervalaa vuokrataan vain pitkäaikaiseen käyttöön, vähintään vuoden sopimus. Vuokran määrästä sovitaan.

Partioniemi (mökki)

Varaa itsellesi erähenkinen paratiisi Lohjanjärven rannalta!Mökissä seitsemän vuodepaikkaa (sekä 5:lle laveripaikat) ja puulämmitteinen saunamökki Lohjanjärven rannalla. Lemmikkejä saa tuoda, mutta sänkyyn ei saa päästää allergiasyistä. Liinavaatteet eivät kuulu hintaan, pitää tuoda mukanaan. Soutuvene kuuluu hintaan ja pelastusliivejä löytyy saunamökistä. Sisätilat on uusittu ja kautta voi jatkaa pitkälle syksyyn!

Hintatiedot löytyvät partioniemen nettisivuilta.

Pohjolan Tuvat (Mökki)

Pohjolan Tuvat sijaitsee Honkaniemessä Kirkniemessä Lohjanjärven rannalla. Majoitus ja mökkivuokraus ympäri vuoden. Ruokapalvelut ulkopuolisen cateringin kautta. Suotuveneen käyttö kuuluu mökin vuokrahintaan. Katettu terassi ja sauna vuokrattavissa ryhmille. Mökit sopii erinomaisesti porukoiden/ ystävien/perheiden tapaamisiin ja yöpymiseen. Vene on käytettävissä mökin vuokranneille.Takkapuut kuuluvat hintaan.

Hinnat: alk. 100€/vrk/mökki

Prunkan tila

Vuokrattavana Karjalohjalla neljä mökkiä. Hinta on sopimuksen mukaan. Oman saunan lisäksi tilattavissa rannan savusauna.
Lisätietoa nettisivuilta! Karjalohjan mökkien koodi 2421.

0500-480082

Purnus Jokilaakso, Ab SE-Action Oy

Kaksi identtistä Purnus Jokilaaksossa sijaitsevaa vuokramökkimme Simpukka ja Saukko tarjoavat erittäin mukavat yöpymistilat 4+2 hengelle. Mökkien pinta-ala on 67 m² ja molemmista löytyy keittiö, olohuone (vuodesohva kahdelle), kaksi makuuhuonetta (neljälle henkilölle), wc, suihkuhuone ja sauna.Liinavaatteet eivät kuulu hintaan, niitä saa vuokrata hintaan 15€/hlö.Hintaan sisältyy ison kodan ja katetun kallioterassin vapaa käyttöMökkeihin ovat tervetulleita aikuiset koirat. Hinnat : Kesäviikko 700€, juhannusviikko 800€, muut viikot alk. 500€, viikonloput pe-su alk. 300€.

Lisää kuvia voit katsella osoitteesta: https://www.flickr.com/photos/129661986@N05/sets/72157649670959611/
Facebook sivu

Rantalan lomamökit

Viihtyisät puolitoistakerroksiset pyöröhirsimökit ”Orvokki” ja ”Lehdokki” sijaitsevat luonnonkauniilla paikalla, kalaisan Hiidenveden rannalla, Lohjan Vaanilan kylässä n. 50 km Helsingistä. Mökeissä hyvä varustus: oma sauna, vene, sähköt, takka, porakaivovesi, TV, mikro, ulkogrilli, tie perille. Monipuolinen astiasto ja ruuanvalmistusvälineet. Pohjapinta-ala 25 m2 ja lisäksi parvi 17 m2, jossa makuutilat 4:lle. Orvokki vapaa toukokuussa sekä elokuun alusta lähtien, Lehdokki vapaa elokuun alusta lähtien. Hinnat: toukokuu 900 € (tai viikko/viikonloppuvuokraus-kysy hintaa), elokuu 1200 €, syyskuu 950 €, lokakuu 750 €. Hintaan sisältyy tilanhoitajan palvelut (polttopuut, nurmikon leikkuu, Ecomatic-ulkohuussien tyhjennykset). Oikotien kartalla mökin sijainti ei ole oikein. Ne sijaitsevat aivan rannassa. Mökkien vuokrausaika touko-lokakuu. Kesä-elokuussa minimivuokrausaika 1 kk.

Remander Toni

Vuokrattavana Lohjansaaressa 6hlö savuton mökki 80m2. Viikkohinta 1000€ ja viikonloppuhinta 500€. Lapsiperheille soveltuvassa mökissä on lämmitys, juokseva vesi ja sähköt. Hintaan sisältyy saunan, veneen ja rannan käyttö. Mökki on remontoitu 2005.

Simolan lomamökit

Vuokrattavana kaksi 70m2 mökkiä, joihin mahtuu 2+2 hlö. Vuokrahinnat ovat sopimuksen mukaisia. Mökit ovat savuttomia, lämmitettyjä, joissa juokseva vesi ja sähköt. Soveltuvat liikuntarajoitteisille. Jyrkähkö rinne vie rantaan. Lähimpään kauppaan ja postiin on 3km. Hintaan sisältyy saunan ja veneen käyttö. Mökkien varauskoodit ovat 8469 ja 8470.

Sorainen Tuula, Myllyniemi

Vuokrattavana Kiskon Villikkalassa 4hlö mökki 50m2. Viikkohinta 250€, vuokraus max. 1kk. Savuton ja sähköistetty mökki, jossa lämmin- ja kylmävesi tulee järvestä. Mökissä on lämminvesivaraaja. Lähde on 100 metrin päässä. Hintaan sisältyy saunan, veneen ja rannan käyttö.

Suurniemen tila

Vuokrattavana hyvinvarustettu huvila Lohjanjärven rannalla, luonnonsuojelualueen vieressä, Karkalin Suurniemessä. 90 m2 + yläkerta 30 m2 Neljä makuuhuonetta, yhteensä 8 vuodepaikkaa + puulämmitteinen sauna ja suihkutila. Mökissä on lämmitys, sähköt, juokseva vesi, joten soveltuu hyvin myös lapsiperheille. Sisällä: mm.astian- ja pyykinpesukone, takka, tilava jääkaappi ja astiat 10 hengelle (sop.muk.myös 24 hengelle). Ulkona: grillikatos, varasto/puuliiteri, keinu ja soutuvene. Rantaan 30m/hiekkaranta ja ilta-aurinko. Lyhyt- ja pitkäaikaiseen vuokraukseen. Natura-alueen ja Karkalin luonnonpuiston läheisyydessä. Vuokrahinta on sopimuksen mukainen. Hintaan sisältyy saunan ja rannan käyttö. Mökkiä vuokrataan sekä lyhyt-että pitkäaikaiseen käyttöön. Vuokrattavana myös vuonna 2012 remontoitu 49-neliöinen mökki Lohjan järven rannalla. Mökki on rinnetontilla, ilta-auringon puolella. Ranta on n.30m päässä mökistä, hiekkapohjainen ja loivasti syvenevä. Lautarakenteisessa mökissä on puusauna, pukuhuone, eteinen, olohuone, keittiönurkkaus sekä makuutilat neljälle.

Varustelu: Takka, sähkövalo, sähköhella, jää-pakastinkaappiyhdistelmä, sähkölämmitys, mikroaaltouuni, tv, kahvinkeitin, vedenkeitin, kaasugrilli sekä keittiövarusteet 6 hengelle. Saunavesi saadaan järvestä sähköpumpulla. Juomaveden saa päätalolta 700m päästä.

Ympäristö: Mökin edustalla on 35 neliön terassi, jolta avautuu kaunis maisema järvelle. Rannassa on soutuvene ja laituri. Pihalla on puuliiteri ja ulkovessa. Kesäkaudella Männikön lyhin vuokrajakso on yksi viikko. Vaihtopäivä on aina perjantai.

Mökille voi saapua klo 17.00 ja lähtöpäivänä mökin tulee olla tyhjä klo 12.00.

Vaherman kurssikeskus

Vuokrattavana järven rannalla 6 mökkiä, 40m2, joissa 6 vuodetta. Lapsiperheille ja lemmikkieläimille soveltuvissa mökeissä on sähkölämmitys, sähköt, ja juokseva vesi. Hintaan sisältyy saunan, veneen ja rannan käyttö.

Vasala

Kirkasvetisen Hormajärven rannalla vuokrattavana 55 m2 mökki, jonka yhteydessä puusauna. Vuodepaikat 2-4 henk. Mökki on savuton, sähköt on, vesi haettava toistaiseksi järvestä. Mökki sijaitsee rauhallisessa lahden pohjukassa. Tontti on jyrkkä etelään päin viettävä. Mökin rantaan n. 20 m. Ei sovellu liikuntarajoitteisille. Ranta muutaman metrin jälkeen äkkisyvä.

Vuokra-aika sopimuksen mukaan. 1,5 km päässä linja-autoreitiltä. 7 km Lohjan keskustasta. 60 km Helsingistä.

Vuokrattavana kesäisin (1.5.-30.9.)

Villa Emilia

Kohde sijaitsee luonnonkauniilla niemellä Hormajärven rannalla . Alue on melko rauhallinen ympäristöltään. Pihapiirissä on kaksi punaista mummonmökkiä joissa voi kesäaikana myös yöpyä. Mökit kooltaan 15 ja 13 neliömetriä. Päärakennus joka on itseasiassa melkein järvessä kiinni on kokoontumistiloja sekä ala – että yläkerroksissa. Päärakennuksen pinta – ala on n. 100 neliömetriä. Käsittäen T – muotoisen päätilan – eteisen – invawc:n – keittokomeron – pukuhuoneen – löylyhuoneen ja kuistin. Toisessa kerroksessa kaksi erisuuruista huonetta ja eteinen. Portaikko toiseen kerrokseen nousee ns. päätilasta. Alakerran päätilassa on myös takka. Talon järvenpuoleisessa päädyssä on terassi josta johtaa laiturille kulkusilta. Pihapiirissä on kaksi puurakenteista keinua sekä pöytä – tuoliryhmiä. Alueella on myös nuotiopaikka. Lisäksi pihapiirissä on grillikatos sekä varastoliiteri.

Hinnoittelu: tapahtumat – leirit – kurssit – seminaarit – perhelomat
säätiö vastaanottaa myös lahjoituksia.

Varauskausi : huhti – syyskuu
Hinnasto 1 – 4 tuntia 
1 – 10 hlö 50,-
11 – 20 hlö 70,-
21 – 30 h lö 90,-
perhejuhlat 110,-
5 – 8 tuntia
1 – 10 hlö 70,-
11 – 20 hlö 90,-
21 – 30 hlö 110,-
perhejuhlat 130,-
vuorokausi
1 – 10 hlö 90,-
11 – 20 hlö 110,-
21 – 30 h lö 130,-
perhejuhlat 150,-
viikonloppu pe. klo 18 – su. klo 18
1 – 2 hlö 130,-
3 – 11 hlö 160,-
12 – 15 hlö 190,-
perhejuhlat 220,-

Eläkeläisalennus – 10 %
– Vuoteet ilman peitteitä – lakanoita ja tyynyliinoja.
– Pidemmät varaukset sopimuksen mukaan.
– Leirimntämajoitus : omilla välineillä
– Asuntoauto / asuntovaunu : sopimuksen mukaan
– Sisätilat : savuttomat
-Soutuvene kuuluu hintaan

Virkistyskohdetta isännöi Lohjan vanhusten ja vammaisten ystävät säätiö.

Villa Valkoinen

Vuokrattavana Lohjanjärven rannalla 112m2 mökki 6 hlö:lle. Viikkohinta 650€ – 900€, viikonloppuhinta 440€-500€ (vaihtelee sesonkiaikoina). Talvikäyttöön soveltuvassa villassa on 3 makuuhuone, tupa ja varaava takka sekä parvi, sauna, pesuhuone, WC, veranta, ilmastointi, lämmitys ja juokseva vesi, kaikki mukavuudet. Savuton mökki soveltuu lapsiperheille. Hintaan sisältyy rannan käyttö, johon on matkaa 70m, hyvä uimaranta, vene, ulkopeleille nurmikko ym. Rannassa on rantasauna ja grillitupa, jossa puuhella ja takkagrilli, ruokailutila 8:lle. Lähistöllä luonnontilassa oleva perinnemetsä.

Share This