Näe ja koe

Elämys-ja ohjelmapalvelut

Elämyspalvelut Lohjalla

Aquapro Suomi

Aquapro Suomi Oy vuokraa kajakkiyksiköitä ja -kaksikoita sekä avokanootteja. Lähteä voit kalustopisteeltämme Lohjanjärven Hiidensalmesta tai erikseen sovittavasta paikasta.
Ryhmille räätälöimme opastettuja melontaretkiä parin tunnin melontakokeiluista koko päivän kestäviin retkiin.
Asemanrinne 5, 08500 Lohja
+358 (0) 40 777 2988 (EI TEKSTIVIESTEJÄ, NUMERO KÄÄNTYY)
melonta(a)aquaprosuomi.fi
www.aquaprosuomi.fi

Huhkaniemen laavu

Vietä tyky-päivä Huhkaniemessä ja ilta laavulla Kai Lehtisen isännöimänä. Tarjolla syyskuusta toukokuuhun Elämyksiä Huhkaniemen laavulla. Ainutlaatuinen mahdollisuus kiinnostaviin keskusteluihin monipuolisesti lahjakkaan julkisuuden henkilön kanssa. Isäntänä tarinoimassa ja juttuseurana näyttelijä/ohjaaja Kai Lehtinen. Kuusten suojassa oleva kaksoislaavu mahdollistaa lämminhenkisen elämyksen. Tapahtuma sisältää myös pientä tarjoilua toivomusten mukaan, esimerkiksi loimulohta, makkaranpaistoa ja kahvia.

Rentouttavassa ilmapiirissä voidaan tehdä tuloksellista suunnittelua ja jatkaa yhdessäoloa sitten laavulla. Huhkaniemi sopii yritysten ja yhteisöjen ”tyky”-päivän viettoon. Tilaa on pienehkölle ryhmälle. Majoitustilaa n.11 henkilölle. Tarvittaessa lämmitämme rantasaunan. Mukaan voit ottaa omat eväät tai tilaamme teille tasokkaan tarjoilun.

Tilaisuus laavulla alk. 400€+50€/henk. (sis. kahvi ja makkaranpaisto, kesto n. 3h, 4-10 hengen ryhmille)
Vuorokausi huvilassa alk. 400€+50€/henk. (sis. rantasauna & siivous)
Pyydä tarjous tarpeesi mukaan.

Pidätämme oikeudet hinnan muutoksiin.

Lisätiedot ja varaukset:
Anne Perheentupa
0405818350
anneperheentupa@gmail.com
www.huhkaniemi.com
Osoite: Nummijärventie 477, Karjalohja

Kartano Games

Kartano Games tarjoaa elämyksiä Lohjalla, uuden moottoritien varrella. Miljöö kätkee sisälleen kauniit pelto- ja metsäkentät, joiden lisäksi pelaajia palvelevat uudet Sup’air-kilpakentät. Tarjontamme pitää sisällään myös valaistun kentän, joka tekee värikuulapelistä ympärivuotisen lajin.
Ohjatut pelit ja laadukkaat varusteet takaavat turvallisen ja nautinnollisen kokemuksen, niin aloittelijalle kuin kokeneellekin harrastajalle. Monipuolinen paintball sopii erinomaisesti myös yritysryhmien virkistykseen ja valmennukseen. Peli kohottaa paitsi kuntoa myös ryhmän yhteishenkeä opettaen toimimaan joukkueena.
Kartano Games:in järjestettävissä ovat värikuulapelit, muut aktiviteetit, rantasaunat, rantamökit, tilausravintola, A-oikeudet, persoonalliset majoitustilat, elämystila ja ohjelmapalvelu.

Avoinna: joka päivä ympäri vuoden
Koikyläntie 101, 08680 Lohja
Puh. 0401977495
info@kartanogames.fi
www.kartanogames.fi

Kettukallion elämystila

Työhyvinvointipäivä, yrityksen virkistyspäivä, polttarit tai synttärit tulossa? Tervetuloa viettämään mukavaa ja rentouttavaa päivää Karstulle. Tarjolla omaperäisessä miljöössä, keskellä kaunista luontoa ohjelmapaketteja moneen lähtöön. On käsityöhön liittyviä muutaman tunnin ohjelmia (Huovuksissa, Kynttilän lumoa ja Pajusta ja tuohesta taiteilua) sekä toiminnallisempia kokonaisuuksia esim. työporukan virkistyspäiviin (Se haastavampi kahvitunti ja Metsän siimeksessä).

Kerro toiveesi ja me suunnittelemme ja toteutamme teille ikimuistoisen päivän. Yhteistyökumppanimme auttavat tarvittaessa toteutuksessa!

p. 044-9885760
Joenpellontie 145, 08480 Lohja
www.kettukallio.net/aikuisryhmien-ohjelmat
kettukallio.korpijaakko@gmail.com
facebook.com/kettukallionelamystila

Kiara Oy

Kiara Oy järjestää ryhmille SUP-melonta- ja avovesiuintiretkiä Lohjanjärvellä sekä tarjoaa SUP-melonnan ja avovesiuinnin opetusta. Luontoretkillä Kiara Oy yhdistää luovasti liikuntaa ja paikallis- ja kulttuurihistoriaa, kuten villiryttien poiminnan I. K. Inhan valokuviin, SUP-melonta- ja kävelyretken kuuluisan Paavolan tammen tarinoihin. Nimellä Swimming Holidays in Finland yritys järjestää kansainvälisiä avovesiuintilomia.

Kiara Oy / Swimming Holidays in Finland
Iivarintie, 08800 Lohja
info(@)kiara.fi
050-4133413
http://www.kiara.fi

Our holidays, tours and camps

Palkes- Elämyksiä vesillä ja luonnossa

Nauti kanssamme jigikalastuksesta Lohjanjärvellä ja pyydystä isoa kuhaa, ahventa tai haukea! Talvella viemme sinut kokeilemaan kalaonneasi järven jäälle pilkille. Kalastuksen salojen lisäksi tarjoamme makuelämyksia erätulilla, retkeilyä ja luonnonrauhasta nauttimista. Lue lisää verkkosivuiltamme.
040 570 4159
palkes@palkes.fi
www.palkes.fi

Pois Tieltä – safarit

Yritystilaisuudet, virkistyspäivät, syntymäpäivät… Pois Tieltä järjestää unohtumattomia elämyksiä ja seikkailuja. Niistä puhutaan vielä keinutuolissakin. Hyppää kyytiin ja kiinnitä turvavyösi, paina kaasua ja anna koneen viedä! Metsään menee, mutta menköön – siellä se kiva odottaa, usko pois!

Pois Tieltä! Safarit on viidentoista vuoden aikana järjestänyt tuhansia onnistuneita maastoauto- ja mönkijäsafareita Lohjan ja Karjalohjan vaihtelevassa maastossa.

Nummenkyläntie 60, 08680 LOHJA
p. 0500 563 681
paavo.hyrkko@poistielta.com
www.poistielta.com

Ravanti Events

Ravanti Events on tapahtumajärjestäjä läntisellä Uudellamaalla. Toimimme sisällä ja ulkona – luontevasti maalla, metsässä ja vesillä. Ravanti Events järjestää tapahtumia yksityisille, yhteisöille ja yrityksille. Ravanti Events vie tapahtumat läpi kokonaisvaltaisesti, yhteisestä suunnittelusta ammattimaiseen toteutukseen kokeneiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Innostuneesti ja luovasti, yhdessä sovittujen raamien puitteissa.
Pietiläntie 2, 08800 Lohja
+358 40 134 3858
www.ravantievents.fi

Share This