Näe ja koe

Kalastamaan

Kalastamaan Lohjanjärvelle

Lohjanjärvestä pyydetään ensisijaisesti kuhaa, taimenta ja haukea. Koukkuun voi tarttua harvakseltaan myös hyvin taisteleva toutain. Kalastusta varten tarvitset kalastusluvan. Yhden vavan kalastuslupa Lohjanjärvelle vaatii Etelä-Suomen viehekalastusmaksun ja valtion kalastuksenhoitomaksun suorittamisen. Isonselän uistelualueelle ja Karjalohjan selälle on saatavissa venekohtainen usean vavan yhtenäislupa. Isoselän uistelualueelle pääset parhaiten Aurlahden rannasta.

Lisätietoa Lohjan vesialueilla kalastamisesta löytyy seuraavien linkkien takaa:

Palkes kalastus ja eräopastusta Lohjalla

Tule kalastus- ja eräopastusyritys Palkesin kanssa kalastamaan suurista kuhistaan kuuluisalle upealle Lohjanjärvelle vain 60 km päähän pääkaupungista Helsingistä. Kesällä viemme sinut Lohjanjärven parhaille kuha-, ahven- ja haukipaikoille jigikalaan, talven pilkkireissulla puemme haalarit päälle ja etsimme ahvenen ja kuhan piilopaikat jään alta. Tule kalastamaan ja veneilemään Lohjanjärvelle osaavien oppaiden kanssa. Tutustu tarkemmin tarjontaamme www.palkes.fi

TheraFish – Elämyksiä ja esteetöntä kalastusta Lohjanjärvellä

TheraFish mahdollistaa esteettömän veneilyn ja kalastuksen Lohjanjärvellä Sun Tracker Fishing Barge-lautalla, johon pääsy
onnistuu myös pyörätuolilla. Järjestämme heitto- ja vertikaalijigaus-, heittokalastus-, vetouistelu-, onginta-, pilkintä- sekä veneilymatkoja.

– Kalastus- ja elämyspalvelut
– TYKY- ja TYHY päivät
– Kokous- ja koulutustapahtumat
– Virkistyspäivät, syntymäpäivät ja -lomat
– Lasten syntymäpäivät
– Kuntoutuksellinen kalastus (Iktyocare)

Tutustu paremmin www.therafish.fi, sekä facebookissa, twitterissä ja instagrammissa. Tervetuloa!

Kalastusopas Ari Karppinen

Päätoimialana on kalastusmatkailu. Tällä hetkellä on myynnissä tämän syksyn tuulastusmatkat. Matkat tehdään pimeään vuorokaudenaikaan syksyllä. Lähtö tapahtuu Moision venesatamasta Lohjanjärvellä. Matkan hinta 30€ tunti +alv. Hintaan kuuluu kalastusvälinevuokra, vene, pelastusliivit, makkarat, kahvi ja opaspalvelut.

Ari Karppinen

Share This