Palvelut Lohjanjärvellä - VisitLohja

Näe ja koe

Palvelut Lohjanjärvellä

Palvelut Lohjanjärvellä

Kahvilat ja ravintolat

Lake Side Cafe

Lohjanjärven rannalla Vohloisissa luonnonrauhassa sijaitseva kahvila ja sammakki-baari, kokoustila- sekä elämysmatkakohde Lohjalla. A-oikeudet.

www.lakesidecafe.fi

Lauttaravintola Kaljaasi

Kaljaasi on toiminut vuodesta 1994 , keskellä Lohjanjärveä. Tarjoillen asjakkaille luontoa ja kiireetöntä aikaa tässäkiireisessä maailmassa.Meillä voi nauttia pieneen nälkään pikkusuolaista tai makeaa, oluen tai viininkera. Altaassa voi pulahtaa niin halutessaan ja nauttia kesän lämmöstä terassilla! Ruokailu järjestyy tilauksesta( väh.25 heng) ennakkoon !

Avamme 20.5.2016 klo 16.00 pe-su juhanukseen asti. Juhannuksesta su-to 12-22 ja pe-la 12-24. Veneettömille haut sopimuksen mukaan joko Tiiliuuninkujalta Vieremästä tai Lasitehtaan venelaiturista!

kaljaasilauttaravintola.fi

www.facebook.com/KaljaasiLauttaravintola
0405226612

facebook. kaljaasi

Martinpihan kahvilaravintola Venta la Riihi (kesäravintola)

Martinpihan kahvilaravintola Riihessä voit nauttia tapaksia, kotona leivottuja suolaisia ja makeita herkkuja, salaatteja sekä päivittäin vaihtuvia lounaita (A-oikeudet). Samalla voit tehdä löytöjä myymälöistä, kesävaatteita, koruja, laukkuja, keittiökeramiikkaa, lahjatavaroita, antiikkia ja humpuukkia, puutarhatarvikkeita, tammitynnyreitä, takorautatuotteita ym. Ryhmäruokailutilaukset erikseen. . Heinäkuussa elävää musiikkia sunnuntai iltapäivisin. Laiturimme on Seppälän salmessa.

Avoinna:
toukokuu la-su 11-16
kesä-elokuu: ti-pe 11-18, la-su 11-16, ma suljettu

puh: 010 322 0070
Seppäläntie 130, Lohjansaari, Lohja
info@martinpiha.fi
www.martinpiha.fi/

Järvi cafe & bar

Lohjanjärven rannalla on upea kenraali Laguksen vanha puinen huvila Villa Haikari, joka suojelukohteena tarjoaa romanttiset puitteet kahvitteluun, ruokailuun tai illanviettoon. Rannassa on venelaituri sekä tanssipaviljonki. Kesäiseltä terassilta on upeat näköalat Lohjanjärvelle. Ravintola Cafe & Bar toimii a la carte – ravintolana kesäisin.

jarvicafebar.fi

Majoituspalvelut

 

Kisakallion Urheiluopisto

Kisakallion Urheiluopisto sijaitsee 10 km Lohjan keskustasta Lohjanjärven rannalla. Kisakalliossa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet melonnasta tennikseen, Karnaisten korven upeat luontopolut, uima-allas, 2 rantasaunaa sekä uimaranta. Majoituspaikkoja Kisakalliossa on 639, joista noin sata on hotellitasoista majoituspaikkaa. Kisakallion majoitustilat ovat Katajarinne I-IV, Koivupiha, Rantarinne sekä Kampus.

www.kisakallio.fi

Lohja Spa & Resort

Päiväkumpu on tunnettu monipuolinen kylpylähotelli ja kuntoutuskeskus upean Lohjanjärven rannalla. Päiväkumpuun pääsee kätevästi bussilla Helsingistä Lohjan kautta. Tekemistä on vuoden jokaiselle päivälle. Valittavanasi on sekä sisä- että ulkoaktiviteetteja: sisällä kuntosali, pingis, biljardi, pöytäcurling, pallopelit liikuntahallissa, ulkona kävely- tai pyöräretket, soutelu, kalastaminen, melominen, pilkkiminen, lumikenkäily, potkukelkkailu, hiihtäminen, avantouinti. Kylpylän allasosaston lisäksi Päiväkumpu tarjoaa myös rentouttavat ja hoitavat hoitolapalvelut.Päiväkummun Ravintola Kanervassa voit nauttia herkullisen aterian noutopöydästä tai halutessasi tilata a la carte -listalta. Ravintola Kanervan ammattitaitoinen henkilökunta järjestää sekä pienet että isot juhlat ja tilaisuudet. Päiväkummussa on nykyaikaiset ja monipuoliset kokoustilat, joissa onnistuu erilaiset kokoukset ja seminaarit tarjoiluineen eri kokoisille ryhmille.

www.lohjaspa.fi

Martinpiha

Martinpiha on idyllinen matkailutila Lohjansaaressa lähellä Lohjanjärveä. Majoitustilat ovat talvilämpimiä aittoja. Aittahuoneet 2-hengen ja 4-hengen huoneita. Juhla- ja kokoustilat sopivat niin pienille kuin isommillekin seurueille. Ruokailu tilauksesta erikokoisille ryhmille. Myös erilaisia aktiviteetteja, kuten melontaa järjestetään tilauksesta. Martinpihassa on myös sauna ja kylpytynnyri. Kesäkahvilassa ruokailumahdollisuus. Lisäksi puoli/täysihoito tilauksesta. Hinta alkaen: 42€/hlö/vrk sis. aamiaisen

www.martinpiha.fi

Share This