Näe ja koe

Lohjan esitteet ja kartat 2018

Lohjan Matkailu on julkaissut vuonna 2018 matkailijan kartan sekä Kesän 2018 viikko-ohjelma. Matkailijan kartta on julkaistu myös ruotsin-, englannin-, saksan- ja venäjänkielellä. Kesän viikko-ohjelma on julkaistu myös englanniksi. Lohjan matkailukartta sekä kesän viikko-ohjelma ovat jaossa Lohjan Matkailun toimistolla (Laurinkatu 50) sekä muissa Lohjan Kaupungin asiakaspalvelupisteissä että kirjastoissa. Matkailukartta sekä Kesän viikko-ohjelma ovat myös ladattavissa sekä selattavissa alla olevien linkkien kautta:

Matkailukartta 2018 kierretty (pdf.)

viikko-ohjelma 2018 (pdf.)

Lue Lohjan Matkailukartta 2018

Lue Kesän 2018 viikko-ohjelma

Saatavilla tai selattavissa on myös seuraavat kartat Lohjan alueelta:

Lohjan Pysäköintikartta

Lohjan kaupungin keskustan alueella on pysäköintipaikkoja yhteensä noin 1900 autopaikkaa. Näistä yleisillä paikoilla on n. 1580 ja yksityisillä paikoilla n. 320 autopaikkaa. Pysäköintipaikkojen maksullisuus ja aikarajoitteisuus on voimassa maanantaista perjantaihin klo 8-17. Lauantaisin ja sunnuntaisin Lohjan Kaupungin pysäköintialueilla pysäköinti on ilmaista ja ilman aikarajoitetta.

Kartta Lohjan pysäköintialueista löytyy täältä

Lohjanjärven kartat

Lohjanjärvestä löytyy kaksi erilaista karttaa: Lohjanjärven vesiretkeilykartta ja mobiilikäyttöinen järvikartta

Lohjanjärven vesiretkeilykartta pohjautuu Maanmittauslaitoksen maastokartta-aineistoon, joka sisältää Lohjanjärven alueella myös veden syvyyskäyrät. Kartalle on merkitty venereitit sekä symbolein veneilijöille ja ulkoilijoille hyödyllisiä palveluja rannoilla ja saarissa. Mukana on muun muassa uimarantoja, venesatamia, kahviloita ja ravintoloita. Uusi kartta kattaa koko Lohjanjärven Lohjalta Mustioon, Kisakallioon ja Karjalohjalle saakka. Kartan mittakaava on 1:25 000 (1 cm kartalla = 250 m maastossa) ja se painetaan vedenkestävälle synteettiselle materiaalille, joka soveltuu hyvin käytettäväksi veneessä tai vaikkapa kajakin kannella.

Lohjan kaupungilla karttaa on myynnissä Lohjan Matkailun toimistolla (Laurinkatu 50) sekä Kaupungintalon asiakaspalvelussa. Karttaa myyvät myös Karttakeskus (www.karttakauppa.fi) ja jälleenmyyjät, kuten hyvin varustetut kirjakaupat, tavaratalot, maanmittaustoimistot ja retkeilytarvikeliikkeet.

Lohjanjärven sähköinen veneilykartta ja veneilyopas on ilmainen ja löytyy osoitteesta www.lohjanjarvikartta.fi. Kartalta on helppo tutkia syvyyskäyrät, rantautumispaikat, uimarannat sekä muut veneilijää kiinnostavat kohteet. Kartan voi myös tulostaa mukaan omalta kotikoneelta. Lohjanjärven sähköiseen veneilijänoppaaseen on kerätty tietoja mm. rantautumispaikoista, uimarannoista ja vuokrapaikoista. Myös opasta voi katsella maksutta.

Veneilykartan on toteuttanut Karjalohjalainen Nautics Oy Lohjan Matkailupalvelukeskuksen toimeksiannosta. Syvyystiedot on saatu Maanmittauslaitokselta ja tietoja on kerätty myös Karjaanjoki life – sivustolta sekä järvenläheisyydessä toimivilta yrittäjiltä. Panoksensa veneilykartan toteutukseen ovat antaneet mm. Lohjan kaupungin kunnallistekniikka ja ympäristönsuojelu, Lohjan Laivurit, Lohjan Liikuntakeskus, Lohjan Purjehtijat, Lohjan Seudun Soutajat, Melan Vääntäjät ja Suomen Meripelastusseura. Kommentit, kuvat ja kokemukset voi lähettää osoitteeseen lohjanjarvi@lohja.fi.

Share This