Lähikuntien matkailutarjontaa - VisitLohja

Näe ja koe

Lähikuntien matkailutarjontaa

Lähikuntien matkailutarjonta yhteistyössä Suomen Etelärannikko -kuva

Lähikuntien matkailutarjonta

Lohjan lähialueiden matkailutarjonta on kiehtova, monipuolinen ja laaja, minkä takia suosittelemmekin Lohjalle matkaavien vierailemaan myös naapurikunnissa Siuntiossa, Inkoossa ja Raaseporissa sekä tietenkin eteläkärjessä Hangossa.

Historian siipien havinaa

Länsi-uudenmaan rikas historia näkyy matkailijalle kiehtovina ruukkeina ja kartanoina. Vain reilun tunnin matkan päällä Helsingistä on mahdollisuus tutustua Fiskarsin ruukkiin, Mustion Linnaan ja tietenkin Lohjan eksoottiseen Tytyrin Elämyskaivokseen ja Vivamon toimintakeskukseen.

Maalaisidylliä ja saariston romantiikkaa

Länsi-Uudellamaalla pääset nauttimaan monipuolisesti niin saariston rauhasta kuin maalaisromantiikastakin. Meillä Lohjan saaristossa voi piipahtaa Alitalon Omenaviinitilalle tuliaisostoksille ja sieltä jatkaa matkaa Martinpihalle kesänäyttelyyn, tapaksille tai vaikka untenmaille. Majoitusta maalaisidyllissä tarjoavat myös Myllyniemi ja Westerby Gård. Eikä pidä myöskään unohtaa näiden kohteiden ravintolatarjontaa. Veneilijälle, mutta myös niin pyöräilijöille kuin autolla kulkeville, tarjoaa Sommaröstrand kattavan palvelun aina vierasvenesatamasta ilmatyynysafareihin.

Makumatka Suomen etelärannikolle

Länsi-Uudellamaalla hellitään aitojen makujen ystäviä. Lohjalla monet pienet kahvilat kuten St. Honore tarjoavat suussa sulavia kauden herkkuja. Suomen eteläkärkeen ehtineiden kannattaa nälän yllättäessä tarkistaa Ravintola Origo tai På Kroken. Tuliaisiksi Suomen Etelärannikolta suosittelemme lähiruokaa ja kotimatkalla kannattaakin piipahtaa Alitalon Omenaviinitilan ja Lähiruokamyymälä Deli tukun kautta.

Hemmottelua ja hyvinvointia

Lohjalla ja Siuntiossa sijaitsevat Suomen etelärannikon kylpylät Lohja Spa & Resort ja Scandic Siuntio. Luonnonkauniilla paikoilla sijaitsevat kylpylät tarjoavat täydenpalvelun kylpyläkokemuksen ja rentouttavan loman.

Aktiivilomailijan unelma

Länsi-Uudenmaan rannat, metsät ja järvet tarjoavat liikkujalle mahtavia matkailukokemuksia. Se-action tarjoaa melontakokemuksia Siuntionjokea pitkin. Kisakallion ja Kisakeskuksen urheiluopistoissa urheilulajien kirjo on niin kattava, ettei tekemisen puutetta tule kellään.

Majoitu mukavasti

Kun on aika etsiä majapaikkaa elämyksellisen matkapäivän päätteeksi, löydät varmasti itsellesi sopivan majoituskohteen Suomen etelärannikolta. Täällä voit yöpyä meren rannalla esimerkiksi Hotel Sea Frontissa, Motel Marinessa tai Hotel Regattassa tai sievässä perhehotellissa kuten Gasthaus Lohja tai valita mökin järven rannalta.

Tervetuloa Suomen etelärannikolle!

Share This