Lapset ja koululaisryhmät - VisitLohja

Näe ja koe

Lapset ja koululaisryhmät

Päiväkotiryhmä silittämässä lampaita

SikaKiva Eläinpiha

SikaKiva on eläinpiha, jossa pääsee tutustumaan lähietäisyydeltä erilaisiin eläimiin. Kävijät ovat olleet tyytyväisiä eläinpihan tarjontaan ja siihen, että lapsille tarjoutuu mahdollisuus tutustua eläinmaailmaan lähietäisyydeltä. Eläinpihalta löytyy mm. villasika, poneja, marsuja, kilpikonnia, käärmeitä, papukaija, lammas sekä keppihevosia.

Eläinpihalla järjestetään erilaisia eläimellisiä tapahtumia pitkin vuotta sekä kesällä lapsille ja nuorille eläinleirejä sekä vierailuja ryhmille. Eläinpiha on auki tapahtumien aikana tai sopimuksen mukaan.

Ajankohtaiset tapahtumat ja tiedot löytyy https://www.facebook.com/SikaKiva/

Nuoria Kisakalliossa

Hop Lop Lohja

HopLop Lohja on liikuntaseikkailupuisto koko perheelle. HopLopin seikkailulabyrintti kutsuu kiipeilemään ja seikkailemaan. Pomppulinnat ja trampoliinit haastavat riehakkaampaan menoon. Aikuiset voivat aina osallistua leikkeihin. Leikkiminen HopLopissa sopii kaikille lapsille heidän ryhdyttyään liikkumaan itse aina teini-ikäiseksi saakka. www.hoplop.fi/puistot-ja-hinnat-lohja

Karnaisten tarinapolku

Karnaistenkorven ulkoilualueella on lapsille ja aikuisillekin suunniteltu Karnaisten tarinapolku. Polku kulkee erämaassa ja välillä pysähdytään tekemään tarinapolun luontotehtäviä. Hauska tapa muistuttaa mieliin luontotietoutta ja tutustua erämaiseen luontoon aivan moottoritien yläpuolella. Karnaistenkorven hahmot Isä Kanto tai Äiti Kaarna mielellään johdattavat lapsenmieliset kotimetsänsä saloihin. Polun voit kulkea myös omatoimisesti.

Lisää tietoa Lohjan retkikohteista löydät TÄÄLTÄ

Kisakallion Urheiluopisto
(019) 315 11
asiakaspalvelu(a)kisakallio.fi
www.kisakallio.fi

Kisakallion Urheiluopisto

Kisakallio liikuttaa lapsia ja nuoria, perheitä sekä aktiivisia aikuisia. Ammattitaidolla mietityn ja tuotetun sisällön, leppoisan yhdessäolon, maittavien aterioiden sekä tasokkaan majoituksen lisäksi Kisakallio tarjoaa enemmän energiaa ja elämäniloa liikunnasta. Tule kokeilemaan esimerkiksi sirkusta&sporttia, hiihtokarnevaalia, talvikimaraa, jääkiekkokoulua, loppiaisriehaa, energialatausta, hikikarkeloita, sydänystävällistä puhtipakettia, ihanien naisten viikonloppua, luontoliikkujan viikkoa.*
www.kisakallio.fi

Lohjan Keilahalli

Lohjan Keilahalli tarjoaa keilaluelämyksiä niin lapsille kuin aikuisille. Lohjan keilahalli sijaitsee aivan Lohjan keskustan kupeessa Neidonkeitaan alakerrassa Lohjanharjuntien varrella Runokatu 1.

Lisätietoa: www.lohjankeilailuliitto.com
019 369 1809
keilahalli(@)lohja.fi

Lohjan Museo

Lohjan Museon museohiiri Roope toivottaa kaikki tervetulleeksi tutustumaan Lohjan Museoon. Lohjan Museon perusnäyttelyt esittelevät eri yhteiskuntaluokkien asumista ja elämää Lohjan seudulla. Esillä on koti-interiöörejä 1800-luvun lopulta 1970-luvulle. Uusittu perusnäyttely ”Kotikaupunkimme Lohja” esittelee Lohjan alueen historiaa kivikaudelta nykypäivään saakka. Lohjan museo järjestää vuosittain myös useita näyttelyitä Iso-Pappilan näyttelytiloissa sekä Linderinsalissa. Kesäisin erikoisnäyttelyitä.
http://palvelut.lohja.fi/museo/

Skeittipuisto

Skeittipuisto sijaitsee Harjun urheilukeskuksen ja kantatie 1125:n välisellä nk. muuntajan alueella. Puiston laitteet on tehty betonista ja sen pinta-ala on n. 1300 m2. Alueen kunnossapidosta vastaa LLK Oy ja Lohjan Rullalautailijat ry.
Lohjanharjuntie 344, 08100 Lohja
Puh. 050 476 893

Tennarin Tenavatohinat

Lohjalla järjestetään Tenavatohinat Tennarin liikuntahallissa muutamana sunnuntaina kevään aikana. Tohinoissa on lapsilla ja aikuisilla yhdessä mahdollisuus kokeilla eri liikuntalajeja omien mieltymysten ja taitojen mukaisesti. Yhteisliikuntaa harrastetaan eri lajiseurojen vetäjien johdolla. Parin tunnin Tohinoissa on eri kerroilla eri teemat vetäjien mukaan. Tenavatohinat ovat erinomainen koko perheen liikuntahetki ja tiedä vaikka sieltä löytyisi harrastamisen arvoinen laji!
www.liikuntakeskus.lohja.fi

Tytyrin Elämyskaivos

Tytyrin elämyskaivoskierros vie kierrokselle maan alle 80 metrin syvyyteen aitoon kaivosympäristöön. Kaivosmuseossa pääsee oikeaan mainaritunnelmaan viileillä ja kosteilla kaivoskäytävillä, missä oppaiden tarinat kaivosmiesten arjesta heräävät eloon. Kaivoksessa voi myös järjestää unohtumattomia tilaisuuksia ainutlaatuisessa Tytyri-salissa ja juhlia vuorenpeikon kanssa Pääsiäisen,  Halloweenin ja Tytyrin Tyyra teemakierroksilla.
http://www.tytyrielamyskaivos.fi

Uimarannat

Lohjanjärvi on Etelä-Suomen suurin järvi siispä myös sen rannoilla riittää tilaa polskia ja uida. Lohjan Kaupungin uimarannat löydät lohja.fi sivuilta

Virkistysuimala Neidonkeidas

Neidonkeitaan monipuoliset vesiliikuntamahdollisuudet kutsuvat kaikenikäiset liikkumaan ja virkistymään. Neidonkeitaassa voi harrastaa kunto- ja kilpauinnin lisäksi vesijumppaa, vesijuoksua, hydrospinningia, vauva- ja perheuintia tai vaikkapa urheilusukellusta. Vauhtia antavat vesiliukumäki ja hyppytorni sekä ponnahduslauta. Perheen pienimmät viihtyvät pingviinisuihkujen ääressä 25 cm kahluualtaassa.

www.neidonkeidas.fi

Share This