Kahvilat - VisitLohja

Syö ja juo

Kahvilat

Kahvipapujen päällä Coffee Boxin höyryävä kahvikuppi

Coffee Box

Coffee Box sijaitsee Lohjan keskustassa kauppakeskus Lohjantähden aulassa. Coffee Box tarjoaa kahvilatuotteita sekä aamiaista ja lounasta, kuten toasteja ja keittoja. Coffee Boxissa herkuttelevat myös vegaanit.

Prinsessakakun pala, Ville Juurikkalan kuva

Kahvila St. Honoré

Tarjolla suussasulavat kakut, leivokset ja kahvileivät. Suolapalaa: Pait ja täytetyt croissantít. Salaatteja ja aina tuoretta kahvia. Laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy runsaasti myös mm. gluteenittomia herkkuja sekä päivittäin hyvä valikoima täytekakkuja. Erikoistilauksesta ”kruunupäitten hovihankkija” kondiittori Timo Stolpe henkilökuntineen loihtii juhlaleivonnaiset niin pieniin, kuin suurempiinkin yritys- ja perhejuhliin. Kahvilassa on 40 asiakaspaikkaa, sopii myös ryhmille.

Avoinna: ma-pe 9-17, la 9-15.

Ö cafen sohvapöytä

Ö cafe

Tapahtumapainotteinen kahvila-panimo Lohjansaaren vanhalla koululla lähellä Paavolan tammea. Aukioloajat: facebook.com/ocafe.fi

Cafetoria Carnevalen terassi, Ville Juurikkalan kuva

Carnevale Coffee Roastery

Tervetuloa testaamaan kahvimme, viinimme, salaatit, tapakset, uudet juustolautaset.Oman kahvipaahtimomme tuoreet kahvit ja erikoiskahvit joka päivä. Laurinkadun ja Ilmari-Sippolan kadun kulmauksessa.Tervetuloa nauttimaan niin päivisin kuin myös iltaisinkin!

Kuppikakkuja kukkakoristeella

Pink Lemon

Vuonna 2012 perustettu Konditoria Pink Lemon on raikas konditoria-kahvila Lohjan keskustan kupeessa, josta löytyy herkut arkeen ja juhlaan! Kahvilan valikoimassa huomioitu myös erityisruokavaliot. Tilaustuotteina upeat kakut ja suolaiset herkut juhlapäivään!

Nainen torikahvila Kaffelan edustalla

Torikahvila Kaffela

Kaffela on torikahvila ja kohtaamispaikka Lohjan Kauppatorilla. Tarjoaa asiakkaille lähi- ja kotileipomon makeita ja suolaisia kahvilatuotteita. Kahvilassa on A-oikeudet. Kaffelan aukioloajat ja tapahtumatiedot löydät helposti kahvilan Facebook sivulta.

Martinpihan puutarha Lohjansaaressa

Martinpihan kahvilaravintola Venta la Riihi (kesäravintola)

Martinpihan kahvilaravintola Venta la Riihi ja kesäpuodit (kesäravintola)

Martinpihan kahvilaravintola Riihessä voit nauttia tapaksia, kotona leivottuja suolaisia ja makeita herkkuja, salaatteja sekä päivittäin vaihtuvia lounaita (A-oikeudet). Samalla voit tehdä löytöjä myymälöistä, kesävaatteita, koruja, laukkuja, keittiökeramiikkaa, lahjatavaroita, antiikkia ja humpuukkia, puutarhatarvikkeita, tammitynnyreitä, takorautatuotteita ym. Ryhmäruokailutilaukset erikseen. Heinäkuussa elävää musiikkia sunnuntai-iltapäivisin.

Avoinna:
toukokuu la-su 11-16
kesä-elokuu: ti-pe 11-18, la-su 11-16, ma suljettu

Monta korvapuustia pellillä

Kahvilakioski Synnerberg

Synnerbergin kahvilakioski on perustettu vuonna 1979 Perttilään, Lohjan maalaiskuntaan. Kahvilassa on panostettu niin tuotteisiin kuin erilaisiin peleihin . Valikoimaan kuuluvat esimerkiksi Veikkauksen pelit sekä erilaiset lautapelit. Kahvilan ilmapiiri on aina rento ja ihmisläheinen. Meille voitte tulla viettämään aikaa vaikka nautinnollisen kahvikupposen ääressä, samalla voitte tutustua erilaisten pelien saloihin. Henkilökuntamme on aina valmis antamaan opastusta.

Avoinna joka päivä klo 9-20

Alitalon Omenaviinitila

Alitalon omenaviinitila (kesäkahvila)

Alitalon omenaviinitilalla elämyksiä tuhansien omenapuiden keskellä. Viinitilan kahvilassa voit maistella talon viinejä tai juoda kupin kahvia. Tilalla on myös kotieläimiä. Kahvilasta löytyy pientä purtavaa niin makean kuin suolaisenkin nälkään. Ryhmille tarjoamme tilauksesta ruokapalveluja.

Avoinna: kesäaikaan päivittäin, ympäri vuoden sopimuksen mukaan.

Lakeside Cafén rakennus

Lakeside Cafe (kesäkahvila)

Lakeside Cafe sijaitsee aivan Lohjanjärven rannalla luonnonrauhassa ja tarjoaa upeat tilat kokouksille, aivoriihille, koulutuspäiville, juhlille ja muistotilaisuuksille. A-oikeudet.

Avoinna:

  • Talvikausi alkaa 2.2.2020 ja on avoinna sunnuntaisin
  • Kesän aukioloajat ilmoitetaan keväällä 2020
Kahvila Kampuksen tarjoiluja

Kahvila Kampus

Viihtyisä 16-paikkainen kahvila Lohjan pääkirjastossa. Tarjolla kotileivonnaisia. Kahvila Kampuksesta voit myös tilata sopimuksen mukaan,etukäteen tarjoilun esim. Järnefeltinsalin tilaisuuksiin (max 50 hlöä).

Monta korvapuustia pellillä

Leipomo ja kahvila Tuukkanen Ky

Viehättävä Leipomo ja kahvila Hyönölän kylässä. Tarjolla kahvia sekä perinteiden mukaisesti valmistettuja leipomotuotteita ja päivittäin vaihtuva lounas. Myös luomutuotteita ja B-oikeudet.

TG Cafe

TG Cafe

Lohjan virkistysuimala Neidokeitaan uimhallikahvio sijaitsee osoitteessaRunokatu 1, 08100 Lohja. Kahvila on avoinna uimahallin aukioloaikojen mukaisesti, jotka löytyvät uimahallin omilta sivuilta.

Yhteystiedot
Puhelin kahvila TG Cafe Neidonkeidas: 0504709688
TG Cafe Neidonkeidas
neidonkeidas@tgcafe.fi

Prince Caffe

Tunnelmallinen kahvila Lohjan keskustassa Helmen talossa. Tarjolla erikoiskahvit ja erilaiset leivonnaiset. Kahvilalla myös A-oikeudet.

Cafetoria Roastery Cappuccino

Cafetoria roastery

Kahvin matkatessa eksoottisista maista paahtimoomme Etelä-Suomeen Cafetoria osallistuu aktiivisesti kahvin kaikkiin prosessointivaiheisiin. Näin voimme toimittaa Sinulle tuoreita, perinteisellä menetelmällä paahdettuja erikoiskahveja. Yhteistyömme kahvintuottajien sekä muiden gourmet-sektorin kumppaneidemme kanssa mahdollistaa laajan valikoiman upeita tuotteita. Tervetuloa Cafetoria-paahtimoon!

Katso aukioloajat facebook-sivuilta: facebook.com/CafetoriaRoastery/

Kahvila HIlman Herkun terassi

Hilman herkku

Hellitä hetkeksi ja poikkea kaffelle Hilman Herkkuun! Makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä erikoiskahveja ja teetä. Tilauksesta voileipä- ja täytekakkuja.
Keittolounas. Viikon ruokalista FB:ssa. Esim. salaattiannoksia tilauksesta. Anniskeluoikeudet.
Asiakaspaikkoja sisällä n. 40 ja ulkona kesäisin n. 20.

Avoinna: arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-15

Rankahvila Aurlahden terassi

Rantakahvila Aurlahti

Rantakahvila Aurlahti sijaitsee Lohjan keskustan uimarannalla Aurlahdessa. Rantakahvilassa voit nauttia kevyttä purtavaa ja virkistäviä juomia sekä viihtyä tapahtumien merkeissä.

Kahvila Liisa

Tunnelmallinen, vanhanajan kahvila aivan Lohjan keskustassa.

Avoinna:
Tiistaista lauantaihin klo 10-17
Sunnuntaisin klo. 10-15
Maanantaisin suljettu

Jouluinen kuva Kahvila Ventälän Resiinasta

Kahvila Ventelän Resiina

Idyllistä rautatietunnelmaa Lohjan Asemalla sijaitsevassa viihtyisässä kahvilassa. Kahvilassa leivotaan päivittäin herkulliset leivonnaiset ja pikkusuolaiset.

Avoinna:
ma – pe: 7:00 – 15:00
la: 8:00 – 15:00
su: suljettu

Ihmisiä kahvilla kasvihuoneilmiön kahvilassa

Kasvihuoneilmiö: Elämystavaratalo & Kahvila/Ravintola

Tervetuloa kahvilaan ja sadunhohtoisten elämysten maailmaan! Ilmiömäinen elämystavaratalo on täynnä ”hallittua kaaosta ja hillittyä hulluutta”. Nähtävyys, josta puhutaan, on nähtävä!

Avoinna: ma-su 10-18

 

Monta korvapuustia pellillä

Siilo cafe & catering

Idyllinen kahvila, josta saa lounasta, pitopalvelua ja kahviherkkuja, myös mukaan! Antimia voi nautiskella aurinkoisella terassilla (säävaraus) ja juhlien sekä tapahtumien järjestäminen kotoisissa tiloissamme onnistuu aukioloaikojen ulkopuolellakin!

Kahvila kuulaan täytetyt croisantit

SSOn kahvilat ja ravintolat

Antonio Lohja

Antonio on herkullinen kimara fun-mexiä, hampurilaistaivasta ja kekseliäitä annoksia. Rakkaat mausteet ovat edelleen mukana, nyt kansainvälisemmällä, lempeämmällä ja luovemmalla pilkkeellä silmäkulmassa. Antonio on meidän kaikkien oma.

Suurlohjankatu 9 – 13, Lohja
044 3205107
antonio.lohi@sok.fi
https://www.raflaamo.fi/fi/lohja/antonio-lohja

Kahvila Kuulas

Kahvila Kuulas on maanläheinen paikka hetkelle, jonne voit tulla juuri sellaisena kuin sinä olet – ihmisen kahvila.

Laurinkatu 37 – 41, Lohja
044 7705926
https://www.raflaamo.fi/fi/lohja/kahvila-kuulas

Toasti

Viihtyisä kahvila pieneen ja vähän suurempaan nälkään kauppakeskus Lohessa ravintola Antoinion vieressä. Tarjolla on ronskia ja ravinteikasta moneen ruokavalioon sopivaa ja kestävän kehityksen mukaista ruokaa.

Suurlohjankatu 9 – 13, Lohja
044 3205108
https://www.raflaamo.fi/fi/lohja/toasti

Lohjan ABC

ABC-Restaurant on liikennemyymälän varsinainen sydän. Se on aina tilavasti ja viihtyisästi sisustettu. Tilanteesi mukaan voit asioida nopeasti tai viihtyä pitempään. Kesäisin käytössä on viihtyisä terassi, joka useissa yksiköissä on katettu.

Hossanmäentie 1, Lohja
Puh. 075 3030 3260
abc.lohja@sok.fi
www.abcasemat.fi/fi
Robert's coffeen kahvikuppeja

Robert’s coffee Lohja

Robert’s Coffee on suomalainen perheomisteinen kahvila, jossa tarjoillaan tuoretta paahdettua kahvia, ensiluokkaista teetä sekä herkkuja niin suolaisen kuin makean nälkään. Robert’s coffee Lohja sijaitsee kauppakeskus Lohjen toisessa kerroksessa.

Hiidenpirtin terassi

Kahvila-ravintola Hiidenpirtti

Viihtyisä kahvila-ravintola Hiidenveden rannalla turuntien varrella.

Share This