Pubit ja yökerhot - VisitLohja

Syö ja juo

Pubit ja yökerhot

Antikvaarinen oluthuone Opus K

Opus K on ainutlaatuinen antikvaarisen kirjakaupan ja erikoisolutravintolan yhdistelmä, ainutlaatuinen Suomessa, kenties muuallakin. Opus K oli ravintola tupakoimattomuuden edelläkävijä ollen Suomen ensimmäinen A-oikeuksin varustettu, täysin savuton iltaravintola. Kirjavalikoimaamme leimaa asiallisuus: Löydät ihania romaaneja, laatudekkareita ja jännityskirjoja sekä kiehtovia vanhoja tietokirjoja.

Olutvalikoimamme on erittäin laaja: Hanaoluita on 15, pullo-oluita keskimäärin 50-70 eri nimikettä. Erityisesti suosimme suomalaisia pienpanimoja. Siiderivalikoimammekin on laaja: neljä hanasiideriä, kotimaista yritämme suosia tässäkin. Pullosiiderit ovat peräisin lähinnä Suomi-Englanti-Ranska akselilta, toki muuallakin valmistettuja pullotteita esiintyy listalla satunnaisesti.

Opus K:ssa on myös monenlaisia tapahtumia: musiikki-iltoja, joissa soi jazz, pop, blues, laulelma ja erilainen populäärimusiikki sekä tietysti tietovisailu, Opusvisa. Opus K:hon voit tulla lukemaan kirjojen lisäksi päivän lehtiä. Pöytäpeli-illat ystävien kesken ovat meillä varsin tuttu näky.

Paikkoja: Salissa 60 , kabinetissa 20
Kokouspaikkoja: 25
Ryhmäpaikkoja: Sisäpihan terassi 60, kadunpuolen terassi 21

Facebook-sivut

Olut- ja viinihuone Norden

Olut- ja viiniravintola, joka tuo mahdollisuuden maistella ja tutustua oluiden ja viinien maailmaan.

Hanatuotteita meiltä löytyy 13. Hanavalikoimamme vaihtuu säännöllisesti ja pyrimme tuomaan uusia oluita/siidereitä valikoimaamme ja täten maistattamaan niitä asiakkaillemme.

Pullovalikoimamme on myös kattava, paikallisuutta myös tässä tukien.

Viinivalikoimamme on kattava ja vaihtoehtoja löytyy muun muassa Italiasta, Ranskasta, Saksasta, USAsta, Portugalista ja Uudesta-Seelannista.

Lisäksi valikoimastamme löytyy myös laaja valikoima siidereitä.

Ravintolamme tukee paikallisuutta ja teemme tiivistä yhteistyötä paikallisien ja lähialueiden panimoiden kanssa.

Ruokamenulta löytyy juomavalikoimaa tukevia sormisyötäviä kuten tapas- ja juustolautasia, nachoja tuoreen salsan kera sekä pähkinöitä, popcorneja ja sipsejä.

Järjestämme olut- ja viinitastingejä eri maahantuojien ja panimoiden kanssa.

Seuraa Facebook-sivuja.

Pub Siilo

Viihtyisä pubi Lohjan asemalla, vaihtuvalla erikoisolut ja -siiderivalikoimalla. Ajanvietteeksi päivän lehdet, lautapelejä sekä darts-taulu.
Kauttamme saat myös vuokrattua Siilon sauna, kokous- ja juhlatilat!

Facebook-sivut

Instagram

Monaco Nightclub ja Pub Ryysyranta

Kaupungin parasta viihdettä aikuiseen makuun. Musiikki on parasta livenä ja sitä tarjoilevat Suomen parhaimmat artistit.

Ikäraja K-22

Facebook sivu

Pub Wame

Legendaarinen Lohjalainen olohuone kaupungin keskustassa. Suosittu viikonlopun kohtauspaikka. Ilmainen bilis ja darts ja paljon lautapelejä.

Facebook-sivut

Pusulan krouvi

Ravintola, pubi ja kesäterassi. Lounas arkisin, a la carte viikonloppuisin. Rehtiä ruokaa lähiseudun tuoreista raaka-aineista.

Tanhuhovi

Tanhuhovi on Etelä-Suomen suurin tanssija huvikeskus. Tanhuhovissa tanssitaan huippuartistien tahdittamana. Tiloja voidaan käyttää myös juhla- tai kokoustiloina. Tanssisalin lisäksi löytyy kahvio, erilliset pubtilat A-oikeuksin, tunnelmallinen disco sekä kesäterassi. Lisäksi erillinen kabinettitila, jossa karaoke.

Facebook-sivut

Share This