Ravintolat - VisitLohja

Syö ja juo

Ravintolat

Gastahaus Lohjan julkisivu Laurinkadulta katsottuna

Gasthaus Lohjan Ravintola

Gasthaus Lohja on idyllinen ja lämminhenkinen hotelli-ravintola Lohjan keskustan tuntumassa. Hotellissa on tunnelmallinen, myös tilausravintolana sekä kokous- ja juhlatilana toimiva kellariravintola, baari sekä kabinetit. Ravintolan katettu terassialue on avoinna A-oikeuksin toukokuusta lokakuuhun. Ravintolamme on avoinna maanantaista lauantaihin ja tilausravintolana toimimme myös muina aikoina ja sunnuntaisin. Monipuoliselta listaltamme mm. salaatit, pastat ja kokolihaburgerit sekä oma erikoisuutemme perunaröstit eri lisukkeilla. Lähes kaikki annoksemme on saatavissa myös gluteenittomana sekä laktoosittomina. Ravintolaan mahtuu noin 45 henkilö ja terassille noin 45 henkilöä.

Poikkea käymään tai pyydä tarjoustamme juhla- tai kokouspaketista majoituksineen:
019 331 771/info@gasthauslohja.fi
Löydymme myös Facebookista ja Instagramista nimellä Gasthaus Lohja

Katso aukioloajat Gastahaus Lohjan kotivisuilta gasthauslohja.fi

Lohjan keskustaan ja linja-autoasemalle on matkaa n 800 m ja lähin pysäkki sijaitsee 200 m päässä hotellilta. Hotellin piha-alueella on maksuton pysäköinti.

Mustavalkoine kuva Mikko Utterin ravintolan sisätiloista

Mikko Utter

Mikko Utterin isännöimä 8 paikkainen ruokabaari. Intohimolla käsityönä tehtyä ruokaa ja siihen sopivia viinejä.

Kaksi naista istuu Villa Haikarin laiturilla

Kesäravintola Villa Haikari – Kesäolohuone

Kesäravintola Villa Haikari – Kesäolohuone – sijaitsee Lohjanjärven rannalla kauniissa maisemissa.

Villa Haikariin pääse kävellen, pyöräillen, autolla tai vaikkapa veneellä. Villa Haikarin rannassa on Lohjan kaupungin laiturilla 10 venepaikkaa. Villa Haikarin pihalle voi parkeerata myös matkailuautolla yöksi tai pariksi.

Juhlien pöytäkattaus

Lohja Spa & Resortin ravintolat

Lohja Spa & Resort sijaitsee idyllisellä ja inspiroivalla paikalla Lohjanjärven rannalla. Lohja Spa & Resort on tunnettu hyvästä ruoastaan ja ammattitaitoisesta juhlapalvelusta. Viihtyisässä ravintola Kanervassa sekä à la carte ravintola Panoramassa voit ruokailun yhteydessä ihastella upeita järvimaisemia ja järjestät ikimuistoiset juhlat

Ravintolapaikkoja on 250, ja ravintolassa järjestyy perhejuhlat, gaalat, syntymäpäivät ja illanistujaiset. Ravintola Kanervan yhteydessä on intiimi á la carte Ravintola Panorama, josta on upeat järvinäkymät, missä on mahdollista max. 40 henkilön ruokailla.

Ravintolahenkilökunta järjestää ryhmille noutopöytäruokailun tai pöytiintarjoilun asiakkaan toiveiden mukaisesti ja myös catering pitkänkin matkan päähän onnistuu. Sunnuntaisin ja juhlapyhinä on tarjolla perinteinen juhlava pitopöytälounas, jonka yhteyteen voi myös järjestää juhlapäivänsä.

Ravintola Kaffen ja Piffin ravintola-annos, pihvi

Kaffe ja Piffi

Kahvila- lounas ja A`la carte ravintola . Meillä varattavan 20 hengen kabinetti juhliin, kokouksiin tai kursseille. Voit varata myös koko ravintolan yksityistilaisuuksiin, Ravintolassa on 91 asiakaspaikkaa ja terasilla  52 paikkaa.  Tilauksesta teemme kakkuja ja leivoonaisia.  Kesäisin iso terassi. Tule kokeilemaan.

Katso aukioloajat ja lisätietoa

Kaffe ja Piffin Facebook

Ismet ravintolan Shis kebab

Ismet Ravintolat

Kaikki alkoi Lohjalta, kun Laurinkatu 53:een avattiin 1993 ensimmäinen Ismet ravintola. Lohjalla Ismet oli aikoinaan kaupungin toinen pizzeria ravintola. Nykyään herkullisia Ismetin aterioita Lohjalla saa osoitteessa Laurinkadulta ja Perittlästä, mutta yhteensä Ismet ravintoloita on jo seitsemän ympäri Etelä-Suomea.

Ismet Lohja

Laurinkatu 55, 08100 Lohja
Puh. 019 – 312 735
Email: lohja@ismet.fi

Ismet Perttilä

Sauvonrinne 15, 08500 Perttilä
Puh. 019 – 312 725
Email: perttila@ismet.fi

Lounaskahvila Punakaneli ulkoa

Lounaskahvila Punakaneli

Viihtyisä lounaskahvila, erinomaisella sijainnilla. Sopii erinomaisesti ryhmille sekä liikuntarajoitteisille. Ryhmäruokailumahdollisuus ja kokoustilat käytettävissä 80 hengelle erillisellä varauksella myös muina aikoina.

Varaukset Punakanelin aulaemännältä klo 9.00-14.00 välisenä aikana, soittamalla tai sähköpostilla.

Ravintola Oivan sisätilat

Lounasravintola Oiva

Linnaistenhovin katutasossa toimii lounasravintola Oiva, joka on avoinna kaikille, myös muille kuin talon asukkaille.  Ruokaa voi ostaa myös mukaan! Vaaleaa leipää myynnissä, perjantaisin myös pullaa. Ravintoloitsija Henrik Ståhl toivottaa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi! Myös tilaus- ja juhlapalvelut. Ravintola toimii Senioritalo Linnaistenhovin katutasossa.

St. Laurencen klubiravintolan hampurilainen ja ranskalaiset

St.Laurence Klubiravintola

Klubiravintola palvelee golfkaudella päivittäin ja on avoinna kaikille. Tervetuloa!

Olemme kahvila, lounas- ja alacarte ravintola. Lounaslista päivitetään viikoittain kotisivuillemme.
Meidät tunnetaan hyvästä ruuasta ja ystävällisestä, rennosta palvelusta. Ruokatuotteemme pohjana on laadukkaat ja vastuullisesti tuotetut raaka-aineet, itsetekeminen ja maku.

Ravintolasta avautuu upeat vihreät näkymät golfkentälle. Isolla terassi voi nauttia hyvästä ruoasta, oluen, viinien ja laajan alkoholittoman juomavalikoimamme kera.

Talvella palvelemme tilauksesta. Ravintolasaliin mahtuu n. 70 henkilöä ja klubitalon saunat ovat myös käytössä.

 

Kisakallion ravintola Sportin buffetlounas

Kisakallion ravintola Sport

Ravintola Sport panostaa monipuoliseen ja terveelliseen ruokavaliooon. Kisakallion asiakaskuntaan kuuluu urheilijoiden lisäksi asiakkaita muksuista mummoihin unohtamatta yritysasiakkaiden vaativampia a´la Carte annoksia. Ravintola Sport palvelee tinkimättömällä ammattitaidolla tarjoten kaikille herkullista syötävää. Tervetuloa nauttimaan!

Ihmisiä kahvilla kasvihuoneilmiön kahvilassa

Kasvihuoneilmiö: Elämystavaratalo & Kahvila/Ravintola

Tervetuloa kahvilaan ja sadunhohtoisten elämysten maailmaan! Ilmiömäinen elämystavaratalo on täynnä ”hallittua kaaosta ja hillittyä hulluutta”. Nähtävyys, josta puhutaan, on nähtävä!

Kahvila kuulaan täytetyt croisantit

SSOn kahvilat ja ravintolat

Antonio Lohja

Antonio on herkullinen kimara fun-mexiä, hampurilaistaivasta ja kekseliäitä annoksia. Rakkaat mausteet ovat edelleen mukana, nyt kansainvälisemmällä, lempeämmällä ja luovemmalla pilkkeellä silmäkulmassa. Antonio on meidän kaikkien oma.

Suurlohjankatu 9 – 13, Lohja
044 3205107
antonio.lohi@sok.fi
https://www.raflaamo.fi/fi/lohja/antonio-lohja

Kahvila Kuulas

Kahvila Kuulas on maanläheinen paikka hetkelle, jonne voit tulla juuri sellaisena kuin sinä olet – ihmisen kahvila.

Laurinkatu 37 – 41, Lohja
044 7705926
https://www.raflaamo.fi/fi/lohja/kahvila-kuulas

Toasti

Viihtyisä kahvila pieneen ja vähän suurempaan nälkään kauppakeskus Lohessa ravintola Antoinion vieressä. Tarjolla on ronskia ja ravinteikasta moneen ruokavalioon sopivaa ja kestävän kehityksen mukaista ruokaa.

Suurlohjankatu 9 – 13, Lohja
044 3205108
https://www.raflaamo.fi/fi/lohja/toasti

Lohjan ABC

ABC-Restaurant on liikennemyymälän varsinainen sydän. Se on aina tilavasti ja viihtyisästi sisustettu. Tilanteesi mukaan voit asioida nopeasti tai viihtyä pitempään. Kesäisin käytössä on viihtyisä terassi, joka useissa yksiköissä on katettu.

Hossanmäentie 1, Lohja
Puh. 075 3030 3260
abc.lohja@sok.fi
www.abcasemat.fi/fi
Martinpihan puutarha Lohjansaaressa

Martinpihan kahvilaravintola Venta la Riihi (kesäravintola)

Martinpihan kahvilaravintola Venta la Riihi ja kesäpuodit (kesäravintola)

Martinpihan kahvilaravintola Riihessä voit nauttia tapaksia, kotona leivottuja suolaisia ja makeita herkkuja, salaatteja sekä päivittäin vaihtuvia lounaita (A-oikeudet). Samalla voit tehdä löytöjä myymälöistä, kesävaatteita, koruja, laukkuja, keittiökeramiikkaa, lahjatavaroita, antiikkia ja humpuukkia, puutarhatarvikkeita, tammitynnyreitä, takorautatuotteita ym. Ryhmäruokailutilaukset erikseen. Heinäkuussa elävää musiikkia sunnuntai-iltapäivisin.

Hampurilaisia terassilla

Hiidenveden grilli

Maukasta grilliruokaa Hiidenveden rannalla.

pasta annos

Trattoria Gusto

Ravintola ” Trattoria GUSTO ” tarjoaa aitoa italialaista ruokaa Lohjan keskustassa. Perheet, ystävät, työporukat…kaiken ikäiset ystävämme. Maukkaat pastat, risotot, pizzat ja antipastot sekä tuore jälkiruoka tekevät ravintolasta erityisen. Tervetuloa nauttimaan reiluista italialaisista annoksista kodikkaaseen Trattoria Gustoon! Syö, juo ja nauti italialaisesta lämmöstä Lohjan keskustassa!

Facebook-sivut

Hiidenpirtin terassi

Kahvila-ravintola Hiidenpirtti

Viihtyisä kahvila-ravintola Hiidenveden rannalla turuntien varrella.

Lounaskahvila pikkuomenan tiski

Pikku Omenan lounaskahvila

PikkuOmena on kyläkauppakeskus Pusulassa. Lähiruoka-, lelu-, eläintarvike-, kosmetiikka- ja paperikaupan lisäksi sieltä löytyy viihtyisä lounaskahvila.

Eväs-Torppa

Lounasravintola -kahvila Eväs-Torppa on perustettu vuonna 2003 vuoden alussa. Eväs-Torppa sijaitsee Lohjan Virkkalassa Pähkinäniemen läheisyydessä(entinen Sementtitehtaan ruokala).

Juhlatalo Kokki

Perhejuhlat, häät, syntymäpäivät, kastejuhlat, muistotilaisuudet. Ruokailut ryhmille tilauksesta. Tilaukset ja tiedustelut: 050 517 5414

Kahvila-ravintola Ykköspesä

Lounas, a la carte, tuoreet paikan päällä leivotut kahvileivät ja sämpylät.

Koulutusravintola Taito

Koulutusravintoloissa opiskelee vuosittain noin 150 matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelijaa. He valmistavat ja tarjoilevat ruuat opettajiensa johdolla. Ruokalistat, teemat ja tarjoilutavat vaihtuvat kulloinkin vuorossa olevan opiskelijaryhmän opetussuunnitelman mukaisesti.

Pusulan krouvi

Ravintola, pubi ja kesäterassi. Lounas arkisin, a la carte viikonloppuisin. Rehtiä ruokaa lähiseudun tuoreista raaka-aineista.

Ravintola Amar

Ravintola Amar on tasokas ja viihtyisä, hyvän ruoan ystävien ruokaravintola Lohjan keskustassa. Listaltamme löytyy niin intialaisia, kuin myös suomalaisia ruokia. Meillä voit herkutella mehevällä, murealla sisäfileepihvillä tai herkullisilla, aidossa tandoori -kiviuunissa valmistetuilla intialaisilla herkuilla! Jokaisen makuelämyksen valmistamme laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, sydämellä. Meillä on myös lastenlista!

Ravintola Amar’s Grillhouse

Viihtyisä ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia laavakivigrillissä grillattuja pihvejä, kasvis -ja kalaruokia, broileria. Arkisin lounasta. A-oikeudet.

Ravintola Caballo Bayo

Meksikolainen ravintola, tulisine ruokineen ja tunnelmallisine sisustuksineen. Kesäaikaan avoinna myös kattoterassi.

Facebook-sivut 

Ravintola Kun Ming

Viihtyisä ja monipuolinen lounasravintola Lohjan keskustassa

Facebook-sivut

Sushi House

Sushi- ja Thairuokaa Lohjantähden 2. kerroksessa.

Sushihousen Facebook sivu

Vivamon ravintola

Vivamon ravintolasta löytyy monipuoliset palvelut vaativaankin makuun. Osaava henkilökunta palvelee ilolla ja ammattitaidolla viihtyisässä miljöössä ja maisemassa. Ravintolassa on päivittäin vaihtuva lounasruoka.

Yhteydenotot: sähköpostilla tai soittamalla.

Fener´s restaurant kebab & pizza

Facebook-sivut

Ninki

Ninki on viihtyisään aasialaiseen ravintolaan Prisma ostoskeskuksessa Lohjalla. Ninki tarjoaa sushia, lämpimiä ruokia buffetista ja noutoruokana.

Share This