Kokous- ja juhlatilat - VisitLohja

Ryhmät ja kokoukset

Kokous- ja juhlatilat

On kyseessä suuremmat juhlat tai pienempi yritystilaisuus, niin sopivan kokous- tai juhlatilan löydät Lohjalta. Tilaisuuden voit järjestää niin maan alla kuin veden päälle ja Lohjalta löytyvät myös ohjelmapalvelut kokouksien tai juhlien mausteeksi.

Alitalon Omenaviinitila / Ciderberg

Lohjansaaren Askolan kylässä on Alitalon omenaviinitila, joka tarjoaa omaleimaisia maaseutuelämyksiä kiireisimmällekin kulkijalle. Keväällä kukkivat huumaavan raikkaasti tuoksuvat 13 000 omenapuuta ja syksyllä kypsyvät ihanan maukkaat omenat. Ryhmäruokailumahdollisuus ja kokoustilat käytettävissä 60 hengelle.

Cafe Lauri

Cafe Lauri on perinteinen klassinen kahvila aivan kaupungin keskustassa. Sen juuret ovat syvällä Lohjalla, mutta vaikutteet tulevat suomalaisesta ja eurooppalaisesta kahvilakulttuurista. Toiminta-ajatuksena on tarjota laadukkaita kahvilaelämyksiä ammattitaitoisella ja ystävällisellä palvelulla. Suolaiset ja makeat kahvilatuotteet valmistetaan pääosin paikanpäällä ja tuotteiden raaka-aineissa suositaan lähialueen tuottajia. Kahvilassa on myös 8-10 hengen kokoustila.

Pauligin paras kahvila 2015.

Avoinna: ti-pe 10-19, la 10-17.

Gasthaus Lohjan kokous- ja juhlatilat

Gasthaus Lohja on tunnelmallinen Lohjan keskustan tuntumassa sijaitseva hotelli-ravintola, jossa voit järjestää niin kokoukset kuin koko elämänkaaren tilaisuudet. Perinteinen hotelli-ravintola on toiminut samassa paikassa jo kohta 50 v. Ravintolan tilat on remontoitu nykyaikaisiksi ja toimiviksi erilaisiin tilaisuuksiin. Alkuperäinen kellariravintolan tunnelma on silti säilytetty marmorilattioineen ja kiviseinineen.

Gasthaus Lohjan Juhlatilat

Ravintolasaliin mahtuu n. 35 vierasta ja viereisen kabinetin kanssa yhteensä n. 45. Kesäaikana juhlakäytössä on myös toinen tila, katettu ja lasitettu terassialue johon mahtuu n. 45 vierasta.

Gasthaus Lohjan Kokoustilat

Hotellin ravintolasali (tila 1) on vuokrattavissa myös kokouskäyttöön. Ravintolasaliin liittyy paljeovin eristettävä kabinetti (tila 2) johon mahtuu 12 henkilöä. Itse ravintolasaliin mahtuu 35-40 henkilöä ja pöydät ovat muokattavissa monin eri tavoin. Lisäksi Gasthausissa on erillinen saunakabinetti (tila 3) jonka biljardipöytä on muutettavissa kokoushuoneen pöydäksi. Tähän tilaan mahtuu kokoustamaan max. 12 henkilöä ja loppuviikosta myös saunatilojamme vuokrataan, joten kokousta voi jatkaa saunomalla ja ruokailemalla.

Kaikkiin tiloihimme on saatavissa tarjoilu A-oikeuksin ja kokousvälineistönä hintaan sisältyy valkokangas ja videotykki tai TV-näyttö (58″”) HDMI:n kanssa ravintolasalissa, valkokangas ja videotykki pienemmissä kokoustiloissa ja fläppitaulu sekä kokousvedet. Tilausravintolana toimimme päivittäin jopa klo 02.00 saakka.

Poikkea käymään tai pyydä tarjoustamme juhla- tai kokouspaketista majoituksineen:
019 331 771/info@gasthauslohja.fi
Löydymme myös Facebookista ja Instagramista nimellä Gasthaus Lohja

Lohjan keskustaan ja linja-autoasemalle on matkaa n 800 m ja lähin pysäkki sijaitsee 200 m päässä hotellilta. Hotellin piha-alueella on maksuton pysäköinti.

Kanneljärven Opisto

Kanneljärven Opisto tarjoaa erinomaiset puitteet toimintapäiville, kursseille, kokouksille sekä leireille luonnonkauniissa ympäristössä Hormajärven rannalla ympäri vuoden. Viikonloppuisin tarjoamme ruoka- sekä majoituspalveluja ryhmille.

Tarjoamme majoitusta ainoastaan ryhmille. Majoitus tapahtuu pääasiassa 2 hengen huoneissa. Opistolle mahtuu kerrallaan n. 125 yöpyjää. Kaikissa huoneissa on vuodevaatteet, WC ja suihku sekä keittomahdollisuus omilla astioilla. Majoittuminen tapahtuu tulopäivänä n. klo 9.00–10.00. Huoneiden ja avainten luovutus on ennen lähtöpäivän lounasta. Hinta: alk. 34 €/hlö/vrk

Katteluksen tilan kokouspalvelut ja tilausravintola

Katteluksen tilalla on vuokrattavissa kaksi erillistä juhlatilaa, pienempi Makasiiniravintola ja suurempi Talliravintola. Kummatkin juhlatilat sijaitsevat tilan pihapiirissä, jossa kesäisin asustelee monenlaisia eläimiä, kuten lampaita, kanoja, pupuja, hevosia ja lehmiä. Ravintolatilojen läheisyydessä sijaitsee myös vanhan navetan vintille rakennettu lasten leikkipaikka ja sen vieressä tilan oma kotimuseo.

Kaunis pihapiiri riukuaitoineen houkuttelee hyvällä ilmalla viettämään juhlia ulkosalla. Makasiiniravintola on rakennettu tilan vanhaan 1800-luvun puolesta välistä peräisin olevaan kiviseen viljamakasiiniin. Se sijoittuu kahteen kerrokseen ja siellä on istumapaikkoja enimmillään 70 hengelle. Ravintolan kummassakin kerroksessa on takka. Makasiiniravintolan tunnelma onkin parhaimmillaan syksyn juhlissa tulen loimutessa takassa ja paksujen kiviseinien pitäessä kylmän loitolla. Makasiiniravintola toimii myös kokoustilana.

Talliravintola on nimensä mukaisesti rakennettu tilan vanhaan hevostalliin. Vuonna 2001 valmistuneeseen Talliravintolaan mahtuu enimmillään 120 henkeä. Pöytien määrää voidaan vaihdella sen mukaan, kuinka suuret juhlat tiloissa pidetään.

Juhlatilojen yhteydessä on suurtalouskeittiö ja wc-tilat. Kumpiakin juhlatiloja vuokrataan keväästä jouluun erilaisiin perhejuhliin ja illanviettoihin.

Kettukallion Elämystilan kokous- ja juhlatilat

Kisakallion kokous- ja ravintolapalvelut

Lohjanjärven rannalla sijaitseva Kisakallion Urheiluopisto tarjoaa erinomaiset puitteet niin tiukan kokouksen kuin liikunnallisen työhyvinvointipäivän toteutukseen. Kisakallio toimii loistavasti tapahtumakeskuksena myös kongressi- ja messutapahtumiin.Gaala, tuotejulkistus, seminaari tai henkilöstöjuhla monipuolisella ohjelmalla ovat vahvuuksiamme. Kokoustilat 10–800 henkilön ryhmilleKisakalliossa on vieraiden käytössä useita erilaisia kokous- ja liikuntatiloja, suurellekkin ryhmälle. Hyvää ruokaa ja iloista illanviettoa Kisakallion Sport-ravintola tarjoaa maistuvat ja monipuoliset ruuat. Kokous- ja kurssipäivä huipentuu iloiseen illanviettoon suurkodalla tai rantamakasiinilla.

Lohjanjärven rantaviivan tuntumassa sijaitseva rantamakasiini on oiva paikka jopa 200 henkilön ilonpitoon. Kisafiilistä ja monipuolista sporttiaUrheiluopiston monipuoliset tilat tarjoavat loistavat puitteet sporttiin, joissa taito, tunne ja asenne ratkaisevat. Vie ryhmäsi Jäähylle – curlingin perusteisiin, Happihyppelylle Lohjan järven lainelle kirkkovenesoudun tai kajakkien kera. Patikointi Karnaisten 100-vuotiaassa korvessa, kisafiilistä GPS-rasteilla tai tekonurmigames vaikkapa auton renkailla.

Huippu-uutuutena: Raid Kisakallio – Multisporttia elämysnälkäisille!

Facebook sivu  |  Twitter

Kässän talo

Tervetuloa kulttuuri, -taide- ja juhlataloon. Kässä on vuokrattavissa yhtenä kokonaisena tilana tai talosta voi vuokrata yksittäisiä huoneita monipuoliseen käyttöön. Kässän talo toimii paitsi taidenäyttelytilana myös konserttien, matineoiden, pienimuotoisten teatteriesitysten, illanviettojen, perhejuhlien yms. pitopaikkana. Pienempiä huoneita voi vuokrata erikseen kokous- ja neuvottelutilaksi.

Yläkerrassa on työskentelytiloja eri taiteenharjoittajille joko ryhmissä tai yksin.
Piha-aluetta voi käyttää esim. konserttien, yhteislaulutilaisuuksien ja teatteriesitysten järjestämiseen. Se voi toimia myös osana näyttelytilaa.

Kässään ovat tervetulleita yksityiset henkilöt, yritykset, järjestöt, yhdistykset, kerhot, harrastuspiirit ym. Lisää mahdollisuuksista ja tarkemmat tiedot näyttelyistä löydät tapahtumasivulta. Kässän talo sijaitsee idyllisen Vappulantien varressa, joka sivuaa myös Eero Järnefeltin äidin, Elisabetin, pitkäaikaista kotitilaa Vieremää ja Arvid Järnefeltin asuttamaa Rantalaa. Vappulantien läheisyydessä sijaitsee myös kuvanveistäjä Aimo Tukiaisen suunnittelema Arvid Järnefeltin muistomerkki.

Kässän talossa pääsee kulkemaan myös liikuntarajoitteiset.

 

Kässän talon varaukset hoitaa Virkkalan kirjasto, sähköpostilla kirjasto.virkkala@lohja.fi tai puhelimitse 044-369 5602 osoitteessa Virkkalantie 9, 08700 LOHJA

Virkkalan kirjasto on avoinna ma-to klo 12-19, pe klo 10-17, aattoina klo 10-17

 

Laiskanlinna

Laiskanlinna on pienimuotoinen, rauhallinen ja laadukas vapaa-ajanvietto- ja kokouspaikka, joka tarjoaa korkeatasoiset ja huolettomat asumis- ja kokoustilat keskellä upeaa uusmaalaista luontoa. Toivotamme Sinut sydämellisesti tervetulleeksi Laiskanlinnan majataloon!

 

Vuokrattavana kirkasvetisen Puujärven rannalla 7 asuntoa 34m2 – 56m2. Viikkohinta 400€ -560€ ja vuorokausihinta 100€ -140€. Hyvin varustellut huoneistot ovat savuttomia, joissa on lämmitys, sähköt ja juokseva vesi. Soveltuvat lapsiperheille ja lemmikkieläimille. Hintaan sisältyy saunan, veneen ja rannan käyttö. Kysy esitettä.

Lakeside Cafe

Lakeside Cafe sijaitsee aivan Lohjanjärven rannalla luonnonrauhassa ja tarjoaa upeat tilat kokouksille, aivoriihille, koulutuspäiville, juhlille ja muistotilaisuuksille. A-oikeudet.

Avoinna:
Kesällä: ti-su 12-22 (säävaraus)
Muina vuodenaikoina viikonloppuisin.

019-314 693 tai 045-1122274

Martinpiha

Martinpiha

Martinpiha on idyllinen matkailutila Lohjansaaressa lähellä Lohjanjärveä. Aittahuoneet 2-hengen, 3-hengen ja 4-hengen huoneita. Huoneissa jääkaappi ja vedenkeitin, osassa TV. WC- ja suihkutilat eri rakennuksessa. Juhla- ja kokoustilat myös isommille seurueille. Ryhmäruokailu tilauksesta. Mahdollisuus vuokrata kanootteja, soutuveneitä, polkupyöriä, kota. Martinpihassa on myös hirsisauna ja kylpytynnyri. Kesäravintolassa ruokailumahdollisuus. Pihapiirissä useita pieniä myymälöitä.  Hinta alkaen: 84,-€/vrk 2-henkeä.

Juhla- ja kokoustilat

Juhla- ja kokoustilat sopivat niin pienille kuin isommillekin seurueille. Päärakennuksen Saliin mahtuu n. 45 henkeä, katetulle terassille n. 30 henkeä (tilat yhdistettävissä). Juhlavintti on suuremmille tilaisuuksille kuten häille sopiva vaihtoehto (n. 130 henkeä). Lisätilaa saadaan Martinpihan omilla juhlateltoilla. Lisäksi kodikas seurustelu/kokoustila n. 15-20 hengelle sekä
n.20 hengen puinen kota tulisijalla. Myös erilaisia aktiviteetteja, kuten melontaa, soutuveneitä, polkupyöriä, perinteinen sauna ja kylpytynnyri, sekä kahvilaravintola ja myymälät.

Aukioloajat
Kesällä: toukokuu la-su 11-16
kesä-elokuu: ti-pe 11-18, la-su 11-16, ma suljettu

Majoitus- ja juhlatilat sopimuksesta (talvikausi suljettu)

Punakanelin kokoustilat

Vuokraamme Punakanelin järjestötilaa yhdistysten, yksityisten ja yritysten käyttöön. Tila soveltuu hyvin esimerkiksi kokouksiin, syntymäpäiviin, valmistujais- ja muistotilaisuuksiin. 250 m² avonainen tila voidaan jakaa väliseinillä kolmeen osaan, mahdollistaen juuri sopivan kokoisen tilan. Maksimissaan tilaan mahtuu 80 henkilöä.  Vuokrattava tila on liikuntaesteetön ja tiloistamme löytyy inva-wc. Tilauksesta järjestämme myös pöytäliinat ja kukat.

Tilavaraus Punakanelista puh. 045 125 7804 klo 9.00–13.30 välisenä aikana  tai aula (at) apuomena.fi

Tilat käytettävissä:
ma–pe klo 14.00–21.00
la–su klo 10.00–20.00

Puu-Anttila

Lieviön Seuratalo

Lieviön pienviljelijäyhdistys ry:n omistama Lieviön seurantalo sijaitsee maalaismaisemassa, Lieviön kylässä, osoitteessa Muijalantie 374. Seuratalo on rakennettu vuonna 1950 ja sitä on viime vuosina peruskorjattu mm. uusimalla vesikatto ja sähköt. Talossa on juhlasali, näyttämö, tarjoilutila, keittiö ja sisäwc:t. Taloa vuokrataan juhla- ja kokouskäyttöön. Taloon mahtuu n. 130 henkilöä ruokailemaan, tuoliriveillä n. 200 henkilöä.

Sammatin Kievari

Kievari sijaitsee Valkjärven ja Iso-Ruokjärven välisellä luonnonkauniilla koivuisella kannaksella. Rakennus on aikoinaan ollut Sammatin kunnan koulu, tunnettu nimillä Koivikon tai Paikkarin koulu ja se on valmistunut vuonna 1913. Kievari palvelee sammattilaisia, kesäasukkaita ja matkailijoita idyllisessä ympäristössä.

Asiakkaat saavat maittavan ja täyttävän lounaan runsaasta valikoimasta tai he voivat varata Sammatin Kievarin herkullisine ruokineen omiin yksityistilaisuuksiinsa. Ravintolalla on täydet anniskeluoikeudet, jotta tilaisuudet pystytään pitämään kaikin puolin juhlallisina. Ravintolassa on tilaa 120 henkilölle ja Ulkoterassilla 100 henkilölle.

Allaskahvila Uikku

Allaskahvila Uikku Kahvila virkistysuimala Neidonkeitaan yhteydessä.

Lounas arkisin ma-pe klo 10.30-14.

Antikvaarinen oluthuone Opus K

Opus K on ainutlaatuinen antikvaarisen kirjakaupan ja erikoisolutravintolan yhdistelmä, ainutlaatuinen Suomessa, kenties muuallakin. Opus K oli ravintola tupakoimattomuuden edelläkävijä ollen Suomen ensimmäinen A-oikeuksin varustettu, täysin savuton iltaravintola. Kirjavalikoimaamme leimaa asiallisuus: Löydät ihania romaaneja, laatudekkareita ja jännityskirjoja sekä kiehtovia vanhoja tietokirjoja.

Olutvalikoimamme on erittäin laaja: Hanaoluita on 15, pullo-oluita keskimäärin 50-70 eri nimikettä. Erityisesti suosimme suomalaisia pienpanimoja. Siiderivalikoimammekin on laaja: neljä hanasiideriä, kotimaista yritämme suosia tässäkin. Pullosiiderit ovat peräisin lähinnä Suomi-Englanti-Ranska akselilta, toki muuallakin valmistettuja pullotteita esiintyy listalla satunnaisesti.

Opus K:ssa on myös monenlaisia tapahtumia: musiikki-iltoja, joissa soi jazz, pop, blues, laulelma ja erilainen populäärimusiikki sekä tietysti tietovisailu, Opusvisa. Opus K:hon voit tulla lukemaan kirjojen lisäksi päivän lehtiä. Pöytäpeli-illat ystävien kesken ovat meillä varsin tuttu näky.

Paikkoja: Salissa 60 , kabinetissa 20
Kokouspaikkoja: 25
Ryhmäpaikkoja: Sisäpihan terassi 60, kadunpuolen terassi 21

St.Laurence Klubiravintola

Klubiravintola palvelee golfkaudella päivittäin ja on avoinna kaikille. Tervetuloa!

Olemme kahvila, lounas- ja alacarte ravintola. Lounaslista päivitetään viikoittain kotisivuillemme.
Meidät tunnetaan hyvästä ruuasta ja ystävällisestä, rennosta palvelusta. Ruokatuotteemme pohjana on laadukkaat ja vastuullisesti tuotetut raaka-aineet, itsetekeminen ja maku.

Ravintolasta avautuu upeat vihreät näkymät golfkentälle. Isolla terassi voi nauttia hyvästä ruoasta, oluen, viinien ja laajan alkoholittoman juomavalikoimamme kera.

Talvella palvelemme tilauksesta. Ravintolasaliin mahtuu n. 70 henkilöä ja klubitalon saunat ovat myös käytössä.

Juhlatalo Kokki

Perhejuhlat, häät, syntymäpäivät, kastejuhlat, muistotilaisuudet. Ruokailut ryhmille tilauksesta. Tilaukset ja tiedustelut: 050 517 5414

Kalkkipetteri (Kokoustila)

Toimistohotelli Virkkalassa. Tiloja kokous- ja koulutuskäyttöön. Käytössäsi piirtoheitin ja videot. Meiltä saat mittojesi mukaiset toimitilat pienelle tai suurellekin yritykselle. Toimistorutiineja esim. postitus- puhelinvaihde-,konttoritarvikehankinnat voit halutessasi jättää henkilökuntamme hoidettavaksi ja voit itse keskittyä omiin töihisi. Kopio- ja faxkoneita myös käytössäsi. Alueella toimii myös lounasruokala josta on mahdollisuus tilata tarjottavat kokouksiin. Kokoussalin yhteydessä on myös käytettävissa pienempiä huoneita projektityöskentelyä varten. Kalkkipetteri sijaitsee Virkkalassa entisen sementtitehtaan alueella, n. 10 minuuttia Lohjalta Hankoon päin. Runsaasti ilmaista pysäköintitilaa.

Karstun seuratalo

Karstu-Karkali Seuran omistama Karstun seurantalo on 1900 -luvun alussa rakennettu hirsitalo. Se sijaitsee maalaismaisemassa, kylän keskustassa, Lohja-Sammatti -tien varrella osoitteessa Karstuntie 1160. Seurantalo on peruskorjattu ajanmukaiseksi. Talossa on sähkölämmitys, juhlasali näyttämöineen, tilava tarjoilutila ja hyvin varustettu keittiö sekä saniteettitilat. Alueen asukasyhdistys Karstu-Karkali Seura ry vuokraa taloa juhla – ja kokouskäyttöön. Seuralla on myös oma pitopalvelu. Tilat noin 120 henkilölle.

Lohjan Juhlaserviisi

Viihtyisä ja avara tilausravintola Liikuntalinnan yhteydessä. Ravintolan voi varata yksityiskäyttöön kuten kokousia, häitä, syntymäpäivä tai muita tilaisuuksia varten.

Lohjan Kaupungin kokous- ja juhlatilat

Laurentius-sali os. Kirkkokatu 6, 08100 LOHJA, p. (019) 369 1552
Salissa on 461 istumapaikkaa. Lisäksi käytössä on aulatilat ja pikkukeittiö tarjoilun järjestämistä varten- Salikartta (pdf.) Suljettu toistaiseksi huhtikuusta 2016 eteenpäin.

Järnefeltinsali os. Pääkirjasto, Karstuntie 3, 08100 LOHJA, p. 044 369 1366-
80 m2 luento- ja kokoussali. Lisätietoa Lohjan kirjaston kotisivut.

Toimintakeskus Harjula os. Kullervonkatu 7, 08100 LOHJA, p. (050) 553 2005 ja (019) 369 1490.
Harjula on perinteinen kokousten ja juhlien pitopaikka. Harjulan monipuolisia tiloja voi vuokrata kaikenlaisiin päihteettömiin tilaisuuksiin.- Tupakointi on sisätiloissa ja piha-alueella kielletty. Tiloissa ei saa järjestää tilaisuuksia, joissa on alkoholitarjoilu. Toimintakeskus on ehdottomasti päihteetön.
Lisätietoja osoitteesta: www.nuorilohja.fi/toimintakeskus-harjula

Kässän talo, os. Tynninharjuntie 21, 08700 LOHJA, p. 044-369 5602 (varaukset: Virkkalan kirjasto)

Kässä on vuokrattavissa yhtenä kokonaisena tilana tai talosta voi vuokrata yksittäisiä huoneita monipuoliseen käyttöön. Kässän talo toimii paitsi taidenäyttelytilana myös konserttien, matineoiden, pienimuotoisten teatteriesitysten, illanviettojen, perhejuhlien yms. pitopaikkana. Pienempiä huoneita voi vuokrata erikseen kokous- ja neuvottelutilaksi.

Tytyri-sali os, Kuilukatu 42, 08100 LOHJA, p. 044 369 1309
Ryhmäruokailumahdollisuus 80 hengelle. Kokoustilat käytettävissä 20-100 hengelle.- Paikka sijaitsee 110 metrin syvyydessä.

Etusivu

Lohjansaaren seurantalo

Seurantalo sijaitsee kauniilla paikalla mäen päällä Lohjansaaressa Paavolan kylässä. Taloa vuokrataan juhla- ja kokouskäyttöön läpi vuoden. Iso piha-alue ja lasten leikkipaikka pihalla. Lähistöllä sijaitsee paljon muuta nähtävää kuten, Paavolan kuuluisa tammi, Martinpiha ja Alitalon Omenaviinitila. Talon terassilta avautuu näkymä järvelle, terassilta löytyy kalusteet myös useammalle pöytäseurueelle. Tilavalla terassilla mahtuu vaikka pyörähtämään tanssin. Kodikkaasta talosta löytyy varusteita: 100 hengelle pöytiä ja tuoleja, astiasto (syvät- ja matalat lautaset, aterimet, maitolasit ja kuohuviinilasit) ja kahviastiasto. Vuonna 1923 Terijoelta tuoduista huviloista rakennettu rakennus on remontoitu 2011 ja varusteista löytyy oiva keittiö, teollisuustasoinen liesi sekä astianpesukone, jää- ja viileäkaapit,sisäwc:t (oma henkilökunnalle),kahvinkeittimet (9 litran suurkeitin sekä tuplakeitin n. 30 kuppia), tarjoiluastiasto (tarjottimia, kulhoja, kahvikannuja yms.).

Lylyisten kartano

Idyllisessä maalaismaisemassa viisi mökkiä, joista kaksi on paritaloa, sekä kartanossa 12 huonetta. Majoitustilaa on yhteensä 60:lle. Pihalla on sauna, rantasauna 30 hengelle ja kolme grillikatosta, joista yksi järvenrannassa. Lisäksi kartanolla on ravintolasali 50 hengelle sekä kokous- ja juhlatila tallirakennuksessa. Luonto antaa mahdollisuuden monipuolisiin aktiviteetteihin. Piha-alueella historiallinen uhripöytä, samanlainen pöytä Uudellamaalla löytyy Inkoosta.

Hinnat sesongin mukaan: kartanossa 40-95€/yö/hlö. Mökit 70-100€/vrk tai 200-380€/viikko. Hinnat eivät sisällä liinavaatteita eikä aamiaista.

Meriturva

Meriturvan yksikössä Lohjalla ovat uudet vuona 2007 valmistuneet tilat niin pelastautumiskoulutusta kuin kokouksiakin varten. Tilat sijaitsevat Hanko-Hyvinkää tien nro 25 varrella, Lohjanharjulla, aivan keskustan tuntumassa. Kokousvieraiden ruokailuista huolehtii Ravintola Merituuli. Kokoustiloista löytyvät nykyaikaiset kokousvälineet. Meriturvasta löytyy 14, 18 ja 30 hengen kokoushuoneet, lisäksi on Auditorio 60 hengelle. Meriturvassa on vuokrattavissa myös sauna (6-14 hengelle) + saunatupa.

Lohjan pelastautumiskoulutusyksikön yhteydessä toimivasta tilausravintolasta voit tilata ruokia aamiaisesta päivälliseen ravintolassa syötäväksi tai vaikkapa kokouskahvit aulatiloissa tarjoiltavaksi.

Paikkoja: 60hlö

Myllyniemi (kokoustila)

Idyllinen Myllyniemi tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tuloksekkaalle kokoukselle ja seminaarille, onnistuneelle valmennukselle sekä mieleenpainuvalle juhlalle. Teemme kaikkemme, jotta kaikki onnistuneeseen kokoukseen tarvittava toimii. Ota yhteyttä ja olet tervetullut!

Avoinna: Tilauksesta ympäri vuoden.

019-371 215 tai 040-562 1935

Ojamon kartano (kokoustila)

Ojamon kartanon päärakennus sijaitsee Lohjanjärven rannalla lähellä Lohjan keskustaa (n. 4 km). Päärakennuksen on rakennuttanut 1850-luvun alussa everstiluutnantti Dimitri Swertschkoff venäläiseen empiretyyliin. Everstiluutnantti Dimitiri Swertsckoffin omistuksessa kartano oli v. 1847-63. Nykyisin kartanon omistaa Lohjan Kotiseutututkimuksen Ystävät ry:n perustama Vanha Lohja -säätiö. Suomen vanhimman rautakaivoksen kuilut sijaitsevat Ojamon kartanon mailla.

Tilaisuudet Ojamon Kartanossa maksavat 300€/tilaisuus.
Ruokailut tilaisuuksiin Ojamon kartanossa järjestävät Eila Hietaharju 0503090739 tai Lohjan Juhlaserviisi 045-639 1129.
Tilavaraukset hoitaa Lohjan matkailupalvelukeskus 044 – 369 1309.

Kokouspaikkoja: 40-50

Pois tieltä! Kokous- ja saunatilat

Tarjoaa vauhdikkaita hetkiä maastoautosafareilla. Pois Tieltä! tarjoaa myös juuri valmistuneet uudet kokous- ja saunatilat idyllisessä maalaisympäristössä. Saunatilat 15 hengelle ja kokoustilat 30 hengelle ovat valmistuneet vanhan maalaistalon päärakennukseen. Vain reilu ½ tuntia Helsingistä.

Ravintola Hannes

Ravintola Hannes on toiminut Helsingissä vuodesta 1994. Ravintolatoiminta muutti Lohjalle, entisen Vappulan koulun tiloihin 2009 ja paikka toimii tilausravintolana yli 100 hengelle. Hanneksen catering-palvelu toimii pääkaupunkiseudun lisäksi myös muualla Uudellamaalla. Ravintolan tiloissa on käytössä valkokangas, dataprojektori ja fläppitaulu. Tilat soveltuvat hyvin juhlille, kokouksille ja vaikkapa konsertille. Avoinna: tilauksesta.Asiakaspaikkoja 120 sisällä, 40 ulkona. Sopii ryhmille.Täydet anniskeluoikeudet. Piano käytettävissä.

Paikkoja: 120

Pohjolan tuvat

Pohjolan tuvat sijaitsee Honkaniemessä Kirkniemessä Lohjanjärven rannalla. Pohjolan Tuvilla on ympäri vuoden ruokailumahdollisuus ryhmille (kesällä 80 hlö) sekä majoitusmahdollisuus upeissa kehohirsimökeissä. Ruoka- ja majoituspalveluiden lisäksi Pohjolan Tuvilla on hevosia sekä harrastusmahdollisuuksia uinnista (myös avantouintia) melontaan ja kalastukseen. Pohjolan Tuvilla yhteistyökumppanit järjestävät ohjattuja kalastus- ja luontoretkiä sekä lumikenkäretkiä. Rannassa on myös mahdollisuus saunoa kelosaunassa tai vuokrata soutuvene ja lähteä kalaisalle Lohjanjärvelle joko yksin tai oppaan johdolla. Kesäterassi on avoinna kesäisin juhannuksesta 31.7. saakka arkisin klo 14-21 ja viikonloppuisin klo 14-23.

Kokoustilat käytettävissä 25 hengelle.

050 575 5636

Sampaala

Sampaala on Sammatin maamiesseurantalo. Talossa on yleisölle vuokrattavissa: sali, ”ravintola”, keittiö, peräkammari, eteinen ja piha-alue häihin, syntymäpäiviin, kokouksiin, kursseihin, näyttelyihin, tansseihin, ym. juhliin tai tilaisuuksiin. Vuokrataan joko kaikki yhdessä tai vain yksi tila. Talossa toimii myös Hiiden opiston kankaankudontaryhmä. Talon alakerrasta on yhdistyksemme omistama MEHUASEMA, jossa syksyisin puristetaan asiakkaan omista marjoista tai omenista mehua asiakkaan omiin astioihin tai pulloihin joko pastöroituna tai sellaisenaan.

Mehuasemamme toimii ajanvarauksella, varaussoitot ma-pe aamuisin klo 8-9 p. 0193 569 75.

Tietola

Edullista kokous- ja juhlatilaa Virkkalan keskustassa, Tietolantie 1. Tietolan saliin mahtuu 80-100 henkilöä. Pöydät ja tuolit voi asetella tarpeen mukaan eri kokoonpanoihin. Tilaan kuuluu keittiö jossa on jääkaappi, sähköhella, mikro ja kahvinkeitin sekä mm. kahviastiasto 85 hengelle. Salissa on piano ja cd- soitin. Varaukset puhelimitse. Kokoustilat käytettävissä 100 hengelle

Kokouspaikkoja: 100

Yksityinen: Villa Vanha Passi

Vanhan Passin majoitus ja toimintatilat soveltuvat hyvin perheille, ryhmille, harrastajile, kursseihin, seminaareihin, kulttuuri- ja muihin tapahtumiin, häihin ja muihin perhejuhliin. Majoitukseen kuuluu aina kaikkien oheistilojen käyttöoikeus, niitä ovat mm. kulttuurivintti, tatamisali, savusauna ja tavallinen sauna, liikuntasali trampoliineineen, pingispöytineen, kävelysauvoineen, nuotiopaikka grilli-, savustus- ja rosvopaistiuuneineen ym. ym.

Åsvalla

Åsvalla vuokrataan yksityisille, yrityksille ja yhteisöille,juhla-, hää-, kokous-, näyttely-, ym. käyttöön.Åsvalla on 1911 hirsistä rakennettu seurantalo, joka sijaitsee Lohjankeskustassa suurella tontilla maalaismaisemaa muistuttavassaympäristössä. Talo sijaitsee noin 60 km / 40 min Helsingistä.Talo on saneerattu kuluneen vuosikymmenen aikana ja keittiö konei-neen ja laitteistoineen uusittu täysin nykyajan vaatimuksia vastaavaksi.

Kokouspaikkoja: 100-120

Villi Kriikuna

Viehättävässä Villi Kriikunassa kaunista 1910-luvun arkkitehtuuria pikkukaupungin sykkivässä sydämessä. Entinen Kiviniemen tyttärien Olgan, Ainan ja Hiljan romanttinen villa tarjoaa herkkunsa 50 ruokailijalle saleissa tai vaikkapa salaperäisessä puutarhassa kriikunapuiden alla. Koe elämys! Avoinna vain tilauksesta. Perhejuhlat, häät, rippi- ja kastejuhlat, muistotilaisuudet.

Vivamo (juhlatilat)

Vivamolla on vuosikymmenien kokemus järjestää erilaiset kokoukset, yritystilaisuudet sekä konsertit. Tarjolla on erikokoisia, viihtyisiä tiloja 10-200 hengen tilaisuuksille. Kesäisin on käytettävissä ravintolan yhteydessä 70 hengen valokatettu terassi, sekä lähellä rantapuistoa 700 hengen suurteltta ja vieressä 120 hengen ravintolateltta. Vivamo on myös suosittu perhejuhlien, kuten syntymäpäivien, kastetilaisuuksien, rippijuhlien, häiden, muistotilaisuuksien ja sukukokousten järjestäjänä.

Share This