Ryhmät ja kokoukset

Vuokrattavia saunatiloja Lohjalla

Breikki saunakabinetti/billards

Saunakabinetin / kokoustilan vuokraus, sisältäen loppusiivouksen sekä saunapyyhkeet 12 hengelle. Lisävarusteina Musiikkivideo-jukeboxi ”Mixjay”, 2000 musavideota, 1000 biisiä. Viereisessä minikeittiössä voi keittää kahvia, teetä sekä lämmitysmahdollisuus suolaisille mikroaaltouunissa. DELUXE-Ikikiuas takaa pehmeät ja nautinnolliset löylyt! Lisämausteeksi on mahdollista tilata ohjelmateemoja -yksityiskohdat sovitaan erikseen
Hinnat:
Päivä 8.00-17.00 250 €
Ilta 18.00 >290 €
Koko Breikin vuokraus (biljardisali + saunakabinetti) klo. 08.00 >1000 €

Marko Puumalainen: p. 0400 488 397, marko(a)breikki.fi
Janne Teperi: p. 040 5263 412, janne(a)breikki.fi

Gasthaus Lohja, saunatilat

Tervetuloa viettämään saunailtaa viihtyisiin uusittuihin saunatiloihimme. Tiloissa on saunan, pesuhuoneen ja pukuhuoneen lisäksi saunatupa jossa mm biljaripöytä. Kysy tarjoustamme ruokailusta samalla kun varaat saunan; saunatiloissamme on A-oikeudet
joten omien juomien nauttiminen ei ole sallittua.Saunatilamme sijaitsevat hotellin sivurakennuksessa, ulkoterassilta on järvinäköala.

Kaupungin keskustaan on alle kilometrin matka. Tilavuokra alkaen 100 €/2 h.

Tiedustelut ja varaukset soittamalla

Gunnarlan maja

Noin 50 hengen tupa, tupakeittiö, 2 sähkösaunaa, 2 pukuhuonetta, 2 wc:tä (toinen inva-wc). Majan vuokrausmahdollisuus: ulkopuoliset seurat, yritykset ja yksityiset voivat vuokrata majaa esim. leiri-, juhla- tai koulutustilaisuuksiin (lattiamajoitusmahdollisuus).

Emilia -koti (sauna)

Kauniin Hormajärven rannalla vaihtelevassa maisemassa rantahuvila ja 11 neliön saunatilat. Kertalämmitteinenkius ja sähkökiuas sekä pata vedenlämmitykseen. Lasikuisti 10 neliötä, terassi 13 neliötä pöytäryhmillä sekä grillikatos. Soveltuu liikuntarajoitteisille, myös majoitus- ja kokousmahdollisuudet sekä erilaisia aktiviteetteja, kuten puutarhatöitä, kalastusta laiturilta, kuhnekylpyjä ja tavallisia kylpyjä ammeissa järvivedellä.

p. 019 – 325782 tai 050 – 3472447 

Jyrhann Mökkien savusauna

Jyrhann Mökkien läheisyydessä, oman lammen rannalla, on tunnelmallinen savusauna. Savusauna on varattavissa erikseen. Lammen rannasta löydät myös tilavan grillikatoksen. Lammessa on myös loiva hiekkaranta, jossa perheen pienimmätkin pääsevät nauttimaan vesileikeistä.

Kanneljärven opisto (sauna)

Kanneljärven opistolla on kesäisin (huhtikuu – lokakuu) käytössä kaksi rantasaunaa, pienempi ns. Rehtorin sauna ja Iso Rantasauna. Isossa Rantasaunassa on naisille sekä miehille omat saunat ja pukuhuoneet sekä yksi yhteinen keittiötila. Käytössä on myös kaasugrilli ulkona. Rantasaunat sijaitsevat kauniin Hormajärven rannalla. Myös kokous- ja majoitusmahdollisuudet ryhmille.

Kettukallion elämystilat (sauna)

Kettukallion Elämystilalla tilauksesta savusauna ja palju. Savusaunassa saunoo yhdellä lämmityskerralla n.20 henkilöä. Savusaunan vieressä, metsälammen rannalla on palju, jonne mahtuu n.10 henkilöä yhtä aikaa.
Savusauna ja palju yhteishintaan 600€, pelkkä savusauna 500€ ja pelkkä palju 150€, pyyhkeet tilauksesta 8€ /hlö.

Lisäksi tarjolla saunailta torpan saunalla. Saunan terassilla on iso pöytä, jonka ääreen mahtuu helposti 12 henkilöä istuskelemaan. Saunailtoihin saatavilla tilauksesta ruokatarjoilua tai halutessanne voitte hyödyntää grillipaikkaa.
Saunailta 200€, pyyhkeet tilauksesta 8€ /hlö.
Kuvia savusaunasta ja paljusta voit katsoa osoitteesta: http://www.kettukallio.net/savusauna

Kelluva saunalautta

Palveluihin kuuluu:
– Vesijetin vuokraus
– Flyboard-lennätykset
– Saunalautan vuokraus
– Tapahtumat esim. yrityksille/polttariporukoille, johon voi yhdistellä meidän ja yhteistyökumppanien palveluita.

Kisakallion urheiluopisto

Kisakallion Urheiluopisto sijaitsee 10 km Lohjan keskustasta Lohjanjärven rannalla. Kisakalliossa on monipuoliset liikuntamahdollisuudet melonnasta tennikseen, Karnaisten korven upeat luontopolut, uima-allas, 2 rantasaunaa sekä uimaranta. Majoituspaikkoja Kisakalliossa on 639, joista noin sata on hotellitasoista majoituspaikkaa. Kisakallion majoitustilat ovat Katajarinne I-IV, Koivupiha, Rantarinne sekä Kampus.

http://www.kisakallio.fi/etusivu/majoitustilat.html

Lohirannan kesäkoti

Helsingin seurakuntayhtymän kesäkoti sijaitsee Lehmijärven rannalla. Majoitustiloina lohirannassa on kaksi majoitusrakennusta joihin voidaan majoittaa 2-4 hengen huoneisiin n. 40 henkeä. Lähellä on 35 hengen kokoontumista varten kodikas takkatupa, jossa on vaatimaton keittiö ja wc. Myös edellä mainittujen rakennusten läheisyydessä on 95 valmistunut päärakennus, jossa on ruokatila 60 hengelle ja koulutustilat 30 hengelle varustettuna AV-laitteistolla. Saunarakennuksessa on yksi löylyhuone ja kaksi pukuhuonetta (10 hlö).

Loma- ja kurssikeskus Vivamo

Vivamon toimintakeskus sijaitsee Lohjalla, luonnonkauniin Lohjanjärven rannalla vain tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta. Vivamon alue käsittää n. 27 hehtaaria vehmasta uusmaalaista luontoa, jossa on tilaa hiljentyä ja harrastaa.Vivamo tarjoaa ihanteelliset puitteet rauhallista kokous- tai kurssipaikkaa etsiville yrityksille tai yhteisöille. Viihtyisät yhden ja kahden hengen vierashuoneemme ovat herättäneet erityistä ihastusta ja keittiömme tarjoaa maukasta kotiruokaa. Rantasauna vuokrattavissa ryhmille. Uimaranta yksityiskäytössä.

Lylyisten kartano

Idyllisessä maalaismaisemassa viisi mökkiä, joista kaksi on paritaloa, sekä kartanossa 12 huonetta. Majoitustilaa on yhteensä 60:lle. Pihalla on sauna, rantasauna 30 hengelle ja kolme grillikatosta, joista yksi järvenrannassa. Lisäksi kartanolla on ravintolasali 50 hengelle sekä kokous- ja juhlatila tallirakennuksessa. Luonto antaa mahdollisuuden monipuolisiin aktiviteetteihin. Piha-alueella historiallinen uhripöytä, samanlainen pöytä Uudellamaalla löytyy Inkoosta.

Hinnat sesongin mukaan: kartanossa 40-95€/yö/hlö. Mökit 70-100€/vrk tai 200-380€/viikko. Hinnat eivät sisällä liinavaatteita eikä aamiaista.

Martinpiha sauna

Martinpiha on idyllinen matkailutila Lohjansaaressa lähellä Lohjanjärveä. Martinpihassa on perinteinen sauna ja kylpytynnyri, 6-8 hengelle. Majoitustilat ovat kodikkaissa aitoissa. Suihku- ja WC-tilat eri rakennuksessa. Juhla- ja kokoustilat sopivat niin pienille kuin isommillekin seurueille. Mahdollisuus myös erilaisiin aktiviteetteihin, kuten melontaa, polkypyöriä, ym. Lisäksi kahvilaravintola ja myymälät.

Partioniemi

Varaa itsellesi erähenkinen paratiisi Lohjanjärven rannalta!
Mökissä seitsemän vuodepaikkaa (sekä 5:lle laveripaikat) ja puulämmitteinen saunamökki Lohjanjärven rannalla. Sisätilat on uusittu ja kautta voi jatkaa pitkälle syksyyn!

Pohjolan tuvat

Pohjolan tuvat sijaitsee Honkaniemessä Kirkniemessä Lohjanjärven rannalla. Pohjolan Tuvilla on ympäri vuoden ruokailumahdollisuus ryhmille (kesällä 80 hlö) sekä majoitusmahdollisuus upeissa kehohirsimökeissä. Ruoka- ja majoituspalveluiden lisäksi Pohjolan Tuvilla on hevosia sekä harrastusmahdollisuuksia uinnista (myös avantouintia) melontaan ja kalastukseen. Pohjolan Tuvilla yhteistyökumppanit järjestävät ohjattuja kalastus- ja luontoretkiä sekä lumikenkäretkiä. Rannassa on myös mahdollisuus saunoa kelosaunassa tai vuokrata soutuvene ja lähteä kalaisalle Lohjanjärvelle joko yksin tai oppaan johdolla. Kesäterassi on avoinna kesäisin juhannuksesta 31.7. saakka arkisin klo 14-21 ja viikonloppuisin klo 14-23.

Kokoustilat käytettävissä 25 hengelle.

050 575 5636

Pois tieltä! Kokous- ja saunatilat

Tarjoaa vauhdikkaita hetkiä maastoautosafareilla. Pois Tieltä! tarjoaa myös juuri valmistuneet uudet kokous- ja saunatilat idyllisessä maalaisympäristössä. Saunatilat 15 hengelle ja kokoustilat 30 hengelle ovat valmistuneet vanhan maalaistalon päärakennukseen. Vain reilu ½ tuntia Helsingistä.

Katteluksen tila

Katteluksen tilalla, Syväjärven rannalla sijaitseva perinteinen piilutetusta hirrestä rakennettu savusauna, jonka lauteille mahtuu jopa 20 saunojaa. Saunan terassilla kylpypalju ja talvella laiturin päässä avanto. Savusaunan yhteydessä hirsinen pukuhuonetila, jonka keskelle kotakeittiö.

Villa vanhan passin savusaunat, paljut ja terassit

Savusauna on ainoa Vanhan Passin uudisrakennus, joka rakennettiin kuitenkin vanhan ajan perinteitä kunnioittaen, mutta nykyajan vaatimuksia vastaamaan. Saunan kiuas lämmitetään ulkopuolelta lattiatason alta, kiuaskivet nousevat lattiapinnan yläpuolelle yli metrin matkan ja antavat hitaasti pihisten huikeat löylyt yli 10 hengen porukalle samaan aikaan.
Sisällä ja ulkona sijaitsevien suihkuttelujen jälkeen voikin sitten mennä ensin avantopaljuun viilenemään ja sitten lämminvesipaljuun lämmittelemään. Sauna on kokonaisuudessaan ympäröity terasseilla, joilla voi iltaa viettää pidempäänkin makkaroita grillaten tai nuotiolla paistaen. Tällaista ei taida muualta Suomesta löytyä!

Seppo Juurikko

Share This