Festlokaler - VisitLohja

Äta och dricka

Festlokaler

Martinpiha

Martinpiha

Martinpiha är en idyllisk turistgård på Lojoön nära Lojo sjö. Man kan övernatta i mysiga, vintervarma boder. Fest- och möteslokalerna passar för både mindre och större sällskap. Mat på beställning för grupper av olika storlek. På beställning arrangeras också olika aktiviteter såsom paddling. Martinpiha har också bastu och badtunna. Halv- eller helpension möjlig. På sommaren kan man äta även på Sommar kaféet.

Monta korvapuustia pellillä

Festhuset Kokki

Välsmakande fest- och konsertlunch, bufféer samt familjefester: bröllop, födelsedagar, dopfester och minnesstun der samt måltidsservering för grupper enligt bokning.
Pusulantie 1027, 03810 Ikkala
+358 50 517 5414
sirkkaliisaleino@gmail.com
juhlatalokokki.com

Ilmakuva Kanneljärven opistosta

Kanneljärven opisto

Ungefär 125 gäster kan övernatta på det här institutet på en gång.
Boende erbjus främst i dubbelrum,eftersom antalet enkelrum är begränsat. Alla rum har sängkläder, wc och dusch samt kokmöjligheter med egna kärl. Rummen ges ut på ankomstdagen ca kl. 9–10. Rummen och nycklarna överlåts före lunch på avresedagen. För grupper kan även helpension arrangeras efter önskemål. Företag, grupper och enskilda kan även hyra bastun inomhus eller de två basturna vid stranden till Hormajärvi. Konferenslokaler med av utrustning hyrs även ut till företag. Rektorns hus ligger inom institutets gårdsgrupp, avskilt i närheten av sjön. Huset har lokaler för såväl fester som möten och kan inkvartera 1–6 personer.

Föreningshuset i Karstu

Föreningshuset i Karstu är ett stockhus som byggdes i början av 1900-talet och idag ägs av Karstu-Karkali Seura. Huset ligger i landsbygdsomgivning, mitt i byn, på Karstuvägen 1160 vid landsvägen mellan Lojo och Sammatti. Föreningshuset har byggts om och gjorts tidsenligt. Det har eluppvärmning, festsal med scen, rymlig serveringslokal och ett välutrustat kök samt sanitetsutrymmen. Karstu-Karkali Seura ry, boendeföreningen i området, hyr ut huset för fester och möten. Föreningen har även cateringservice.
Lokalerna rymmer cirka 125 personer.

Lakeside Cafén rakennus

Lakeside Resort

Mångsidiga restaurang-, kafé- och inkvarteringstjänster samt mötes- och festlokaler och sommarevenemang vid vackra Vohloinen äppelträdgård vid Lojo sjös strand.

Sunnanlidintie 33, 08700 Lojo
+358 44 022 2445
brianowen@lakesidecafe.fi
lakesidecafe.fi
facebook.com/LakeSideCafeLohja

Laurentiussalen (stängd hittills på grund av ombildning)

Laurentiussalen är den största konferens- och festlokalen i auditorieklassen i Lojo. Salen ligger vid Tytyrin koulu och har 461 sittplatser. Den största delen av konserterna i Lojo arrangeras här. Lokalen gör det möjligt att ordna konserter, föredrag och evenemang för allmänheten som kräver stort utrymme. Salen har all modern mötesteknik. Den är lämplig för såväl kommersiella evenemang som medborgaraktiviteter. Laurentiussalen ligger mitt i Lojo centrum, nära Sankt Lars kyrka och stadshuset.
Minimihyra 3 h, från 327 €.
Fråga om pris för kommersiella evenemang.

Monta korvapuustia pellillä

Lohjan Juhlaserviisi

Traditionell catering genom förhands beställning för grupper från festsalar till upplevelseobjekt. Vår egen festoch mötessal har A-rättigheter, högst
80 kunder åt gången. Välkommen!

Länsi-Louhenkatu 31, 08100 Lojo
+358 45 639 1129
juhlaserviisi.fi
juhlaserviisi@juhlaserviisi.f

Lylyisten kartano

Lylyisten Kartano

Priser efter säsong: i huvudbyggnaden 45–55 €/natt/pers. inkl. sängkläder och frukost, i stugorna 35–70 €/dygn eller 200–380 €/ vecka.
Den här idylliska landsbygdsmiljön har fem stugor, av vilka två är parhus, samt 12 rum i huvudbyggnaden, bäddar för sammanlagt 60 personer. På gården finns bastu, strandbastu för 30 personer och tre grilltak, varav ett vid sjöstranden. Dessutom har gården en restaurangsal för 50 personer samt en konferens- och festsal i stallbyggnaden. Naturen ger möjligheter till mångsidiga aktiviteter. På gården finns ett historiskt offerbord. I Nyland finns ett likadant bord i Ingå.

Ojamo herrgård

Ojamo gård ligger vid stranden till Lojo sjö nära stadens centrum. Överstelöjtnant Dmitri Swertschkoff lät uppföra huvudbyggnaden i rysk empirestil i början av 1850-talet. Numera ägs gården av stiftelsen Vanha Lohja som grundats av Lohjan Kotiseutututkimuksen Ystävät ry. Gården är känd för att Finlands äldsta järngruva ligger på dess mark. De gamla gruvöppningarna ger parken ett speciellt utseende som man inte kan se på andra gårdars marker.

Grupper har möjlighet att bekanta sig med Ojamo gårds färgrika historia och dess gårdsområde på rundvandringar med guide.

Öppet: grupper året om och rundturer för allmänheten på sommaren.
Pris: Inträdesavgift 2 €/person samt guidning från 53 €/grupp.

Ruokalautanen puupäydällä

Restaurang Hannes

På beställningsrestaurangen Hannes ordnar du en tillställning efter dina önskemål trivsamt och tryggt. Vår catering tar hand om tillställningar i Nyland.

Vappulantie 235, 08700 Lojo
+358 50 385

hannes.fi

Paikkoja: 120

Tietola

Prisbillig mötes- och festlokal i Virkby centrum på Tietolavägen 1. Tietolas sal rymmer 80–100 personer. Borden och stolarna kan efter behov arrangeras i olika sammansättningar. Lokalen omfattar kök med kylskåp, elspis, mikro och kaffekokare samt bl.a. kaffeservis för 85 personer. Salen har piano och cd-spelare. Bokningar per telefon.
Tillgång till konferenslokalen för 100 personer.

Åsvalla

Åsvalla byggdes år 1911 och dett finns i  Lojo centrum, på en stor tomt med lugn lantlig miljö runt omkring,
ungefär 60 km eller 40 min från Helsingfors. Huset har genomgått otaliga renoveringar på 1990 talet då taket förnyades, väggarna förnyades delvis och huset målades samt under 2000 talet då salen målades, köket förnyades helt: ny diskmaskin, spisar, kylskåp och alla köksskåp. Senare stod scenen i tur och därefter tamburen och alla toaletter byggdes om.

Salen rymmer 100 -120 personer sittande vid bord, stolar har vi för
150 personer.

Puu-Anttila

Fest- och möteslokaler att hyra i Lojo
centrum, i ett vackert gammalt trähus.
Suurlohjankatu 2, 08100 Lojo
+358 46 547 3777
puu-anttila.fi
facebook.com/LohjanPuuAnttila
instagram.com/puuanttila

Share This