Mötes- och festlokaler - VisitLohja

Äta och dricka

Mötes- och festlokaler

Alitalon Omenaviinitila

Äppelvingården Alitalo

I Askola by på Storön ligger äppelvingården Alitalo, som bjuder förbipasserande på personliga landsbygdsupplevelser. På våren blommar gårdens 13 000 äppelträd och avger en berusande fräsch doft och på hösten mognar härligt saftiga äpplen. Du kan avnjuta produkter från gården såväl i baren som i beställningsrestaurangen med välsmakande hemlagad mat. Besöket får färg av gårdens temarundvandringar och husdjuren på gårdsplanen. Du kan köpa med dig hem av Alitalos viner och cider.

Gastahaus Lohjan juhlasalin juhlakattaus

Gasthaus Lohja

En stämningsfull källarrestaurang med bar på gångavstånd från Lojo centrum. Terrass från vår till höst. Öppet mån–fre kl. 15–22, lör kl. 13–22. Välkommen!
Laurinkatu 1, 08100 Lojo
+358 19 331 771
gasthauslohja.fi
facebook.com/gasthauslohja

Martinpiha

Martinpiha

Martinpiha är en idyllisk turistgård på Lojoön nära Lojo sjö. Man kan övernatta i mysiga, vintervarma boder. Fest- och möteslokalerna passar för både mindre och större sällskap. Mat på beställning för grupper av olika storlek. På beställning arrangeras också olika aktiviteter såsom paddling. Martinpiha har också bastu och badtunna. Halv- eller helpension möjlig. På sommaren kan man äta även på Sommar kaféet.

Myllyniemen matkailumaatila

Myllyniemi

Det idylliska Myllyniemi erbjuder en unik inramning för ett resultatrikt möte och seminarium, för en framgångsrik kurs och en oförglömlig fest. Vi gör allt för att det som behövs för ett lyckat möte ska fungera. Ta kontakt och var välkommen!

Kisakallion urheiluopiston pääsisäänkäynti

Kisakallio Idrottsinstitut

Idrottsinstitutet ligger 10 km från Lojo centrum. Det har mångsidiga idrottsmöjligheter, naturstigar, vindskydd, simbassäng, två strandbastur och badstrand. Antalet bäddar är ca 250; 44 har hotellstandard, 148 har institutstandard och 60 är campusbäddar samt därtill ett lägenhetshotell med 40 rum. 160 Lämpligt för grupper.

Ilmakuva Kanneljärven opistosta

Kanneljärven opisto

Ungefär 125 gäster kan övernatta på det här institutet på en gång.
Boende erbjus främst i dubbelrum,eftersom antalet enkelrum är begränsat. Alla rum har sängkläder, wc och dusch samt kokmöjligheter med egna kärl. Rummen ges ut på ankomstdagen ca kl. 9–10. Rummen och nycklarna överlåts före lunch på avresedagen. För grupper kan även helpension arrangeras efter önskemål. Företag, grupper och enskilda kan även hyra bastun inomhus eller de två basturna vid stranden till Hormajärvi. Konferenslokaler med av utrustning hyrs även ut till företag. Rektorns hus ligger inom institutets gårdsgrupp, avskilt i närheten av sjön. Huset har lokaler för såväl fester som möten och kan inkvartera 1–6 personer.

Ilmakuva Laiskanlinnan Majatalosta

Laiskanlinna

Sju bostäder på 34–56 m2 uthyres vid sjön Purujärvi med klart vatten. Veckopris 400–560 € och dygnspris 100–140 €. De välutrustade stugorna är rökfria och har el, uppvärmning och rinnande vatten. Lämpliga för familjer med barn och husdjur. Priset inkluderar användning av båt, bastu och strand. Be om vår broschyr.

Lakeside Cafén rakennus

Lakeside Resort

Mångsidiga restaurang-, kafé- och inkvarteringstjänster samt mötes- och festlokaler och sommarevenemang vid vackra Vohloinen äppelträdgård vid Lojo sjös strand.

Sunnanlidintie 33, 08700 Lojo
+358 44 022 2445
brianowen@lakesidecafe.fi
lakesidecafe.fi
facebook.com/LakeSideCafeLohja

Monta korvapuustia pellillä

Lohjan Juhlaserviisi

Traditionell catering genom förhands beställning för grupper från festsalar till upplevelseobjekt. Vår egen festoch mötessal har A-rättigheter, högst
80 kunder åt gången. Välkommen!

Länsi-Louhenkatu 31, 08100 Lojo
+358 45 639 1129
juhlaserviisi.fi
juhlaserviisi@juhlaserviisi.f

Lojo stads mötes- och festlokaler

Laurentiussalen (stängd hittills på grund av ombildning)
Laurentiussalen är den största konferens- och festlokalen i auditorieklassen i Lojo. Salen ligger vid Tytyrin koulu och har 461 sittplatser. Den största delen av konserterna i Lojo arrangeras här. Lokalen gör det möjligt att ordna konserter, föredrag och evenemang för allmänheten som kräver stort utrymme. Salen har all modern mötesteknik. Den är lämplig för såväl kommersiella evenemang som medborgaraktiviteter. Laurentiussalen ligger mitt i Lojo centrum, nära Sankt Lars kyrka och stadshuset.

Minimihyra 3 h, från 327 €.
Fråga om pris för kommersiella evenemang.

Kyrkogatan 6, 08100 Lojo
Lojo stad/bildningsväsendet
(019) 369 1552

Järnefeltinsali os. Pääkirjasto, Karstuntie 3, 08100 LOJO, p. 044 369 1366 –
80 m2

Verksamhetscentret Harjula, Kullervogatan 7, 08100 Lojo, tfn (019) 369 1552 
Salen har en monterbar läktare med plats för 104 personer, varutöver salens främre del har plats för ca 50 stolar. Balkongen rymmer ca 50 personer. Vid t.ex. konserter eller teaterföreställningar i lokalen kan man sälja högst 200 biljetter. För evenemang där gästerna sitter till bords finns det stolar och bord för 160 personer. Rökning är förbjuden inomhus och på gården. Evenemang med alkoholservering får inte arrangeras i lokalen. Verksamhetscentret är absolut rusmedelsfritt.

Kässän talo, os. Tynninharjuntie 21, 08700 LOHJA, tfn 044-369 5602
Kässä on vuokrattavissa yhtenä kokonaisena tilana tai talosta voi vuokrata yksittäisiä huoneita monipuoliseen käyttöön. Kässän talo toimii paitsi taidenäyttelytilana myös konserttien, matineoiden, pienimuotoisten teatteriesitysten, illanviettojen, perhejuhlien yms. pitopaikkana. Pienempiä huoneita voi vuokrata erikseen kokous- ja neuvottelutilaksi.

Tytyrisalen
Tytyrisalen är en stor möteslokal omgiven av sten som ligger vid Tytyri upplevelsegruvan. Salen tar ca 80 personer. Den ligger 80 meter under markytan, vilket gör att det inte är helt lätt att avlyssna era hemligheter. Mötestekniken omfattar dataprojektor, vit duk, blädderblock, overhead och ljudåtergivning.  Salen är även mycket lämplig för fester och mindre konserter. Scenerna från Isaks snickeri i den finländska filmen En tomtesaga är inspelade i Tytyrisalen. Hyra för Tytyrisalen från 200 €/h. Tytyrisalen och Upplevelsegruvan är öppna för grupper året om.

Bokningar Lojo Turistservicecentrum,044 369 1309, tourist@lohja.fi
https://www.tytyrielamyskaivos.fi/sv/

 

Folkets hus i Lojo

Lokaler för 150 personer och kafé för 75 personer. Därtill konferensrum.

Lounaskahvila Punakaneli ulkoa

Punakaneli

En lunchrestaurang som är öppen för alla och erbjuder välsmakande husmanskost må-fre kl. 11-13. Lokalen är tillgänglig för alla och passar också
som mötesplats. Kan hyras för privata tillställningar på veckosluten

Pois tieltä! Mötes- och bastulokaler

Pois Tieltä! erbjuder fartfyllda äventyr med terrängbilssafari. Pois Tieltä! har även nyligen färdigställda mötes- och bastulokaler i en idyllisk landsbygdsmiljö. Våra bastulokaler för 15 personer och möteslokaler för 30 personer står nu klara i lantgårdens huvudbyggnad. Bara en dryg halvtimme från Helsingfors.
Tillgång till konferenslokaler för 30 personer.

Ruokalautanen puupäydällä

Restaurang Hannes

På beställningsrestaurangen Hannes ordnar du en tillställning efter dina önskemål trivsamt och tryggt. Vår catering tar hand om tillställningar i Nyland.

Vappulantie 235, 08700 Lojo
+358 50 385

hannes.fi

Paikkoja: 120

Puu-Anttila

Fest- och möteslokaler att hyra i Lojo
centrum, i ett vackert gammalt trähus.
Suurlohjankatu 2, 08100 Lojo
+358 46 547 3777
puu-anttila.fi
facebook.com/LohjanPuuAnttila
instagram.com/puuanttila

Monta korvapuustia pellillä

Festhuset Kokki

Välsmakande fest- och konsertlunch, bufféer samt familjefester: bröllop, födelsedagar, dopfester och minnesstun der samt måltidsservering för grupper enligt bokning.
Pusulantie 1027, 03810 Ikkala
+358 50 517 5414
sirkkaliisaleino@gmail.com
juhlatalokokki.com

Villa Haikari – Ditt sommarvardagsrum!

Vid stranden av en ren sjö, god mat, gemenskap, natur, konst och kultur för Lojobor, sommarboende och turister. Villa Haikari är en sommarrestaurang vid Lojo sjö, bara några kilometer från Lojo centrum i Haikarinniemi.

Haikarinkatu 19, 08100 Lojo
facebook.com/Villa-Haikari103199018104860

Monta korvapuustia pellillä

Villi Kriikuna

Det charmiga Villi Kriikuna från 1910-talet, alldeles i närheten av centrum, ordnar familje- och företagsfester samt luncher för bussresegrupper enligt bokning. Det finns 50 platser.

Karstuntie 16, 08100 Lojo
+358 50 501 3559
villikriikuna@gmail.com
villikriikuna.fi

Villa Kokkokallio

Mötes- och festlokaler och strandbastu.

Facebook

Instagram

Share This