Gårdshotell och inkvartering i lantmiljö - VisitLohja

Boende

Gårdshotell och inkvartering i lantmiljö

Kettukallion elämystilan piha-alue

Kettukallion Elämystila

Priser: från 250 €/veckoslut

Den här upplevelsebyn har en rökbastu, en stuga, en kåta och ett vindskydd. I skogen finns också ett torp för åtta personer med alla bekvämligheter och vid Lojo sjö finns en strandbastu, där åtta personer också kan övernatta. I övre våningen i huvudbyggnaden finns en gammal storstuga som är ett utomordentligt alternativ som plats för konferenser och fester.

Lylyisten kartano

Lylyisten Kartano

Priser efter säsong: i huvudbyggnaden 45–55 €/natt/pers. inkl. sängkläder och frukost, i stugorna 35–70 €/dygn eller 200–380 €/ vecka.
Den här idylliska landsbygdsmiljön har fem stugor, av vilka två är parhus, samt 12 rum i huvudbyggnaden, bäddar för sammanlagt 60 personer. På gården finns bastu, strandbastu för 30 personer och tre grilltak, varav ett vid sjöstranden. Dessutom har gården en restaurangsal för 50 personer samt en konferens- och festsal i stallbyggnaden. Naturen ger möjligheter till mångsidiga aktiviteter. På gården finns ett historiskt offerbord. I Nyland finns ett likadant bord i Ingå.

Martinpiha

Martinpiha

Martinpiha är en idyllisk turistgård på Lojoön nära Lojo sjö. Man kan övernatta i mysiga, vintervarma boder. Fest- och möteslokalerna passar för både mindre och större sällskap. Mat på beställning för grupper av olika storlek. På beställning arrangeras också olika aktiviteter såsom paddling. Martinpiha har också bastu och badtunna. Halv- eller helpension möjlig. På sommaren kan man äta även på Sommar kaféet.

Pohjolan Tuvat (Boende)

Priser: från 100 €/dygn/stuga

Stugorna Pohjolan tuvat ligger i Honkaniemi i Gerknäs vid Lojo sjö. Året runt kan grupper äta här och övernatta i de fina stugorna av torrfura. Pohjolan tuvat har hästar och möjligheter till allt från simning till snöskoutflykter. På stranden kan man också bada i bastun av torrfura eller hyra en roddbåt och ge sig ut på den fiskrika Lojo sjö endera på egen hand eller med guide. Uteserveringen har öppet sommartid kl. 14–22, måndagar stängt. Tillgång till roddbåt ingår i stughyran.

(019) 348 464 tai 050 575 5636

Share This