Boende

Hotell och B&B

Hotelli Gasthaus

Gasthaus är ett andra hem för resande i närheten av Lojo centrum. Hotellet har 18 rum i olika storlekar. Frukost och kvällsbastu ingår i rumspriset. Alla rum är rökfria och har balkong. Det finns en pizza-restaurang i anslutning till hotellet som är öppen kvällstid från måndag till fredag.

Hotelli Lohja

Hotelli Lohja är ett högklassigt och trivsamt hotell i centrum av Lojo, i omedelbar närhet till busstationen och all service. Hotellet har 29 hemtrevliga och ljusa rum, från enkelrum till en svit med egen bastu. Från långvarigare vistelse kans Hotelli Lohja erbjuda sina gäster inkvartering i en fullt utrustad lägenhet. Hotellet har även ett konferensrum för 32 personer.
Alla rum är rökfria och har ett eget badrum med toalett och dusch. En del av rummen är allergianpassade. Rummen har även telefon, tv, fön, strykbräde och minibar. En mångsidig bufféfrukost, kvällsbastu, en alkoholfri minibar och bredbandsanslutning ingår i priset.

Kanneljärven opisto

Ungefär 125 gäster kan övernatta på det här institutet på en gång.
Boende erbjus främst i dubbelrum,eftersom antalet enkelrum är begränsat. Alla rum har sängkläder, wc och dusch samt kokmöjligheter med egna kärl. Rummen ges ut på ankomstdagen ca kl. 9–10. Rummen och nycklarna överlåts före lunch på avresedagen. För grupper kan även helpension arrangeras efter önskemål. Företag, grupper och enskilda kan även hyra bastun inomhus eller de två basturna vid stranden till Hormajärvi. Konferenslokaler med av utrustning hyrs även ut till företag. Rektorns hus ligger inom institutets gårdsgrupp, avskilt i närheten av sjön. Huset har lokaler för såväl fester som möten och kan inkvartera 1–6 personer.

Kisakallio Idrottsinstitut

Idrottsinstitutet ligger 10 km från Lojo centrum. Det har mångsidiga idrottsmöjligheter, naturstigar, vindskydd, simbassäng, två strandbastur och badstrand. Antalet bäddar är ca 250; 44 har hotellstandard, 148 har institutstandard och 60 är campusbäddar samt därtill ett lägenhetshotell med 40 rum.

Verksamhetscentret Vivamo

Centret har rum från hotellstandard till vandrarhemsstandard. På stranden finns två bastur och bastu ingår i priserna för helpension med bastutur. Vivamo har också en egen kyrka, Särkyneen Sydämen kirkko, och den heliga Birgittas kapell samt flera samlingsrum i olika storlek för grupper. Enkel- och dubbelrummen har sammanlagt 65 bäddar och hela Vivamo 192. På sommaren har centret 28 bodoch stugbäddar, vilket ger en total kapacitet på 220 bäddar.

Share This