Hotell och B&B - VisitLohja

Boende

Hotell och B&B

Gasthaus Lohjan hotellihuone

Hotell-restaurant Gasthaus Lohja

Ett charmigt hotell och en stämmingsfull källarrestaurant med terass  på promenadavstand från Centrun. Hotellet har 18 nyrenoverade rummet och priserna ingår varierad  frukostbuffee, WiFi, parkering och kvällbastu.

 

Hotel Lohja hotellihuone 2 hlö

Place to Sleep Hotel Lojo

Place to Sleep Hotel Lohja

Place to Sleep Hotel Lohja är ett bekvämt och högklassiskt hotell i Lojo centrum. Vi erbjuder fräscha och välutrustade rum med bl.a. dusch, TV, kylskåp och mikrovågsugn. Interiören är inspirierad av den vackra finska naturens fyra årstider. Vi har rökfria rum för 1-4 personer, samt ett rum med privat bastu.

Det finns många mysiga caféer och restauranger intill hotellet. För bilister finns gatuparkering. Vår samarbetspartner Brekucorner erbjuder en läcker frukostbuffet och en rymlig hyrbastu.

Vi har dynamisk prissättning, men ett bubbelrum kostar i regel under 100€. Aktuella prisuppgifter finns i vår bokningsportal. Läs mera på engelska och boka via placetosleep.com. Gruppbokningar (minst 5 rum), specialrum och långtidsboenden bokas via vår säljservice. Vi betjänar också på svenska fast hemsidan är på engelska. Förfrågningar kan också skickas till info@placetosleep.com.

Välkommen att njuta av smart komfort och en lokal upplevelse!

Laurinkatu 34, 08100 Lohja
Tfn +358 9 8566 7608
info@placetosleep.com

Ilmakuva Kanneljärven opistosta

Kanneljärven opisto

Ungefär 125 gäster kan övernatta på det här institutet på en gång.
Boende erbjus främst i dubbelrum,eftersom antalet enkelrum är begränsat. Alla rum har sängkläder, wc och dusch samt kokmöjligheter med egna kärl. Rummen ges ut på ankomstdagen ca kl. 9–10. Rummen och nycklarna överlåts före lunch på avresedagen. För grupper kan även helpension arrangeras efter önskemål. Företag, grupper och enskilda kan även hyra bastun inomhus eller de två basturna vid stranden till Hormajärvi. Konferenslokaler med av utrustning hyrs även ut till företag. Rektorns hus ligger inom institutets gårdsgrupp, avskilt i närheten av sjön. Huset har lokaler för såväl fester som möten och kan inkvartera 1–6 personer.

Kisakallion urheiluopiston pääsisäänkäynti

Kisakallio Idrottsinstitut

Idrottsinstitutet ligger 10 km från Lojo centrum. Det har mångsidiga idrottsmöjligheter, naturstigar, vindskydd, simbassäng, två strandbastur och badstrand. Antalet bäddar är ca 250; 44 har hotellstandard, 148 har institutstandard och 60 är campusbäddar samt därtill ett lägenhetshotell med 40 rum. 160 Lämpligt för grupper.

Vivamo

Verksamhetscentret Vivamo (boende)

Centret har rum från hotellstandard till vandrarhemsstandard. På stranden finns två bastur och bastu ingår i priserna för helpension med bastutur. Vivamo har också en egen kyrka, Särkyneen Sydämen kirkko, och den heliga Birgittas kapell samt flera samlingsrum i olika storlek för grupper. Enkel- och dubbelrummen har sammanlagt 65 bäddar och hela Vivamo 192. På sommaren har centret 28 bodoch stugbäddar, vilket ger en total kapacitet på 220 bäddar.

Share This