Hyrstugor - VisitLohja

Boende

Hyrstugor

Ali-Alha Kirsi

Stuga på 45 m2 på stranden till liten sjö uthyres veckovis. Stugan är rökfri, har el, uppvärmning och rinnande vatten. Lämplig för rörelsehindrade, familjer med barn och husdjur. Priset inkluderar användning av bastu och strand. Stugan är bokad i juli.

Heljävaara Tapio

Stuga på 40 m2 för 3–5 personer uthyres. Helårspris 3 000 €. Stugan har el, uppvärmning och hushållsvatten i kran samt tv och video. Lämplig för familjer med barn och husdjur. Priset inkluderar användning av båt. Avstånd till närmaste badstrand 1,5 km.

Hillebrandts gård

Två stockstugor på 90 m2 för 8 personer uthyres på stranden till Vähäjärvi. Pris per vecka 500–895 € beroende på tidpunkt. Veckoslutspris 330–380 €. De vinterbonade stugorna är rökfria och har el, golvvärme och rinnande vatten. Lämpar sig väl för barnfamiljer. Priset inkluderar användning av bastu, båt och strand. Inga husdjur.

Jyrhann mökki

Jyrhann mökit

Tre Jyrhannstugor för 8–10 personer uthyres, två på 80 m2 + 30 m2 och en på 80 m2 + 40 m2. Naturskönt läge i Karnainen, Lojo, nära goda trafikförbindelser. Stugorna ligger på en fridfull plats nära en sjö och en tjärn. Båda har badstrand. Uthyres för kortare eller längre tid, pris enligt överenskommelse. Stugorna är mycket väl utrustade (uppvärmning, vatten och el) och har rullstolsramper. Den mjuka värmen från den värmelagrande spisen låter dig skapa stämning. Priset inkluderar användning av båt, strand och bastu. En ny rökbastu för 12 personer står klar på stranden.

Kettukallion elämystilan piha-alue

Kettukallion Elämystila

Priser: från 250 €/veckoslut

Den här upplevelsebyn har en rökbastu, en stuga, en kåta och ett vindskydd. I skogen finns också ett torp för åtta personer med alla bekvämligheter och vid Lojo sjö finns en strandbastu, där åtta personer också kan övernatta. I övre våningen i huvudbyggnaden finns en gammal storstuga som är ett utomordentligt alternativ som plats för konferenser och fester.

Kultahiekka Caravanin mökki

Kultahiekka Caravan stuga

Stuga på 18 m2 + loft för 4 personer uthyres i Nummi-Pusula. Dygnspris 40 €, fre–sön 80 € och veckopris 250 €. Stugan är rökfri, har el och uppvärmning. Lämplig för barnfamiljer. Priset inkluderar användning av båt, bastu och strand. Sandstranden är grund. Bastu i separat lokal.

Ilmakuva Laiskanlinnan Majatalosta

Laiskanlinna

Sju bostäder på 34–56 m2 uthyres vid sjön Purujärvi med klart vatten. Veckopris 400–560 € och dygnspris 100–140 €. De välutrustade stugorna är rökfria och har el, uppvärmning och rinnande vatten. Lämpliga för familjer med barn och husdjur. Priset inkluderar användning av båt, bastu och strand. Be om vår broschyr.

Lehtonens gård

Två stugor på 100 resp. 145 m2 för 6 personer uthyres i Karislojo. Priser enligt överenskommelse. Stugorna är lämpliga för familjer med barn och husdjur, och har el, uppvärmning och rinnande vatten. Avstånd till närmaste butik 6 km. Priset inkluderar användning av båt, strand och bastu. Möjlighet till fiske.

019- 355 609 tai 0500- 907880

Lohjan Seudun Invalidit ry

Två stugor på 40 m2 för 4–6 personer uthyres under sommaren. Pris 80 € per dygn, 180 € per veckoslut (fre–sön) och 350 € per vecka (fre–fre). Stugorna ligger i Paloniemenkylä och är rökfria, har uppvärmning, rinnande vatten och el. Det enda du behöver ta med dig är egna lakan. Priset inkluderar användning av strand och båt. Stugorna är lämpliga för rörelsehindrade, barnfamiljer och husdjur. Reserveringar kan göras från och med 1.4.

Maila gård

På den natursköna Storön uthyres två stugor på 34 m2 för 2 personer i Maila by. Pris 255 €/2 pers. för en vecka och 110 €/2 pers. för en helg. Stugorna är rökfria och har uppvärmning, rinnande vatten, el och borrad brunn. Priset inbegriper användning av båt, strand och under sommarveckoslut även den stora rökbastun. Rökbastun hyrs även ut separat för 170 € + moms. 1 lägenhet för husdjur.

Störsby Bed & Breakfast -mökki

Monthén Birgitta, Störsby bed & breakfast

Tre stugor på 43–60 m2 för 4–6 personer uthyres i Sjundeå. Stugorna är rökfria, har el och uppvärmning. Lämpliga för barnfamiljer, rörelsehindrade och husdjur. Stugorna ligger 8 km från Lojo. Störsby erbjuder övernattning, måltids- och programservice i lantlig miljö. Vi önskar såväl enskilda personer som grupper välkomna.

Share This