Hotels, Hostels och stugor - VisitLohja

Hotels, Hostels och stugor

Hotels, Hostels och stugor

Lohja Spa spa-alue

Lohja Spa & Resort

På Lohja Spa bor du bekvämt mitt i den fantastiska naturen, alldeles vid sjön Lohjanjärvi. Naturen runt Päiväkumpu erbjuder lugn och ro och ett vackert landskap, där du kan promenera, fiska, ro, paddla och mycket mer!

Gasthaus Lohjan hotellihuone

Hotell-restaurant Gasthaus Lohja

Ett charmigt hotell och en stämmingsfull källarrestaurant med terass  på promenadavstand från Centrun. Hotellet har 18 nyrenoverade rummet och priserna ingår varierad  frukostbuffee, WiFi, parkering och kvällbastu.

 

Hotel Lohja hotellihuone 2 hlö

Place to Sleep Hotel Lojo

Place to Sleep Hotel Lohja

Place to Sleep Hotel Lohja är ett bekvämt och högklassiskt hotell i Lojo centrum. Vi erbjuder fräscha och välutrustade rum med bl.a. dusch, TV, kylskåp och mikrovågsugn. Interiören är inspirierad av den vackra finska naturens fyra årstider. Vi har rökfria rum för 1-4 personer, samt ett rum med privat bastu.

Det finns många mysiga caféer och restauranger intill hotellet. För bilister finns gatuparkering. Vår samarbetspartner Brekucorner erbjuder en läcker frukostbuffet och en rymlig hyrbastu.

Vi har dynamisk prissättning, men ett bubbelrum kostar i regel under 100€. Aktuella prisuppgifter finns i vår bokningsportal. Läs mera på engelska och boka via placetosleep.com. Gruppbokningar (minst 5 rum), specialrum och långtidsboenden bokas via vår säljservice. Vi betjänar också på svenska fast hemsidan är på engelska. Förfrågningar kan också skickas till info@placetosleep.com.

Välkommen att njuta av smart komfort och en lokal upplevelse!

Laurinkatu 34, 08100 Lohja
Tfn +358 9 8566 7608
info@placetosleep.com

Ilmakuva Kanneljärven opistosta

Kanneljärven opisto

Ungefär 125 gäster kan övernatta på det här institutet på en gång.
Boende erbjus främst i dubbelrum,eftersom antalet enkelrum är begränsat. Alla rum har sängkläder, wc och dusch samt kokmöjligheter med egna kärl. Rummen ges ut på ankomstdagen ca kl. 9–10. Rummen och nycklarna överlåts före lunch på avresedagen. För grupper kan även helpension arrangeras efter önskemål. Företag, grupper och enskilda kan även hyra bastun inomhus eller de två basturna vid stranden till Hormajärvi. Konferenslokaler med av utrustning hyrs även ut till företag. Rektorns hus ligger inom institutets gårdsgrupp, avskilt i närheten av sjön. Huset har lokaler för såväl fester som möten och kan inkvartera 1–6 personer.

Kisakallion urheiluopiston pääsisäänkäynti

Kisakallio Idrottsinstitut

160 platser, lämpligt för grupper.

Vivamo

Verksamhetscentret Vivamo (boende)

Centret har rum från hotellstandard till vandrarhemsstandard. På stranden finns två bastur och bastu ingår i priserna för helpension med bastutur. Vivamo har också en egen kyrka, Särkyneen Sydämen kirkko, och den heliga Birgittas kapell samt flera samlingsrum i olika storlek för grupper. Enkel- och dubbelrummen har sammanlagt 65 bäddar och hela Vivamo 192. På sommaren har centret 28 bodoch stugbäddar, vilket ger en total kapacitet på 220 bäddar.

Kettukallion elämystilan piha-alue

Kettukallion Elämystila

Priser: från 250 €/veckoslut

Den här upplevelsebyn har en rökbastu, en stuga, en kåta och ett vindskydd. I skogen finns också ett torp för åtta personer med alla bekvämligheter och vid Lojo sjö finns en strandbastu, där åtta personer också kan övernatta. I övre våningen i huvudbyggnaden finns en gammal storstuga som är ett utomordentligt alternativ som plats för konferenser och fester.

Lylyisten kartano

Lylyisten Kartano

Priser efter säsong: i huvudbyggnaden 45–55 €/natt/pers. inkl. sängkläder och frukost, i stugorna 35–70 €/dygn eller 200–380 €/ vecka.
Den här idylliska landsbygdsmiljön har fem stugor, av vilka två är parhus, samt 12 rum i huvudbyggnaden, bäddar för sammanlagt 60 personer. På gården finns bastu, strandbastu för 30 personer och tre grilltak, varav ett vid sjöstranden. Dessutom har gården en restaurangsal för 50 personer samt en konferens- och festsal i stallbyggnaden. Naturen ger möjligheter till mångsidiga aktiviteter. På gården finns ett historiskt offerbord. I Nyland finns ett likadant bord i Ingå.

Martinpiha

Martinpiha

Martinpiha är en idyllisk turistgård på Lojoön nära Lojo sjö. Man kan övernatta i mysiga, vintervarma boder. Fest- och möteslokalerna passar för både mindre och större sällskap. Mat på beställning för grupper av olika storlek. På beställning arrangeras också olika aktiviteter såsom paddling. Martinpiha har också bastu och badtunna. Halv- eller helpension möjlig. På sommaren kan man äta även på Sommar kaféet.

Pohjolan Tuvat (Boende)

Priser: från 100 €/dygn/stuga

Stugorna Pohjolan tuvat ligger i Honkaniemi i Gerknäs vid Lojo sjö. Året runt kan grupper äta här och övernatta i de fina stugorna av torrfura. Pohjolan tuvat har hästar och möjligheter till allt från simning till snöskoutflykter. På stranden kan man också bada i bastun av torrfura eller hyra en roddbåt och ge sig ut på den fiskrika Lojo sjö endera på egen hand eller med guide. Uteserveringen har öppet sommartid kl. 14–22, måndagar stängt. Tillgång till roddbåt ingår i stughyran.

(019) 348 464 tai 050 575 5636

Share This