Bastur att hyra i Lojo - VisitLohja

Konferenslokaler

Bastur att hyra i Lojo

Gunnarlan maja

Stuga för ungefär 50 personer, lantkök, 2 elbastur, 2 omklädningsrum, 2 toaletter (den ena invalidanpassad). Öppen under skidsäsongen lö–sö 10–16, bokningar för övriga tider Soili Liljander tfn 386 632 eller 040 740 0464

Ilmakuva Kanneljärven opistosta

Kanneljärven opisto

Ungefär 125 gäster kan övernatta på det här institutet på en gång.
Boende erbjus främst i dubbelrum,eftersom antalet enkelrum är begränsat. Alla rum har sängkläder, wc och dusch samt kokmöjligheter med egna kärl. Rummen ges ut på ankomstdagen ca kl. 9–10. Rummen och nycklarna överlåts före lunch på avresedagen. För grupper kan även helpension arrangeras efter önskemål. Företag, grupper och enskilda kan även hyra bastun inomhus eller de två basturna vid stranden till Hormajärvi. Konferenslokaler med av utrustning hyrs även ut till företag. Rektorns hus ligger inom institutets gårdsgrupp, avskilt i närheten av sjön. Huset har lokaler för såväl fester som möten och kan inkvartera 1–6 personer.

Kisakallion urheiluopiston pääsisäänkäynti

Kisakallio Idrottsinstitut

160 platser, lämpligt för grupper.

Vivamo

Verksamhetscentret Vivamo

Verksamhetscentret Vivamo är en plats för stillhet mitt i det så kallade Trängsel- Finland. Centret ligger vid stranden till Lojo sjö och närheten till naturen och lugnet har gjort det välkänt för många, men centret kan även tjänstgöra som plats för olika evenemang, kurser och utbildningsdagar
samt semestrar och konferenser. I Vivamo ligger också den heliga Birgittas kapell och Stillhetens trädgård, den första i Norden, och här går Bibelbyns populära vandringar av stapeln.

Öppet: året om

Bibelbyn i Vivamo
Tiotusentals finländare har vandrat in i de eviga berättelserna i Bibelbyn i Vivamo. Besökarna vandrar i omgivningen kring Vivamo, blir en del av de bibliska skådespelen och smälter in i händelser som utspelade sig för mer än två tusen år sedan. Bibelbyn arrangerar sina vandringar på sommaren, påsken och julen. Alla skådespel sker i huvudsak utomhus. I
Vivamo kan du också inta en måltid, övernatta och låta stillhetens trädgård stilla dig.

Lylyisten kartano

Lylyisten Kartano

Priser efter säsong: i huvudbyggnaden 45–55 €/natt/pers. inkl. sängkläder och frukost, i stugorna 35–70 €/dygn eller 200–380 €/ vecka.
Den här idylliska landsbygdsmiljön har fem stugor, av vilka två är parhus, samt 12 rum i huvudbyggnaden, bäddar för sammanlagt 60 personer. På gården finns bastu, strandbastu för 30 personer och tre grilltak, varav ett vid sjöstranden. Dessutom har gården en restaurangsal för 50 personer samt en konferens- och festsal i stallbyggnaden. Naturen ger möjligheter till mångsidiga aktiviteter. På gården finns ett historiskt offerbord. I Nyland finns ett likadant bord i Ingå.

Martinpihan puutarha

Martinpiha Bastu

Martinpiha är en idyllisk turistgård på Storön nära Lojo sjö. Martinpiha har också traditionell bastu och badtunna. Inkvarteringen sker i vinterbonade bodar. Fest- och möteslokalerna passar för både mindre och större sällskap. Möjligheter till olika aktiviteter, såsom kanotsport, cykling mm. Därutöver kafé och butik.

Pohjolan tuvat

Pohjolan tuvats stugor ligger i Honkaniemi i Gerknäs vid Lojo sjö. Möjlighet till måltider för grupper året om (sommartid upp till 80 personer) och övernattning i de fina stugorna av torrfura. Utöver mat-och inkvarteringsservice erbjuder Pohjolan tuvat möjligheter till aktiviteter: allt från simning (även vinterbad) till kanotsport och fiske. Våra samarbetsparter arrangerar fiske- och naturutflykter samt snöskovandring med guide. På stranden kan ni också bada i en bastu av torrfura eller hyra en roddbåt och ge er ut på den fiskrika Lojo sjö, endera på egen hand eller med guide.

Sommarserveringen är öppen från midsommar till den 31 juli vardagar kl. 14–21 och veckoslut kl. 14–23. För grupper är uteserveringen öppen även andra tider hela sommaren, endast på beställning.
Tillgång till konferenslokaler för 25 personer.

Pois tieltä! Mötes- och bastulokaler

Pois Tieltä! erbjuder fartfyllda äventyr med terrängbilssafari. Pois Tieltä! har även nyligen färdigställda mötes- och bastulokaler i en idyllisk landsbygdsmiljö. Våra bastulokaler för 15 personer och möteslokaler för 30 personer står nu klara i lantgårdens huvudbyggnad. Bara en dryg halvtimme från Helsingfors.
Tillgång till konferenslokaler för 30 personer.

Share This