Gruppresor till Lojo - VisitLohja

Konferenslokaler

Gruppresor till Lojo

Gruppresor till Lojo

Lojoregionen kan erbjuda intressanta upplevelser för grupper året om. Av gårdarna i trakten tar Ojamo emot besökare, Tytyri gruva ger en inblick i gruvdrift och en trädgård för stillhet lockar i Vivamo. Vårt utbud av evenemang är rikligt och de högtstående konserterna tillfredsställer besökare med kulturella behov. Lojo har utmärkta förbindelser, vilket gör det lätt att komma till staden på ett besök för bara en dag eller för längre vistelse. Södra Finlands största sjö, gruvmuseet i kombination med den verksamma gruvan och sjöräddningscentret Meriturva är våra trumfkort som besöksmål. Sådana hittar du inte på annat håll i Finland!

Lojoguiderna (Lohjan Oppaat ry)

Lojoguiderna sköter rundvisningar med fackkunskap såväl i Lojo som i det övriga västra Nyland. Tytyri gruvmuseum hör även till guidernas arbetsfält. Guideföreningen Lohjan Oppaat ry har 21 auktoriserade guider som medlemmar. En guide låter er alltid ta del av de bästa och
mustigaste historierna om händelser i den närmaste omgivningen under gångna dagar och i dag. Guiderna ger även gärna rekommendationer om besöksmål och bistår i planeringen av färdvägar. Du kan boka en guide på Lojo turistservicecentrum eller genom att kontakta en guide direkt.

Mer information om guider: www.lohjanoppaat.fi

Paket för gruppresor till Lojoregionen utarbetas av:

 

Friman resor
019 2481004
info(a)frimanmatkat.fi
www.frimanresor.fi

Korsisaari Oy
09 8789 9050
mervi.torttila[a]korsisaari.fi
www.korsisaari.fi

Puolakan valmismatkat
(från Kouvola)
(05)5444 950
info(a)puolakka.com
www.puolakka.com

Share This