Gårdar och gårdsturism - VisitLohja

Sevärdheter

Gårdar och gårdsturism

Myllyniemi

Det idylliska Myllyniemi erbjuder en unik inramning för ett resultatrikt möte och seminarium, för en framgångsrik kurs och en oförglömlig fest. Vi gör allt för att det som behövs för ett lyckat möte ska fungera. Ta kontakt och var välkommen!

Verksamhetscentret Vivamo

Verksamhetscentret Vivamo är en plats för stillhet mitt i det så kallade Trängsel- Finland. Centret ligger vid stranden till Lojo sjö och närheten till naturen och lugnet har gjort det välkänt för många, men centret kan även tjänstgöra som plats för olika evenemang, kurser och utbildningsdagar
samt semestrar och konferenser. I Vivamo ligger också den heliga Birgittas kapell och Stillhetens trädgård, den första i Norden, och här går Bibelbyns populära vandringar av stapeln.

Öppet: året om

Bibelbyn i Vivamo
Tiotusentals finländare har vandrat in i de eviga berättelserna i Bibelbyn i Vivamo. Besökarna vandrar i omgivningen kring Vivamo, blir en del av de bibliska skådespelen och smälter in i händelser som utspelade sig för mer än två tusen år sedan. Bibelbyn arrangerar sina vandringar på sommaren, påsken och julen. Alla skådespel sker i huvudsak utomhus. I
Vivamo kan du också inta en måltid, övernatta och låta stillhetens trädgård stilla dig.

Äppelvingården Alitalo/Ciderberg Oy

Äppelvingården Alitalo erbjuder upplevelser bland tusentals äppelträd.   På gården finns bl.a. tamdjur, ett kafé och en vinbutik. Måltider i grupp på beställning. Öppen: sommartid dagligen, året om enligt överenskommelse.

Share This