Upplevelse- tjänster - VisitLohja

Sevärdheter

Upplevelse- tjänster

Upplevelsetjänster i Lojo

Aquapro Suomi Oy
– upplevelser i kajak- och kanot

-Kajak- och kanotuthyrning, Paddlingskurser och introduktion i paddling av instruktör, kanot- och kajakutflykter, Säkerhetsutbildning för paddlare, Kanot- och kajakupplevelser för grupper, skolning för paddlingstränare

+358 40 777 2988
melonta@aquaprosuomi.fiwww.aquaprosuomi.fi

Kartano Games

Kartano Games erbjuder upplevelser i terrängen kring Koivula gård, intill den nya motorvägen. Gårdsmiljön har vackra åker- och skogsplaner, vartill spelarna kan välja de nya Sup’air-tävlingsplanerna. Vårt utbud omfattar även en upplyst plan, som låter fantaster spela paintball året om.

Spel med instruktör och högklassig utrustning garanterar en säker och lustfylld erfarenhet, både för nybörjare och för erfarna spelare. Det mångsidiga paintball passar utmärkt även för rekreation och träning i företagsgrupper. Spelet är inte bara bra för konditionen, utan höjer också lagandan i gruppen i och med att deltagarna ska samarbeta.

Öppet:
varje dag året runt
040 1977495
info(a)kartanogames.fi
www.kartanogames.fi

Combat Sim Finland

Stridsspelet Live Action Combat är ett realistiskt actionspel i terrängen med en taktik som påminner om arméns. Spelet är effektiv motion, sportigt friluftsliv och trevlig underhållning. Stridsspelet ger de spelande lagen en utmaning att möta och olika motgångar att övervinna tillsammans samt utvecklar samhörigheten mellan deltagarna. Det är lämpligt för olika tilldragelser såsom en svensexa eller möhippa, födelsedag eller för företagsevenemang. Vapensimulatorerna fungerar med infraröd stråle som är ofarlig och osynlig. Spelet lämpar sig för alla, oavsett ålder och kön.

Pris: 10–25 €/person/h

Lojoåsvägen 1144, Lojo
040 504 9520
combatsimfin(a)elisanet.fi
www.battlefieldlive.fi

Safari Pois Tieltä!

Vi planerar och genomför ett safariprogram med terrängbilar eller fyrhjulingar på ett individuellt sätt enligt kundens önskemål och färdigheter. Terrängåkning är alltid lagarbete och alla deltagare har en viktig uppgift med att assistera föraren. Pois tieltä! utarbetar inte bara programmet för körningen, utan även måltider, bastubesök och annan rekreation
i samarbete med kunden. Vi har även möjlighet att arrangera möteslokaler, inkvartering och transport ut i terrängen efter era behov.

Prisexempel: En heldag på landet: 2 190 € + moms/grupp om 10 pers. (inkl. safari, transport, måltider och möteslokal)

Nummenkylävägen 60, 08680 Lojo
0500 563 681
paavo.hyrkko(a)poistielta.com
www.poistielta.com

Share This