Syö ja juo

Kahvilat

Alitalon omenaviinitila (kesäkahvila)

Alitalon omenaviinitilalla elämyksiä tuhansien omenapuiden keskellä. Viinitilan kahvilassa voit maistella talon viinejä tai juoda kupin kahvia. Tilalla on myös kotieläimiä. Kahvilasta löytyy pientä purtavaa niin makean kuin suolaisenkin nälkään. Ryhmille tarjoamme tilauksesta ruokapalveluja.

Avoinna: kesäaikaan päivittäin, ympäri vuoden sopimuksen mukaan.

Cafe Lauri

Cafe Lauri on perinteinen klassinen kahvila aivan kaupungin keskustassa. Sen juuret ovat syvällä Lohjalla, mutta vaikutteet tulevat suomalaisesta ja eurooppalaisesta kahvilakulttuurista. Toiminta-ajatuksena on tarjota laadukkaita kahvilaelämyksiä ammattitaitoisella ja ystävällisellä palvelulla. Suolaiset ja makeat kahvilatuotteet valmistetaan pääosin paikanpäällä ja tuotteiden raaka-aineissa suositaan lähialueen tuottajia. Kahvilassa on myös 8-10 hengen kokoustila.

Pauligin paras kahvila 2015.

Avoinna: ti-pe 10-19, la 10-17.

Cafetoria

Kahvin matkatessa eksoottisista maista paahtimoomme Etelä-Suomeen Cafetoria osallistuu aktiivisesti kahvin kaikkiin prosessointivaiheisiin. Näin voimme toimittaa Sinulle tuoreita, perinteisellä menetelmällä paahdettuja erikoiskahveja. Yhteistyömme kahvintuottajien sekä muiden gourmet-sektorin kumppaneidemme kanssa mahdollistaa laajan valikoiman upeita tuotteita. Tervetuloa Cafetoria-paahtimoon!

Tervetuloa erikoiskahvien maailmaan!

Kahvila St. Honoré

Tarjolla suussasulavat kakut, leivokset ja kahvileivät. Suolapalaa: Pait ja täytetyt croissantít. Salaatteja ja aina tuoretta kahvia. Laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löytyy runsaasti myös mm. gluteenittomia herkkuja sekä päivittäin hyvä valikoima täytekakkuja. Erikoistilauksesta ”kruunupäitten hovihankkija” kondiittori Timo Stolpe henkilökuntineen loihtii juhlaleivonnaiset niin pieniin, kuin suurempiinkin yritys- ja perhejuhliin. Kahvilassa on 40 asiakaspaikkaa, sopii myös ryhmille.

Avoinna: ma-pe 9-17, la 9-15.

Pink Lemon

Vuonna 2012 perustettu Konditoria Pink Lemon on raikas konditoria-kahvila Lohjan keskustan kupeessa, josta löytyy herkut arkeen ja juhlaan! Kahvilan valikoimassa huomioitu myös erityisruokavaliot. Tilaustuotteina upeat kakut ja suolaiset herkut juhlapäivään!

Martinpihan kahvilaravintola Venta la Riihi (kesäravintola)

Martinpihan kahvilaravintola Venta la Riihi (kesäravintola)

Martinpihan kahvilaravintola Riihessä voit nauttia tapaksia, kotona leivottuja suolaisia ja makeita herkkuja, salaatteja sekä päivittäin vaihtuvia lounaita (A-oikeudet). Samalla voit tehdä löytöjä myymälöistä, kesävaatteita, koruja, laukkuja, keittiökeramiikkaa, lahjatavaroita, antiikkia ja humpuukkia, puutarhatarvikkeita, tammitynnyreitä, takorautatuotteita ym. Ryhmäruokailutilaukset erikseen. . Heinäkuussa elävää musiikkia sunnuntai iltapäivisin. Laiturimme on Seppälän salmessa.

Avoinna:
toukokuu la-su 11-16
kesä-elokuu: ti-pe 11-18, la-su 11-16, ma suljettu

Torikahvila Kaffela

Kaffela on torikahvila ja kohtaamispaikka Lohjan Kauppatorilla. Tarjoaa asiakkaille lähi- ja kotileipomon makeita ja suolaisia kahvilatuotteita. Kahvilassa on A-oikeudet.

Lohjan kauppatorin Kaffela on avoinna:
Tiistaina klo 7.00-14.00
Keskiviikkona klo 9.00-18.00
Torstaina klo 7.00-14-00
Perjantaina klo 7.00-18.00
Lauantaina klo 7.00-14.00

Huom! Aukioloajat ovat voimassa 26.6-28.7.2018 asti.

Tervetuloa!

Facebook sivu

Allaskahvila Uikku

Allaskahvila Uikku Kahvila virkistysuimala Neidonkeitaan yhteydessä.

Lounas arkisin ma-pe klo 10.30-14.

Cafe Wanha Virkkala

Tunnelmallinen kahvilapaikka.

Carnevale Coffee Roastery

Tervetuloa testaamaan kahvimme, viinimme, salaatit, tapakset, uudet juustolautaset.Oman kahvipaahtimomme tuoreet kahvit ja erikoiskahvit joka päivä. Laurinkadun ja Ilmari-Sippolan kadun kulmauksessa.Tervetuloa nauttimaan päivisin ja iltaisin.

Avoinna:
ma-ti 9.30-19,
ke-la 9.30-23,
su suljettu

Facebook sivu

Hilman herkku

Hellitä hetkeksi ja poikkea kaffelle Hilman Herkkuun! Makeita ja suolaisia leivonnaisia sekä erikoiskahveja ja teetä. Tilauksesta voileipä- ja täytekakkuja.

Kahvila Kampus

Viihtyisä 16-paikkainen kahvila Lohjan pääkirjastossa. Tarjolla kotileivonnaisia. Kahvila Kampuksesta voit myös tilata sopimuksen mukaan,etukäteen tarjoilun esim. Järnefeltinsalin tilaisuuksiin (max 50 hlöä).

Kahvila Liisa

Tunnelmallinen, vanhanajan kahvila aivan Lohjan keskustassa.

Kahvila Ventelän Resiina

Lohjan Asemalla sijaitseva viihtyisä kahvila.

Avoinna:
ma – pe: 7:00 – 15:00
la: 8:00 – 15:00
su: suljettu

Kahvitupa Nina-Maria

Vanhanajan maalaistunnelmaa Lohjan keskustan sydämessä. Tarjolla suussa sulavia herkkuja suolaisen ja makean nälkään. Ryhmäruokailumahdollisuus n. 20hlö.

Kasvihuoneilmiö: Elämystavaratalo & Kahvila/Ravintola

Tervetuloa kahvila-ravintolaan ja sadunhohtoisten elämysten maailmaan! Ilmiömäinen elämystavaratalo on täynnä ”hallittua kaaosta ja hillittyä hulluutta”. Nähtävyys, josta puhutaan, on nähtävä!

Avoinna:
talvella ma-su 10-18,
kesä-elokuussa ma-su 09-20,
lounas 11-15

Lakeside Cafe

Lakeside Cafe sijaitsee aivan Lohjanjärven rannalla luonnonrauhassa ja tarjoaa upeat tilat kokouksille, aivoriihille, koulutuspäiville, juhlille ja muistotilaisuuksille. A-oikeudet.

Avoinna:
Kesällä: ti-su 12-22 (säävaraus)
Muina vuodenaikoina viikonloppuisin.

019-314 693 tai 045-1122274

Lohjan ABC (avoinna 24h)

ABC-Restaurant on liikennemyymälän varsinainen sydän. Se on aina tilavasti ja viihtyisästi sisustettu. Tilanteesi mukaan voit asioida nopeasti tai viihtyä pitempään. Kesäisin käytössä on viihtyisä terassi, joka useissa yksiköissä on katettu.

Lounaskahvila Presso

Piipahda Pressoon virkistävälle kahville tai herkulliselle lounaalle työpäivän tai ostosreissun lomassa. Valikoimiin kuuluvat mm. suolaiset ja makeat leivonnaiset, päivittäin vaihtuvat lounaat sekä hyvä kahvivalikoima. Presson löydät kauppakeskus Prismasta. Presson kabinetissa tilat mm. kokousten järjestämiseen. Kahvila Pressossa on myös WLAN – yhteys. Ryhmäruokailumahdollisuus ja kokoustilat käytettävissä 40 hengelle.

Lounaskahvila Punakaneli

Viihtyisä lounaskahvila, erinomaisella sijainnilla. Maistuva kotiruokalounas tarjolla seisovasta pöydästä klo 11.00-13.00. Annoksen saat halutessasi mukaan. Kahvila avoinna klo 9.00-14.00. Sopii erinomaisesti ryhmille sekä liikuntarajoitteisille. Ryhmäruokailumahdollisuus ja kokoustilat käytettävissä 80 hengelle erillisellä varauksella myös muina aikoina.

Varaukset Punakanelin aulaemännältä klo 9.00-14.00 välisenä aikana, soittamalla tai sähköpostilla.

Tuukkasen kahvila

30-paikkainen B-oikeuksin varustettu leipomo-kahvila. Tarjolla kahvia sekä perinteiden mukaisesti valmistettuja leipomotuotteita. Myös luomutuotteita.

Avoinna: ma-pe klo 8-18, la klo 8-14

Share This