Syö ja juo

Pubit ja yökerhot

Antikvaarinen oluthuone Opus K

Opus K on ainutlaatuinen antikvaarisen kirjakaupan ja erikoisolutravintolan yhdistelmä, ainutlaatuinen Suomessa, kenties muuallakin. Opus K oli ravintola tupakoimattomuuden edelläkävijä ollen Suomen ensimmäinen A-oikeuksin varustettu, täysin savuton iltaravintola. Kirjavalikoimaamme leimaa asiallisuus: Löydät ihania romaaneja, laatudekkareita ja jännityskirjoja sekä kiehtovia vanhoja tietokirjoja.

Olutvalikoimamme on erittäin laaja: Hanaoluita on 15, pullo-oluita keskimäärin 50-70 eri nimikettä. Erityisesti suosimme suomalaisia pienpanimoja. Siiderivalikoimammekin on laaja: neljä hanasiideriä, kotimaista yritämme suosia tässäkin. Pullosiiderit ovat peräisin lähinnä Suomi-Englanti-Ranska akselilta, toki muuallakin valmistettuja pullotteita esiintyy listalla satunnaisesti.

Opus K:ssa on myös monenlaisia tapahtumia: musiikki-iltoja, joissa soi jazz, pop, blues, laulelma ja erilainen populäärimusiikki sekä tietysti tietovisailu, Opusvisa. Opus K:hon voit tulla lukemaan kirjojen lisäksi päivän lehtiä. Pöytäpeli-illat ystävien kesken ovat meillä varsin tuttu näky.

Paikkoja: Salissa 60 , kabinetissa 20
Kokouspaikkoja: 25
Ryhmäpaikkoja: Sisäpihan terassi 60, kadunpuolen terassi 21

London

Pala Lontoota Lohjan keskustassa! Pubimainen fiiliksen yökerho London tarjoaa nyt myös Laurinkadulla aitoa englantilaista meininkiä aikuisten makuun. Live-esiintyjiä pääsee Londonissa viikottain, pääsääntöisesti viikonloppuisin. Londonista löytyy tanssilattia ja yökerhon musiikkimaailma koostuu aikuisrockin ja -popin 80-luvun parhaista paloista aina nykypäivän uusimpiin hitteihin. Lohjan Londonista löytyy myös mahdollisuus pelata casino-pelejä illan vieton lomassa. Ja kesällä juhlat jatkuvat myös terassillamme!

Monaco Nightclub ja Pub Ryysyranta

Kaupungin parasta viihdettä aikuiseen makuun. Musiikki on parasta livenä ja sitä tarjoilevat Suomen parhaimmat artistit. Monaco Nightclub avoinna säännöllisesti lauantaisin klo 22-04.

Ikäraja K-22

Perjantaisin avoinna ryysyrannan puoli ellei Monacossa ole esiintyjää.

Facebook sivu

Pub Wame

Legendaarinen Lohjalainen olohuone kaupungin keskustassa. Suosittu viikonlopun kohtauspaikka. Ilmainen bilis ja darts ja paljon lautapelejä. muista myös tietovisa torstai-iltaisin ja sunnuntain päiväpokeri klo 15 alkaen!

Pusulan krouvi

Ravintola, pubi ja kesäterassi. Lounas arkisin, a la carte viikonloppuisin. Rehtiä ruokaa lähiseudun tuoreista raaka-aineista.

Avoinna:
ti-to klo 11-20,
pe 11-02,
la 12-02

Ravintola Petteri

Ravintola Petteri on perinteikäs, aivan Virkkalan keskustassa sijaitseva ravintola. Olemme seudun viihtyisin olohuone, lisäksi meillä on paikkakunnan aurinkoisin terassi. Petteriin kokoontuvat iloisen ja kodikkaan ilmapiirin ystävät.Tarjolla on juomien lisäksi tanssia, jukeboxi, biljardia ja ajanvietepelejä.Lisäksi asiakkaiden käytössä on ilmainen nettipääte sekä NINTENDO WII! Hyvään fiilikseen virittää Dj perjantai ja lauantai-iltaisin sekä kerran kuussa järjestettävät liveillat.

Tanhuhovi

Tanhuhovi on Etelä-Suomen suurin tanssija huvikeskus. Tanhuhovissa tanssitaan huippuartistien tahdittamana. Tiloja voidaan käyttää myös juhla- tai kokoustiloina. Tanssisalin lisäksi löytyy kahvio, erilliset pubtilat A-oikeuksin, tunnelmallinen disco sekä kesäterassi. Lisäksi erillinen kabinettitila, jossa karaoke.

Exit NightClub

Lohjan uusin yökerho EXIT tarjoaa kaupungin parasta yöelämää keskiviikosta sunnuntaihin. Yökerho rakentuu kolmesta eri osastosta; Club Second Base, BileKaraoke ja Retrodisco , joten jokaiselle löytyy varmasti jotain.

Share This