Ravintolat - VisitLohja

Syö ja juo

Ravintolat

Gasthaus Lohjan Ravintola

Gasthaus Lohja on idyllinen ja lämminhenkinen hotelli-ravintola Lohjan keskustan tuntumassa. Hotellissa on tunnelmallinen, myös tilausravintolana sekä kokous- ja juhlatilana toimiva kellariravintola, baari sekä kabinetit. Ravintolan katettu terassialue on avoinna A-oikeuksin toukokuusta lokakuuhun. Ravintolamme on avoinna maanantaista lauantaihin klo 15.00 – 22.00. Tilausravintolana toimimme myös muina aikoina ja sunnuntaisin. Keittiö sulkeutuu klo 21.30. Monipuoliselta listaltamme mm. salaatit, pastat ja kokolihaburgerit sekä oma erikoisuutemme perunaröstit eri lisukkeilla. Lähes kaikki annoksemme on saatavissa myös gluteenittomana sekä laktoosittomina. Ravintolaan mahtuu noin 45 henkilö ja terassille noin 45 henkilöä.

Poikkea käymään tai pyydä tarjoustamme juhla- tai kokouspaketista majoituksineen:
019 331 771/info@gasthauslohja.fi
Löydymme myös Facebookista ja Instagramista nimellä Gasthaus Lohja

Lohjan keskustaan ja linja-autoasemalle on matkaa n 800 m ja lähin pysäkki sijaitsee 200 m päässä hotellilta. Hotellin piha-alueella on maksuton pysäköinti.

Mikko Utter

Mikko Utterin isännöimä 8 paikkainen ruokabaari. Intohimolla käsityönä tehtyä ruokaa ja siihen sopivia viinejä.

Kaffe ja Piffi

Kahvila- lounas ja A`la carte ravintola . Meillä varattavan 20 hengen kabinetti juhliin, kokouksiin tai kursseille. Voit varata myös koko ravintolan yksityistilaisuuksiin, Ravintolassa on 91 asiakaspaikkaa ja terasilla  52 paikkaa.  Tilauksesta teemme kakkuja ja leivoonaisia.  Kesäisin iso terassi. Tule kokeilemaan.

Katso aukioloajat ja lisätietoa

Kaffe ja Piffin Facebook

Lounaskahvila Punakaneli

Viihtyisä lounaskahvila, erinomaisella sijainnilla. Maistuva kotiruokalounas tarjolla seisovasta pöydästä klo 11.00-13.00. Annoksen saat halutessasi mukaan. Kahvila avoinna klo 9.00-14.00. Sopii erinomaisesti ryhmille sekä liikuntarajoitteisille. Ryhmäruokailumahdollisuus ja kokoustilat käytettävissä 80 hengelle erillisellä varauksella myös muina aikoina.

Varaukset Punakanelin aulaemännältä klo 9.00-14.00 välisenä aikana, soittamalla tai sähköpostilla.

Lounasravintola Oiva

Linnaistenhovin katutasossa toimii lounasravintola Oiva, joka on avoinna kaikille, myös muille kuin talon asukkaille.  Ravintola Oiva on avoinna arkisin klo 8.00 – 9.30 (aamiainen) ja klo 10.30 – 13.30 (lounas). Ruokaa voi ostaa myös mukaan! Vaaleaa leipää myynnissä, perjantaisin myös pullaa. Ravintoloitsija Henrik Ståhl toivottaa niin vanhat kuin uudetkin asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi! Myös tilaus- ja juhlapalvelut. Ravintola toimii Senioritalo Linnaistenhovin katutasossa.

St.Laurence Klubiravintola

Klubiravintola palvelee golfkaudella päivittäin ja on avoinna kaikille. Tervetuloa!

Olemme kahvila, lounas- ja alacarte ravintola. Lounaslista päivitetään viikoittain kotisivuillemme.
Meidät tunnetaan hyvästä ruuasta ja ystävällisestä, rennosta palvelusta. Ruokatuotteemme pohjana on laadukkaat ja vastuullisesti tuotetut raaka-aineet, itsetekeminen ja maku.

Ravintolasta avautuu upeat vihreät näkymät golfkentälle. Isolla terassi voi nauttia hyvästä ruoasta, oluen, viinien ja laajan alkoholittoman juomavalikoimamme kera.

Talvella palvelemme tilauksesta. Ravintolasaliin mahtuu n. 70 henkilöä ja klubitalon saunat ovat myös käytössä.

Kisakallion ravintola Sport

Ravintola Sport panostaa monipuoliseen ja terveelliseen ruokavaliooon. Kisakallion asiakaskuntaan kuuluu urheilijoiden lisäksi asiakkaita muksuista mummoihin unohtamatta yritysasiakkaiden vaativampia a´la Carte annoksia. Ravintola Sport palvelee tinkimättömällä ammattitaidolla tarjoten kaikille herkullista syötävää. Tervetuloa nauttimaan!

Päärakennuksen Ravintola Sport buffet-pöytä avoinna:
ma–to klo 8.00–21.00
pe–la klo 8.00–22.00
su klo 8.00-20.00

Eväs-Torppa

Lounasravintola -kahvila Eväs-Torppa on perustettu vuonna 2003 vuoden alussa. Eväs-Torppa sijaitsee Lohjan Virkkalassa Pähkinäniemen läheisyydessä(entinen Sementtitehtaan ruokala).

Ravintola & Sports Bar Royal Raiders

Ravintola & Sports Bar Royal Raiders

www.royalraiders.fi

Juhlatalo Kokki

Perhejuhlat, häät, syntymäpäivät, kastejuhlat, muistotilaisuudet. Ruokailut ryhmille tilauksesta. Tilaukset ja tiedustelut: 050 517 5414

Kahvila-ravintola Haukanpesä

Lounas joka päivä klo 10.30-17, a la carte, sämpylöitä. Kesällä terassi.

Avoinna Ma-pe 6-21, la-su 8-21.

Kahvila-ravintola Ykköspesä

Lounas, a la carte, tuoreet paikan päällä leivotut kahvileivät ja sämpylät.

Avoinna Ma-pe 5-21, la 8-18, su 8-21.

Kasvihuoneilmiö: Elämystavaratalo & Kahvila/Ravintola

Tervetuloa kahvila-ravintolaan ja sadunhohtoisten elämysten maailmaan! Ilmiömäinen elämystavaratalo on täynnä ”hallittua kaaosta ja hillittyä hulluutta”. Nähtävyys, josta puhutaan, on nähtävä!

Avoinna:
talvella ma-su 10-18,
kesä-elokuussa ma-su 09-20,
lounas 11-15

 

Koulutusravintola Taito

Koulutusravintoloissa opiskelee vuosittain noin 150 matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelijaa. He valmistavat ja tarjoilevat ruuat opettajiensa johdolla. Ruokalistat, teemat ja tarjoilutavat vaihtuvat kulloinkin vuorossa olevan opiskelijaryhmän opetussuunnitelman mukaisesti.

Lohjan ABC (avoinna 24h)

ABC-Restaurant on liikennemyymälän varsinainen sydän. Se on aina tilavasti ja viihtyisästi sisustettu. Tilanteesi mukaan voit asioida nopeasti tai viihtyä pitempään. Kesäisin käytössä on viihtyisä terassi, joka useissa yksiköissä on katettu.

Pusulan krouvi

Ravintola, pubi ja kesäterassi. Lounas arkisin, a la carte viikonloppuisin. Rehtiä ruokaa lähiseudun tuoreista raaka-aineista.

Avoinna:
ti-to klo 11-20,
pe 11-02,
la 12-02

Ravintola Amar

Ravintola Amar on tasokas ja viihtyisä, hyvän ruoan ystävien ruokaravintola Lohjan keskustassa. Listaltamme löytyy niin intialaisia, kuin myös suomalaisia ruokia. Meillä voit herkutella mehevällä, murealla sisäfileepihvillä tai herkullisilla, aidossa tandoori -kiviuunissa valmistetuilla intialaisilla herkuilla! Jokaisen makuelämyksen valmistamme laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, sydämellä. Meillä on myös lastenlista!

Lounaspöytämme katettuna maanantaista perjantaihin kello 10.30-15.00
Viikonloppubuffet lauantaina kello 12.00-18.00 ja
sunnuntaina kello 12.00-17.00!

6 lämmintä ruokaa, keitto, runsas salaattipöytä, kahvia ja kakkua. Tilavaa kabinetti tilattavissa perhejuhliin tai lounaspalaveriin!

Ravintola Amar’s Grillhouse

Viihtyisä ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia laavakivigrillissä grillattuja pihvejä, kasvis -ja kalaruokia, broileria. Arkisin lounasta. A-oikeudet.

Ravintola Caballo Bayo

Meksikolainen ravintola, tulisine ruokineen ja tunnelmallisine sisustuksineen. Kesäaikaan avoinna myös kattoterassi.

Ravintola Kun Ming

Viihtyisä ja monipuolinen lounasravintola Lohjan keskustassa

Ravintola Nahkurintalli

Nahkurintalli sijaitsee Lohjan nahkurintorin laidalla.Ruokailemaan mahtuu 40 henkeä ja päivisin tarjottava lounas vaihtelee viikoittain. Iltaisin pääset nauttimaan á la carte annoksista ja hyvästä tunnelmasta viinien ääressä. Ravintolassa on a-oikeudet.

Saukkolan ruokasali

Perheravintola.Buffet arkisin klo 10.30-15, á la carte-lista. Kuljetuspalvelu joka päivä klo 10-19. Avoinna Su-to 9-20, pe-la 9-22. B-oikeudet.

Sushi House

Sushi- ja Thairuokaa Lohjantähden 2. kerroksessa.

Sushihousen Facebook sivu

Trattoria Gusto

Ravintola ” Trattoria GUSTO ” tarjoaa aitoa italialaista ruokaa Lohjan keskustassa. Perheet, ystävät, työporukat…kaiken ikäiset ystävämme. Maukkaat pastat, risotot, pizzat ja antipastot sekä tuore jälkiruoka tekevät ravintolasta erityisen. Tervetuloa nauttimaan reiluista italialaisista annoksista kodikkaaseen Trattoria Gustoon! Syö, juo ja nauti italialaisesta lämmöstä Lohjan keskustassa!

Avoinna:
Ma, Ke, To 11-22,
Ti – suljettu,
Pe 11-23,
La 12-23,
Su 12-21

Nyt meiltä myös HERKULLISTA LOUNASTA arkisin klo 11.00-14.30.

Vivamon ravintola

Vivamon ravintolasta löytyy monipuoliset palvelut vaativaankin makuun. Osaava henkilökunta palvelee ilolla ja ammattitaidolla viihtyisässä miljöössä ja maisemassa. Ravintolassa on päivittäin vaihtuva lounasruoka. Ravintola palvelee arkisin ja sunnuntaisin.

Kurssien ja tapahtumien aikana ravintola on avoinna klo 8.00-21.00. Yhteydenotot: sähköpostilla tai soittamalla.

Fener´s restaurant kebab & pizza

Share This