Syö ja juo

Ravintolat

Hotelli-Ravintola Gasthaus Lohja

Gasthaus Lohja on idyllinen ja lämminhenkinen hotelli-ravintola keskustan tuntumassa.Hotellissa on tunnelmallinen kellariravintola, baari sekä kabinetit mm. kokouskäyttöön ja katettu terassialue joka on toukokuusta lokakuuhun varattavissa A-oikeuksin myös yksityistilaisuuksiin. Ravintolamme on avoinna maanantaista lauantaihin klo 15.00 – 22.00,tilausravintolana toimimme myös muina aikoina ja sunnuntaisin. Keittiö sulkeutuu klo 21.30. Monipuoliselta listaltamme mm. salaatit, pastat ja kokolihaburgerit sekä oma erikoisuutemme perunaröstit eri lisukkeilla. Lähes kaikki annoksemme on saatavissa myös gluteenittomana sekä laktoosittomina.

Kaffe ja Piffi

Kahvila- lounas ja A`la carte ravintola . Meillä varattavan 20 hengen kabinetti juhliin, kokouksiin tai kursseille. Voit varata myös koko ravintolan yksityistilaisuuksiin, Ravintolassa on 91 asiakaspaikkaa ja terasilla  52 paikkaa.  Tilauksesta teemme kakkuja ja leivoonaisia.  Kesäisin iso terassi. Tule kokeilemaan.

Katso aukioloajat ja lisätietoa

Kaffe ja Piffin Facebook

Kanneljärven Opisto

Kanneljärven Opisto tarjoaa erinomaiset puitteet toimintapäiville, kursseille, kokouksille sekä leireille luonnonkauniissa ympäristössä Hormajärven rannalla ympäri vuoden. Viikonloppuisin tarjoamme ruoka- sekä majoituspalveluja ryhmille.

Tarjoamme majoitusta ainoastaan ryhmille. Majoitus tapahtuu pääasiassa 2 hengen huoneissa. Opistolle mahtuu kerrallaan n. 125 yöpyjää. Kaikissa huoneissa on vuodevaatteet, WC ja suihku sekä keittomahdollisuus omilla astioilla. Majoittuminen tapahtuu tulopäivänä n. klo 9.00–10.00. Huoneiden ja avainten luovutus on ennen lähtöpäivän lounasta. Hinta: alk. 34 €/hlö/vrk

Järvi Cafe & Bar

Lohjanjärven rannalla on upea kenraali Laguksen vanha puinen huvila Villa Haikari, joka suojelukohteena tarjoaa romanttiset puitteet kahvitteluun, ruokailuun tai illanviettoon. Rannassa on venelaituri sekä tanssipaviljonki. Kesäiseltä terassilta on upeat näköalat Lohjanjärvelle. Ravintola Järvi Cafe & Bar toimii a la carte – ravintolana kesäisin.

Lounaskahvila Punakaneli

Viihtyisä lounaskahvila, erinomaisella sijainnilla. Maistuva kotiruokalounas tarjolla seisovasta pöydästä klo 11.00-13.00. Annoksen saat halutessasi mukaan. Kahvila avoinna klo 9.00-14.00. Sopii erinomaisesti ryhmille sekä liikuntarajoitteisille. Ryhmäruokailumahdollisuus ja kokoustilat käytettävissä 80 hengelle erillisellä varauksella myös muina aikoina.

Varaukset Punakanelin aulaemännältä klo 9.00-14.00 välisenä aikana, soittamalla tai sähköpostilla.

Eväs-Torppa (lounasravintola)

Lounasravintola -kahvila Eväs-Torppa on perustettu vuonna 2003 vuoden alussa. Eväs-Torppa sijaitsee Lohjan Virkkalassa Pähkinäniemen läheisyydessä(entinen Sementtitehtaan ruokala).

Greenside Café & Restaurant Oy

Meidät tunnetaan hyvästä ruoasta ja ystävällisestä palvelusta. Meriittejämme on mm. Finnish Challenge Tour- ammattilaiskilpailun ravintolatarjoilut joneljänä vuotena Master Golfissa ja Kytäjä Golfissa. Yrityksemme esimiehet ovat ravintola-alan ammattilaisia, ja olemme Mara ry:n jäsenyritys.Ravintoloitsija Hannele Heikuralla on kokemusta golftoiminnasta mm. naisten kapteenina

Ravintola & Sports Bar Royal Raiders

Ravintola & Sports Bar Royal Raiders

www.royalraiders.fi

Juhlatalo Kokki

Perhejuhlat, häät, syntymäpäivät, kastejuhlat, muistotilaisuudet. Ruokailut ryhmille tilauksesta. Tilaukset ja tiedustelut: 050 517 5414

Kahvila ravintola Haukanpesä

Lounas joka päivä klo 10.30-17, a la carte, sämpylöitä. Kesällä terassi.

Avoinna Ma-pe 6-21, la-su 8-21.

Kahvilaravintola Ykköspesä

Lounas, a la carte, tuoreet paikan päällä leivotut kahvileivät ja sämpylät.

Avoinna Ma-pe 5-21, la 8-18, su 8-21.

Kasvihuoneilmiö: Elämystavaratalo & Kahvila/Ravintola

Tervetuloa kahvila-ravintolaan ja sadunhohtoisten elämysten maailmaan! Ilmiömäinen elämystavaratalo on täynnä ”hallittua kaaosta ja hillittyä hulluutta”. Nähtävyys, josta puhutaan, on nähtävä!

Avoinna:
talvella ma-su 10-18,
kesä-elokuussa ma-su 09-20,
lounas 11-15

Kisakallion ravintola Sport

Ravintola Sport panostaa monipuoliseen ja terveelliseen ruokavaliooon. Kisakallion asiakaskuntaan kuuluu urheilijoiden lisäksi asiakkaita muksuista mummoihin unohtamatta yritysasiakkaiden vaativampia a´la Carte annoksia. Ravintola Sport palvelee tinkimättömällä ammattitaidolla tarjoten kaikille herkullista syötävää. Tervetuloa nauttimaan!

Päärakennuksen Ravintola Sport buffet-pöytä avoinna:
ma–to klo 8.00–21.00
pe–la klo 8.00–22.00
su klo 8.00-20.00

Koulutusravintola Taito

Koulutusravintoloissa opiskelee vuosittain noin 150 matkailu-, ravitsemis- ja talousalan opiskelijaa. He valmistavat ja tarjoilevat ruuat opettajiensa johdolla. Ruokalistat, teemat ja tarjoilutavat vaihtuvat kulloinkin vuorossa olevan opiskelijaryhmän opetussuunnitelman mukaisesti.

Lohjan ABC (avoinna 24h)

ABC-Restaurant on liikennemyymälän varsinainen sydän. Se on aina tilavasti ja viihtyisästi sisustettu. Tilanteesi mukaan voit asioida nopeasti tai viihtyä pitempään. Kesäisin käytössä on viihtyisä terassi, joka useissa yksiköissä on katettu.

Lounaskahvila Presso

Piipahda Pressoon virkistävälle kahville tai herkulliselle lounaalle työpäivän tai ostosreissun lomassa. Valikoimiin kuuluvat mm. suolaiset ja makeat leivonnaiset, päivittäin vaihtuvat lounaat sekä hyvä kahvivalikoima. Presson löydät kauppakeskus Prismasta. Presson kabinetissa tilat mm. kokousten järjestämiseen. Kahvila Pressossa on myös WLAN – yhteys. Ryhmäruokailumahdollisuus ja kokoustilat käytettävissä 40 hengelle.

Lounasravintola Oiva

Linnaistenhovin katutasossa toimii Toiminimi Sini Vuorelan ylläpitämä lounasravintola, joka on avoinna kaikille, myös muille kuin talon asukkaille. Oivasta saa maukasta kotiruokaa sekä aamiaista edulliseen hintaan. Viikottain vaihtuva ruokalista. Annoksia myös mukaan. Lisäksi juhla- ja pitopalvelua. Voit tilata myös erikseen voileipä- ja täytekakkuja, suolaisia tai makeita piirakoita ym.

Oiva on avoinna arkisin klo 8.30 – 14.00
Aamiaisbuffet klo 8.30 – 9.30
Lounasbuffet klo 11 – 14

Mikko Utter

Mikko Utterin isännöimä 8 paikkainen ruokabaari. Intohimolla käsityönä tehtyä ruokaa ja siihen sopivia viinejä.

Pusulan krouvi

Ravintola, pubi ja kesäterassi. Lounas arkisin, a la carte viikonloppuisin. Rehtiä ruokaa lähiseudun tuoreista raaka-aineista.

Avoinna:
ti-to klo 11-20,
pe 11-02,
la 12-02

Ravintola Amar

Ravintola Amar on tasokas ja viihtyisä, hyvän ruoan ystävien ruokaravintola Lohjan keskustassa. Listaltamme löytyy niin intialaisia, kuin myös suomalaisia ruokia. Meillä voit herkutella mehevällä, murealla sisäfileepihvillä tai herkullisilla, aidossa tandoori -kiviuunissa valmistetuilla intialaisilla herkuilla! Jokaisen makuelämyksen valmistamme laadukkaista ja tuoreista raaka-aineista, sydämellä. Meillä on myös lastenlista!

Lounaspöytämme katettuna maanantaista perjantaihin kello 10.30-15.00
Viikonloppubuffet lauantaina kello 12.00-18.00 ja
sunnuntaina kello 12.00-17.00!

6 lämmintä ruokaa, keitto, runsas salaattipöytä, kahvia ja kakkua. Tilavaa kabinetti tilattavissa perhejuhliin tai lounaspalaveriin!

Ravintola Amar’s Grillhouse

Viihtyisä ravintola, jossa tarjoillaan herkullisia laavakivigrillissä grillattuja pihvejä, kasvis -ja kalaruokia, broileria. Arkisin lounasta. A-oikeudet.

Ravintola Caballo Bayo

Meksikolainen ravintola, tulisine ruokineen ja tunnelmallisine sisustuksineen. Kesäaikaan avoinna myös kattoterassi.

Ravintola Kun Ming

Viihtyisä ja monipuolinen lounasravintola Lohjan keskustassa

Ravintola Lahjahovi

Tarjolla pizzoja, kebabia, pihvejä, Tex Mexiä, intialaista ruokaa ym.

Avoinna joka päivä 9-19, kesäisin 9-20.

Ravintola Nahkurintalli

Nahkurintalli sijaitsee Lohjan nahkurintorin laidalla.Ruokailemaan mahtuu 40 henkeä ja päivisin tarjottava lounas vaihtelee viikoittain. Iltaisin pääset nauttimaan á la carte annoksista ja hyvästä tunnelmasta viinien ääressä. Ravintolassa on a-oikeudet.

Sammatin Kievari

Kievari sijaitsee Valkjärven ja Iso-Ruokjärven välisellä luonnonkauniilla koivuisella kannaksella. Rakennus on aikoinaan ollut Sammatin kunnan koulu, tunnettu nimillä Koivikon tai Paikkarin koulu ja se on valmistunut vuonna 1913. Kievari palvelee sammattilaisia, kesäasukkaita ja matkailijoita idyllisessä ympäristössä.

Asiakkaat saavat maittavan ja täyttävän lounaan runsaasta valikoimasta tai he voivat varata Sammatin Kievarin herkullisine ruokineen omiin yksityistilaisuuksiinsa. Ravintolalla on täydet anniskeluoikeudet, jotta tilaisuudet pystytään pitämään kaikin puolin juhlallisina. Ravintolassa on tilaa 120 henkilölle ja Ulkoterassilla 100 henkilölle.

Saukkolan ruokasali

Perheravintola.Buffet arkisin klo 10.30-15, á la carte-lista. Kuljetuspalvelu joka päivä klo 10-19. Avoinna Su-to 9-20, pe-la 9-22. B-oikeudet.

Sushi House

Sushi- ja Thairuokaa Lohjantähden 2. kerroksessa.

Sushihousen Facebook sivu

Trattoria Gusto

Ravintola ” Trattoria GUSTO ” tarjoaa aitoa italialaista ruokaa Lohjan keskustassa. Perheet, ystävät, työporukat…kaiken ikäiset ystävämme. Maukkaat pastat, risotot, pizzat ja antipastot sekä tuore jälkiruoka tekevät ravintolasta erityisen. Tervetuloa nauttimaan reiluista italialaisista annoksista kodikkaaseen Trattoria Gustoon! Syö, juo ja nauti italialaisesta lämmöstä Lohjan keskustassa!

Avoinna:
Ma, Ke, To 11-22,
Ti – suljettu,
Pe 11-23,
La 12-23,
Su 12-21

Nyt meiltä myös HERKULLISTA LOUNASTA arkisin klo 11.00-14.30.

Vivamon ravintola

Vivamon ravintolasta löytyy monipuoliset palvelut vaativaankin makuun. Osaava henkilökunta palvelee ilolla ja ammattitaidolla viihtyisässä miljöössä ja maisemassa. Ravintolassa on päivittäin vaihtuva lounasruoka. Ravintola palvelee arkisin ja sunnuntaisin.

Kurssien ja tapahtumien aikana ravintola on avoinna klo 8.00-21.00. Yhteydenotot: sähköpostilla tai soittamalla.

Fener´s restaurang kebab & pizza

Share This