Lohjan esitteet ja kartat - VisitLohja

Tietoa Lohjasta

Lohjan esitteet ja kartat

Lohjan Matkailun julkaisut vuodelle 2019 ovat matkailijan kartan sekä Kesän 2019 viikko-ohjelma (julkaisu kesäkuu 19). Matkailijan kartta on julkaistu myös ruotsin-, englannin-, saksan- ja venäjänkielellä. Kesän viikko-ohjelma julkaistaan myös englanniksi. Lohjan matkailukartta sekä kesän viikko-ohjelma ovat jaossa Lohjan Matkailun toimistolla (Laurinkatu 50), sekä muissa Lohjan Kaupungin asiakaspalvelupisteissä että kirjastoissa, Lohjan ABC:llä ja lohjalaisissa matkailukohteisa. Matkailukartta sekä Kesän viikko-ohjelma ovat myös ladattavissa sekä selattavissa alla olevien linkkien kautta:

Lohjan Matkailukartta 2019

Luettava versio

Ladattava kartta: Matkailukartta_2019_FIN (pdf.)

Kesän 2019 viikko-ohjelma

Kesän 2019 viikko-ohjelma on saatavilla suomeksi ja englanniksi Lohjan Matkailupalvelukeskuksesta, Lohjan Pääkirjasta ja matkailukohteista ympäri Lohjaa. Voit myös ladata viikko-ohjelman täältä:

viikko-ohjelma 2019_FIN

viikko-ohjelma 2019_ENG

Selattavissa on myös seuraavat kartat Lohjan alueelta:

Lohjan Pysäköintikartta

Lohjan kaupungin keskustan alueella on pysäköintipaikkoja yhteensä noin 1900 autopaikkaa. Näistä yleisillä paikoilla on n. 1580 ja yksityisillä paikoilla n. 320 autopaikkaa. Pysäköintipaikkojen maksullisuus ja aikarajoitteisuus on voimassa maanantaista perjantaihin klo 8-17. Lauantaisin ja sunnuntaisin Lohjan Kaupungin pysäköintialueilla pysäköinti on ilmaista ja ilman aikarajoitetta.

Kartta Lohjan pysäköintialueista löytyy täältä

Lohjanjärven kartat

Lohjanjärvestä löytyy kaksi erilaista karttaa: Lohjanjärven vesiretkeilykartta ja mobiilikäyttöinen järvikartta

Lohjanjärven vesiretkeilykartta pohjautuu Maanmittauslaitoksen maastokartta-aineistoon, joka sisältää Lohjanjärven alueella myös veden syvyyskäyrät. Kartalle on merkitty venereitit sekä symbolein veneilijöille ja ulkoilijoille hyödyllisiä palveluja rannoilla ja saarissa. Mukana on muun muassa uimarantoja, venesatamia, kahviloita ja ravintoloita. Uusi kartta kattaa koko Lohjanjärven Lohjalta Mustioon, Kisakallioon ja Karjalohjalle saakka. Kartan mittakaava on 1:25 000 (1 cm kartalla = 250 m maastossa) ja se painetaan vedenkestävälle synteettiselle materiaalille, joka soveltuu hyvin käytettäväksi veneessä tai vaikkapa kajakin kannella.

Lohjan kaupungilla karttaa on myynnissä Lohjan Matkailun toimistolla (Laurinkatu 50) sekä Kaupungintalon asiakaspalvelussa. Karttaa myyvät myös Karttakeskus (www.karttakauppa.fi) ja jälleenmyyjät, kuten hyvin varustetut kirjakaupat, tavaratalot, maanmittaustoimistot ja retkeilytarvikeliikkeet.

Lohjanjärven sähköinen veneilykartta ja veneilyopas on ilmainen ja löytyy osoitteesta www.lohjanjarvikartta.fi. Kartalta on helppo tutkia syvyyskäyrät, rantautumispaikat, uimarannat sekä muut veneilijää kiinnostavat kohteet. Kartan voi myös tulostaa mukaan omalta kotikoneelta. Lohjanjärven sähköiseen veneilijänoppaaseen on kerätty tietoja mm. rantautumispaikoista, uimarannoista ja vuokrapaikoista. Myös opasta voi katsella maksutta.

Veneilykartan on toteuttanut Karjalohjalainen Nautics Oy Lohjan Matkailupalvelukeskuksen toimeksiannosta. Syvyystiedot on saatu Maanmittauslaitokselta ja tietoja on kerätty myös Karjaanjoki life – sivustolta sekä järvenläheisyydessä toimivilta yrittäjiltä. Panoksensa veneilykartan toteutukseen ovat antaneet mm. Lohjan kaupungin kunnallistekniikka ja ympäristönsuojelu, Lohjan Laivurit, Lohjan Liikuntakeskus, Lohjan Purjehtijat, Lohjan Seudun Soutajat, Melan Vääntäjät ja Suomen Meripelastusseura. Kommentit, kuvat ja kokemukset voi lähettää osoitteeseen lohjanjarvi@lohja.fi.

Share This